Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, lactuloza (Duphalac) nu are contraindicatii in sarcina si alaptare, atata doar ca e cam gretos de dulce. Sau, cum facea LIUDA, cu lactoza de la Humana in loc de zahar.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Cata,
PS Sa nu ia nici un fel de laxativ!!, sunt total interzise.
Iaurtul la mine nu a avut nici un efect, la fel si prunele.
Perele da, daca era f coapte si f multe mere pe zi( dar ma balonau ingrozitor)

cam atat...

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura..nu sunt interzise laxativele, cu atat mai putin lactuloza, gen DUPHALC, Humana Milckuzer.lass baby.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Acum am citit.
Catalina, la mine merge f bine LEPICOL.E ok si in sarcina si in alaptare.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetele, in special RMarce si Catalinaca pe ele le-am auzit, va rog eu muuult spuneti-mi si mie cum ati facut de au inceput bebeii sa faca kk??? Cat ceai le-ati dat, cata apa in plus ati pus??? Mihnea iar nu a facut de 3 zile.
Va multumesc frumos.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Buna fetele! Va multumim ca ne-ati primit cu atat caldura!
Io acum am venit de la protectia copilului sect. 6, am fost sa depun actele ptr. trusoul bebelusului si mi-am iesit din pepeni, da' acum trag aer in piept ca am ajuns acasa si pot sa vb cu voi.
Despre refluxul Irinei, ce pot sa va zic ca vomita intre 8 si 15 ori pe zi. Ea e un copil tare cuminte, dar la aprox. 2 ore de la masa incepe nebunia (vomitatu'). Intai incepe sa tipe ca din gaura de sarpe, dupa care vomita si pe nas si pe gura, in cele mai bune cazuri doar o data, dar vomita si de pana la 4-5 ori intre 2 mese. Caca face super tare o data la 2 zile, singurica.
Am foat cu ea la medicover si ne-a dat tratament cu omez. Sper din tot sufletul sa inceapa sa se vada rezultatele.

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Anis,eu stiu ca mi-a spus dr ca gravidutele nu au voie laxative. acum, nu stiu,poate nu are dreptate, dar pana una alta tr sa mai intrebe, zic si eu...
eu asa m-am facut bine, cu a

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multi ani teodor ( bebe de oana ) si tudor ( bebe de sim )

chiar ce mai stiti de oana ?

aventura la multi ani sanatate si tot ce-ti doresti tu

cum spuneam azi am zi de impreuna cu socrela
cristiana nu prea am chef sa stau cu ea ( adica sa muncesc cu ea ) la inceput zicea ca vine sa-mi spele geamurile si eu ies cu alexia dar acum vine si socrelu si eu stau cu ea acasa parca vad cat o sa ma enerveze ( e si asa destul de enervant sa vina cineva in casa ta sa se bage peste tot nu ? ) sper sa treaca repede orele alea ca numa ce m-am vopsit si ar fi nasol sa-mi iasa deja fire albe ca am dat o caruta de bani pe vopsea ca mi-am luat loreal ptr ca merit ; ma bucur ca david e bine

a plecat sora-mia am fost tare nu am plans deloc am dus si copilu la aeroport a avut avionu intarziere si a stat nemancata aproape 6 ore a dormit si nu a plans deloc
a primit fica-mia un lantisor de aur cu un medalion frumos cu Fecioara Maria zicea nasu ca il putem pune la gat ca nu-l rupe dar eu incercam sa-i explic ca se poate sugruma cu el si nu pricepea ( astept sa faca un an macar si-l pun atunci )

s-a trezit copilu meu atomic

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Incerc sa vin cu viteza din urma...

Catalina - Mai fetelor, va ziceam de diferenta de fontanele? Cat de mare e normal sa fie fontanela la bebei? Matei are de 4 degete lungime si 3 latime, eu ii dau 4 pic de Vigantol. Adinush de ex zicea ca Ayleen are fontanela o gaurica asa cam cat unghia mare. La voi cum e? la Adam e cam de 2 degete schiloade lungime si 1 deget mic latime. Si la Matei cam tot asa a fost si la 1 an fix era bine inchisa.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Stai linistita Ylilimic, si la noi e la fel, ba parca avem 4 lungime cu patru latime. Si noi tot 4 pic de vigantol luam. Sa nu iti faci probleme ca ii dai prea mult vigantol, ca am auzit ca in urma unui studiu, s-a constat ca excesul se elimina. Va pupam dulce!

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

LAura sunt n laxative.Intra-devar unele laxative nu sunt permise gen Dulcopic, herbolax, etc

*** AniS ***

Mergi la inceput