Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
cristiana70 spune:
CATALINA, lactuloza (Duphalac) nu are contraindicatii in sarcina si alaptare, atata doar ca e cam gretos de dulce. Sau, cum facea LIUDA, cu lactoza de la Humana in loc de zahar.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
laura-popy spune:
Cata,
PS Sa nu ia nici un fel de laxativ!!, sunt total interzise.
Iaurtul la mine nu a avut nici un efect, la fel si prunele.
Perele da, daca era f coapte si f multe mere pe zi( dar ma balonau ingrozitor)
cam atat...![]()

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
anis spune:
Laura..nu sunt interzise laxativele, cu atat mai putin lactuloza, gen DUPHALC, Humana Milckuzer.lass baby.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acum am citit.
Catalina, la mine merge f bine LEPICOL.E ok si in sarcina si in alaptare.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Maryela spune:
Fetele, in special RMarce si Catalinaca pe ele le-am auzit, va rog eu muuult spuneti-mi si mie cum ati facut de au inceput bebeii sa faca kk??? Cat ceai le-ati dat, cata apa in plus ati pus??? Mihnea iar nu a facut de 3 zile
.
Va multumesc frumos.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
anne_ispas spune:
Buna fetele! Va multumim ca ne-ati primit cu atat caldura!
Io acum am venit de la protectia copilului sect. 6, am fost sa depun actele ptr. trusoul bebelusului si mi-am iesit din pepeni, da' acum trag aer in piept ca am ajuns acasa si pot sa vb cu voi
.
Despre refluxul Irinei, ce pot sa va zic ca vomita intre 8 si 15 ori pe zi. Ea e un copil tare cuminte, dar la aprox. 2 ore de la masa incepe nebunia (vomitatu'
). Intai incepe sa tipe ca din gaura de sarpe, dupa care vomita si pe nas si pe gura
, in cele mai bune cazuri doar o data, dar vomita si de pana la 4-5 ori intre 2 mese
. Caca face super tare o data la 2 zile, singurica
.
Am foat cu ea la medicover si ne-a dat tratament cu omez. Sper din tot sufletul sa inceapa sa se vada rezultatele
.
Irina
(04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
laura-popy spune:
Anis,eu stiu ca mi-a spus dr ca gravidutele nu au voie laxative. acum, nu stiu,poate nu are dreptate, dar pana una alta tr sa mai intrebe, zic si eu...
eu asa m-am facut bine, cu a
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
adela2006 spune:
la multi ani teodor ( bebe de oana ) si tudor ( bebe de sim )
chiar ce mai stiti de oana ?
aventura la multi ani sanatate si tot ce-ti doresti tu 
cum spuneam azi am zi de
impreuna cu socrela
cristiana nu prea am chef sa stau cu ea ( adica sa muncesc cu ea ) la inceput zicea ca vine sa-mi spele geamurile si eu ies cu alexia dar acum vine si socrelu si eu stau cu ea acasa
parca vad cat o sa ma enerveze ( e si asa destul de enervant sa vina cineva in casa ta sa se bage peste tot nu ? ) sper sa treaca repede orele alea ca numa ce m-am vopsit si ar fi nasol sa-mi iasa deja fire albe
ca am dat o caruta de bani pe vopsea ca mi-am luat loreal ptr ca merit
; ma bucur ca david e bine 
a plecat sora-mia am fost tare nu am plans deloc
am dus si copilu la aeroport a avut avionu intarziere si a stat nemancata aproape 6 ore a dormit si nu a plans deloc
a primit fica-mia un lantisor de aur cu un medalion frumos cu Fecioara Maria zicea nasu ca il putem pune la gat ca nu-l rupe dar eu incercam sa-i explic ca se poate sugruma cu el si nu pricepea ( astept sa faca un an macar si-l pun atunci )
s-a trezit copilu meu atomic
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
Incerc sa vin cu viteza din urma...
Catalina - Mai fetelor, va ziceam de diferenta de fontanele? Cat de mare e normal sa fie fontanela la bebei? Matei are de 4 degete lungime si 3 latime, eu ii dau 4 pic de Vigantol. Adinush de ex zicea ca Ayleen are fontanela o gaurica asa cam cat unghia mare. La voi cum e? la Adam e cam de 2 degete schiloade lungime si 1 deget mic latime. Si la Matei cam tot asa a fost si la 1 an fix era bine inchisa.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blondLuca Matei - 05.11.2004
Lilianacu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Stai linistita Ylilimic, si la noi e la fel, ba parca avem 4 lungime cu patru latime. Si noi tot 4 pic de vigantol luam. Sa nu iti faci probleme ca ii dai prea mult vigantol, ca am auzit ca in urma unui studiu, s-a constat ca excesul se elimina
Irina
(04.01.2007)http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
anis spune:
LAura sunt n laxative.Intra-devar unele laxative nu sunt permise gen Dulcopic, herbolax, etc
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID

Luca Matei - 05.11.2004