Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

TEODOR de Oana_bucur!

TUDOR de SIM!

ANCA, multi ani fericiti alaturi de familia ta!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Anne - bine ai venit.

Sraluca - azi plec iar la C-ta. IUPIIII!! Poate ne vedem la o cafea. Ii fac cunostinta lui EVa cu Bila ca ma exaspereaza. Il striga intruna pe NGHEEE! Nu stiu cine e asta, dar deja taica-su e ingrijorat.

Pup fetele

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

La multi ani :
bb Teo de Oana-Bucur
bb Tudor de sim

La multi ani Anca, mami de Antonio

roandre - da, asa cred si eu cu sanii si e posibil sa fie si cum a zis cristiana -de la efort, ca m-a mancat undeva si am facut gimnastica
si cand ma gandesc ca tre sa fac si curatenia de Paste...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pentru sarbatoritii acestei zile

Teodor bb de Oana_bucur!

Tudor bb de Sim!

Aventura, multi ani fericiti sa va bucurati de Antonelo...

fatouuuu Ancaaaaaaaaaaaaaaaaa pe unde umbliiiiiiiiiii.......??? Mai da si tu un semn, mai spune-ne si noua ce face frumosul de Antonio

pup fete cucuiete

Azi servesc Dr Taberei!!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LIUDA - scumpa foc papusica diana!!
LAURA POPY - si david la baita e un dragalas. il prinde culoarea aia a caditei . s-a relaxat asa de tare ca a adormit

YLIMIC - si eu simt tot asa ca o febra musculara la sani haha, dar ma gandeam ca e ca suge thea mult. acum ia din ambii sani si s-a reglat asa de este cantitatea in amandoi, nu numa in unul ca inainte. pai na...umplut, golit, umplut, golit, iar umplut iar golit. o fi normal.

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Lasa, LILI, ca si gimnastica trebuie inceputa, binenteles ca ne cam doare la inceput, dupa atatea luni de huzureala, rotunjire si menajamente! Avand in vedere ca-mi vad toata ziua vecinii mesterind prin gradinile lor, ma gandesc ca ar trebui sa ies si eu sa-mi sap trandafirii, sa fac una-alta, ca altfel ma mananca rusinea!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, ziceti-mi si mie care ati avut pb asta in timpul sarcinii, ce ati facut pt constipatie severa? Am o amica gravida in sapt 14 si cica le-a incercat pe toate .. prune, iaurt, tarate. Nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai da scriti .... am inebunit sa citesc dupa voi.
vedeti ca am reusit intr-un sfarsit sa pun poze? pai adevarul e ca cu mata in brate manuiam la calculator si ne munceam, ca ea statea cu capul cas dupa tv de pe perete si care e exact deasupra calculatorului - asa ca nu am avut eu pace din partea donsoarei ca nu vedea domle la stiri...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetili
noi raportam somn ca lumea... pai aseara am schimbat macazul
la 2 a iesit afara si la 5 am adus-o in casa si a dormit pana la 7 dupa care nu am mai lasat-o - si ne-am jucat si am vorbit si gangurit si ras si.... disperare tata!!! Pana la 10 - iar la 10 cand a venit manza peste noi ne-am apucat de masaj si tare ii place si sta cracanata pana ii fac... iar apoi la apa, mai greu e cu imbracatul de dupa baie, ca nu ne impacam atunci mai ales ca era obosita ... asa ca am antrenat plamanii la plans timp in care incercam s-o imbrac cat mai repede. Apoi mancare - care clar ca nu a mancat-o toata ca era prea obosita si a adormit - si asa pana la 5 cand e urmatoarea masa. Apoi iar somn pana la 7 si ceva dupa care dupa atata motaiala o iau cu mine in pat si am mai dormit pana la 9-30!!! E bine nu!!! Stiu ca ma chinui de cu seara si ma disper de draci dar o obosesc si noaptea dorm si eu ca oamenii...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Cata,
sa incerce sa manance legume : legume congelate cu brocoli mult si fasole verde pastai multa- eu le puneam putin in tigaie(fara sa le spele direct inghetate ca sa ramana tari) la foc cu putin ulei de masline. + 2 lingurite miere dim pe stomacul gol cu un pahar de apa rece. trebuie sa aibe rabdare cateva zile pana se regleaza tranzitul si sa nu cedeze. Sa stii ca legumele au fost baza. Si mai poate incerca cu spanacul ori proaspat facut salata( e f bun) ori gatit.
Multa rabdare, sa manance cel putin doua portii de legume pe zi. In maxim o sapt va vadea rezultatele si daca va continua cateva sapt se va regla.
Eu am suferit de constipatie cronica multi ani(9), mi-a luat o luna sa ma reglez, iar acum dupa un an si jum nu mai stiu ce-i aia. Si in sarcina nu am patit nici macar o data asta!
Sa traiasca legumele verzi!

Multa sanatate!

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput