Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
ylilimic spune:
E posibil sa am febra musculara la sani???????????????
Eu asa ma simt, asa ii simt, sunt durerosi dar nu exagerat si parca nici laptele nu mai e cum era...cantitativ. Am ajuns sa ii dau pe amandoi la o masa ca il vedeam nemultumit.
Voi ce ziceti ? pana ajung eu din urma cu cititul, dati-va cu parearea.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
LILSOR, bine ca ai mai aparut, facem mari eforturi ca sa ni te amintim
, mi-am facut griji pentru tine. Ce fac baietii tai? Se pare ca ati scapat de internare, si tare ma bucur pentru voi.
MESSA, imi pare rau pentru Arianna ca a facu febra, i-ai dat ceva? David nu a facut deloc febra, e adevara si faptul ca i-am infipt preventiv un supozitor de paracetamol.
ANNE, imi pare rau pentru Irina ta, din cate am citit nu sunt prea multe de facut cu sindromul de reflux. Intr-o perioada si eu il suspectam pe David de reflux, dar erau simpli colici. Sper sa fie si la voi la fel, pana la urma.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
TEODOR
de OANA!
TUDOR
de SIM!
ANCA, multi ani fericiti!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LILISOR, febra musculara la sani, sau la muschii toracelui? Nu ai facut cumva ceva efort, si mie mi se mai inatampla, dupa aia aprofundez si-mi aduc aminte ca am facut ceva sau altceva, bunaoara azi, daca nu-mi fuge cheful, ma apuc de geamuri, o sa am motive de febra ca am un hectar!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
anne_ispas - bine ai venit printre noi! daca nu ai aflat inca, cum se pun pozele o sa incerc sa iti trimit un PM, doar sa ai rabdare sa ajung la zi cu cititul din urma. 
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ylilimic spune:
la multi ani sarbatoritilor de ieri, ca daca mai stau mult iar ii incurc :
Andra Adelinne si Alessia Evelinne bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta
Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
ylilimic spune:
laura popy si anne- vazut copii frumosi.Anne imi place Irina cand e in brate la tine si Laura imi place fiu'tu cum sta la spa, pardon baie ![]()
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
roandre spune:
ylilimic, pe cuvant dc nu am zis si eu de vreo cateva zile ca am facut febra musculara la sani...hahaha. Nu stiu care e ideea dar si pe mine ma dor si parca laptele a mai scazut putin...o fi vreo etapa pe care am uitat-o de cand o alaptam pe Alexia.
sim, pupici ca ai mai trecut pe aici! La cat mai multe luni puiutului!
Adina, super misto frezura si te prinde de minune...iar mandra e mandra rau!
Monu, a luat f bine in greutate puiuta ta! Bravo si ca ati scapat de viroza!
Catalina, cred ca ies si azi la plimbareala...imi astept mandra sa vina acasa si apoi stabilim ruta de plimbareala si ora. Dc e te sun!
anne_ispas, pana nu face eco nu se poate pune diagnosticul de reflux. De fapt e o radiografie nu o ecografie.
Fetita mea a avut probleme cu vomitatul excesiv (adica vomita in jet cam dupa toate mesele si la distanta de o ora de la masa...si pe nas si pe gura pana la vreo 8 luni). Pana la 6 luni nu i-am facut nimic atata timp cat lua bine in greutate si la radiografia de la 6 luni ni s-a spus ca nu are reflux desi ea vomita in continuare inclusiv mancarea semisolida (si pe nas). Atunci mi-a dat un tratament cu Omeran si Debridat si incet a disparut problema desi...ca iar ma enervez acum isi provoaca greata si vomita in 2 timpi si 3 miscari cand are chef de ma scoate din minti.
Messa, sper ca nu mai are febra micuta!
Albinutzza spune:
Fetele din sectorul 2 ati luat banii pt trusou????? Noua ni s-a spus ca nu se da!!!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
gio spune:
buna fetele, revenim si noi!
marybell, am citit despre eco; noi iti tinem pumnii si sa dea DD sa nu ajungeti la operatie!
messa, nu i-ai dat nimic preventiv? ca eva n-a apucat sa faca febra ca am sarit cu panadolul pe ea (vreo 5 doze i-am dat in ~24 de ore sau mai mult chiar). pupam micutza maraita.
roandre, legat de varsaturi, imi spunea si mie pediatrul la T, sa le ignor!m-am crucit atunci dar mi-a spus ca daca sar pe ea s-o schimb imediat cum varsa, daca din motivul asta ea primeste atentie suplimentara imi va face mereu probleme si va varsa intentionat sa primeasca atentie. si eva imi mai varsa acum dar o las in pace. nici analiza cu bariu nu-mi vine s-o fac ca oricum dupa 6 luni se rezolva.
ioana, sper ca vorbeai de biscuit dupa 6 luni si de banana dupa 1 an, ca asa se recomanda pe aici. cat despre rotarovirus noi am facut si nu e dracul atat de negru. depinde ff mult de organism.
marce, electrostimularea merge super cu regim.chiar dai cm jos. dar ai grija la capilare, eu mi-am spart cateva asa.
mai scriem pe seara ca mergem la trusou
. shine, poate ne vedem pe acolo.