Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 24
dordia2000 spune:
Ela
fata ghinonista si stai cuminte ca se duc ghinioanele asa cum au venit. O sa se rezolve si totul o sa fie ok. 
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
tania-z spune:
Buna fetelor, ma bucur ca v-a placut menajera mea dulce 
Si o veste super buna!!!
: ieri ne-a venit masina noua (a vandut-o tati pe cea veche). Avem un VW Touran, mie mi se pare ca un vapor, dar e super ca masina de familie. Che e incantat de nu mai poate, i-a studiat deja toate butoanele.
Leea da, mai, ai dreptate! Eu tot timpul am vrut un par mai rar si mai lins, nu claia din capul meu!
Facem schimb, ca eu ma incriu! {:D]
Meems reusesti sa amortizezi placa aia de intins parul? Ca eu doar pierd timpul cu ea. NU imi rezolva nimic, numai la coafor, cu nu'sh ce placa fortzoasa, reuseste sa-mi calmeze capitza de fan!
Ela bine ca voi suinteti ok, Doamne ce urasc eu lucrurile astea, ghinioane mancatoare de timp si nervi.
Madutza si al meu mamos si-a facut un obicei de a zbiera dup amine, si zbiara nene, de se aude pana in strada: "maaa-maaaa!!!" Mai ales cand se trezeste inaintea mea si vrea sa ma scoale, baga racnete din astea, combinate cu cate un cap in gura si ciupituri de nas. Na, mai dormi daca poti!
Noki neaparat ne trebuie o intalneala, poate se calmeaza reciproc. Eu le-as da drumul prin parc, prin zona de iarba multa, sa se fugareasca pana nu mai pot ![]()
Dordia si noi practicam bucatzitul hatiilor, mai ales al servetzelelor, care se pot rupe in bucati cat mai mic 

Addya ai fost criminala cu cantatul
M-a pufnit rasul! Pai nu ai citit, mama, in celebra "mama si copilul" fraza ceea: "daca mama are voce, ii va canta copilului". sa inteleg ca daca nu, nu?
Ca si eu cant ca un pian stricat, da' Che nu a avut comentarii pana acum. Aaaaa, alta fraza din aceiasi celebra cartzulie: "parintii mai instariti vor cupara copilului un scaun de masa". Sa inzteleg ca stam bine, nu?
Madau tot nu ati dat de capat febrei? Sper ca Mirunici sa aiba doar "febra pregatirilor de vacanta" pe care le faceti si sa nu fie vreo viroza mai urata. Multi
-ici!
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi! Sarah nu parea sa mai aiba febra dimineatza, dar continui tratamentul auto-dat cu Nurofen de 3 ori pe zi + Vibrocil.
Si io-s mai bine, iar faptul ca sunt singura azi toata dupa-amiaza imi prinde taaare bine la voce.
Tania- am murit efectiv de ras la citatele din Capraru. Doamne, cum le-ai pescuit pe cele mai caraghioase. dar sa stii ca si io le-am remarcat si m-au amuzat la momentul gasirii lor.De acord cu alergatul plozilor prin iarba. Ce ne facem insa cu locul intalnelii? ca noua nu ni se prefigureaza niciun Sibiu in calendar.
Leea- au dreptate fetele ca maaare talent scriitricesc ai! Dar io ti-am mai zis de demult asta!
Ela- of....ia sa se rastoarne nene si pe la noi carul cu noroc, ca muuulta nevoie ati mai avea!

Ma duc chipurile sa fac referatul la management.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Hello again !!!
Vesti bune sau nu - Dariei deja i-a erupt pe piele "una-alta" - n-as putea spune ce e! Asistenta mi-a zis la telefon ca ar fi rubeola, insa a mai diagnosticat-o odata cu rubeola! Deci ce este???? Dumnezeu stie!
Azi de dimineata am observat pe burtik o "iritatie" in zona buricului insa am zis ca e de la pampers. Dupa amiaza am vazut insa ca s-a intins bine si acum sunt cateva si pe spate ! Nu sunt iesite in relief sunt intr-adevar asemanatoare rubeolei, pe care a avut-o (sau nu!) Nu mai stiu ce sa cred!!!! 
Am mai luat in calcul si varianta unei alergii, insa febra nu si-ar mai avea rostul, zic eu
!
Om vedea, poate vine doftoreasa sa o vada maine de dimineata!
Noki, spor la referat si sanatate multa!
Tania, ai fost criminala cu citatele din "caprari"!

Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
Lume, buna seara lume....
azi am avut o zi super aglomerata:curat, mancare, praji,plimbat....phiii
Steff e cuminte se joaca, papa bine. Maine vrem sa merge ca de obicei la biserica. Si cam atat pe ziua de maine....si multa, multa odihna. Azi m-am vopsit si la par
Am facut cumparaturi la parinti si bunica, cadouri de paste ca mergem la ei.
gata....
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Iaca si eu pe aici, a adormit piticul dupa baita si dupa ce s-a zbenguit toata ziua. Mi-a tras o muscatura de mi-a paralizat piciorul, mi-a dat sangele instant.

Ela tare nasoala faza cu accidentul, bine ca sunteti voi sanatosi!

Maria-Alexia, da asta e scaunelul, noi l-am luat de la Ambient, nu stiu daca la acelasi pret, dar tot in jur de 3 milioane 3 si un pic cred. Copilul sta foarte comod in el, poate si dormi, si i-am spalat si husa iar culorile nu au iesit.
Acum va las, ma duc sa pipez o tigara pe intuneric, inghesuita la geam, intr-o pozitie de yoga, ca numai asa are tragere ca sa nu intre in casa.
Somn usor!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Salutare!
..............
Acum va las, ma duc sa pipez o tigara pe intuneric, inghesuita la geam, intr-o pozitie de yoga, ca numai asa are tragere ca sa nu intre in casa.
Somn usor!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Aura, esti criminalaaaaaaaaaa!

Ai grija cu muscatura aia !

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
catutza spune:
Ela , off, bine ca sunteti voi ok si nu a-ti patit nimic! Daria s-a speriat? Eu mor pe nesimtitii astia de pe maxi-taxi, opresc unde si cand vor ei, nu se sigura si merg ca melcul...
Camy , hai ca poate nu e rubeola, poate e o alergie ceva...sa ne spui ce a-ti facut, 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Ina869 spune:

Remember me?
As da eu mai des pe DC, dar fiica-mea este tare grijulie sa ma tina ocupata toata ziulica (si citeodata si noaptea
) asa ca…
Am ris la vizionarea filmultului cu Che, exact asa este si Rachel, toata ziulica cu matura in mana. I-am luat o maturica, faras, mop, pentru varsta ei, micute, dar credeti ca le foloseste? Nu, mi le ia pe-ale mele, ca sint, chipurile, mai interesante.
Asa ca Leea, nici eu nu pot face prea multe in preajma ei. Mai nou, stau citeodata si pina la ora 12 noaptea sa gatesc.
Meems, si eu as da orice/oricit pentru una bucatareasa, ca in de-ale culinaritului mi-este cel mai groaza.
D-ra Rachelutza nu-si dezminte zodia, este foarteeeee independenta, deja vrea sa se stearga singura la fundulet cu servetelul ( adica o si face) sa se imbrace singura, sa pape singura ( rar cind mai apuc sa-i dau eu, face scandal, tipa, inchide gurita, smechera ) sa-si ia pantofiorii, vrea sa faca TOTUL singura, fara ajutor, si nu ma intrebati de cite ori pe zi fac curat, matur si spal bucataria, etc. O las sa-si faca hachitele, deocamdata.
In rest, incercam sa ne bucuram de asa-zisa venire a primaverii care ne cam joaca feste , o zi a fost superb afara si apoi a inceput iar frigul ( am pus poze in contul comun sa vedeti cum am inceput noi 1 Martie si cum il sfarsim , pozele sint datate).
Gandacico, Cora, nastere usoara si rapida iar celorlalte gravidute o sarcina usoara in continuare. 
Sanatate tuturor , la multi ani tuturor tizelor mele , floricelele. 

.
Am pus - in sfarsit! - citeva poze in ct. comun ( nu-i pacaleala de 1 Aprilie,parol!)
Va pupicesc dulceeeeee, 
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
Bic spune:
Chiar, La multi Ani, Ina pentru miine, si tuturor floricelelor noastre dragi. 

Meems, la 15 luni mai trebuia sa-i fac un rind de vaccinuri? Noi nu am fost la controlul de 15 luni ca nu mi-atm dat seama ca trebuie sa ma duc. Trebuie sa-mi pun asta in agenda, poate ajunge copilul la 18 luni, totusi...![]()
canuta , si io m-am reapucat de pipat si tot in aer liber, dar la mine tzine figura doar din pozitia soldatelului. Ma rog de doua zile n-am mai fumat nimic, dar parca ma arde buza.
Ela, nasol cu accidentul. Bine ca nu ati patit voi nimic!
Noi inca ne luptam cu niste iritatii pe piele a caror cauza ma chinui sa o descopar de trei luni. A fost pielea ei moale si frumoasa vreo doua zile si apoi a luat-o de la capat. Nici nu stiu ce sa mai fac. I-am eliminat din dieta o groaza de alimente suspecte, dar nu si-a revenit. Om mai vedea. Trebuie sa ajung si la dermatolog zilele astea.
Ah si inca ceva: m-am luat si eu dupa voi si dupa alti copii si i-am luat lu' fii-mea un bebelus si carucior! Wow. Jucaria cea mai de succes din toata viata ei de pina acum. Tot timpul spune "baby, baby" (de fapt de-asta i l-am luat ca incepuse sa spuna baby dar nu avea obiectul muncii in fata) si vrea sa-i dea apa din canuta cu cioc cu care a venit papusa. In cele din urma, plictisita ca baby nu vrea sa bea, bea ea din canuta de papusi.
Si merge in pantofii tuturor si zice ai cui sint pantofii.
Numai bine. Mai trec eu.
Ce-i cu Anda???
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC