Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 25
Noki_Lara spune:
Mneatza de Florii si La muuuulti ani tuturor floricelelor dragi ce poarta numele sarbatorit! Si bebelacilor aferenti!

Sarah e fornaita, io-s pe calea spre vindecare, Adila a racit si el...In rest toate bune!![]()
Intrebare generala: cand veti merge la mare anul asta ce fel de hotel alegeti dpdv al copilului? Pe ce criterii - masa, plaja loc de joaca copii etc?(Pe mine m-a apucat damblaua cu turismul
)si nu ma linistesc deloc cu cautarile.
Adica eu de exemplu ma gandeam ca cel mai bine ar fi all inclusive, ca sa am mancarea de pranz batuta in cuie- care la Sarah e baza -. Pe mine nu ma avantajeaza deloc sistemul HB-demipensiune, pentru ca Sarah nu papa de cina, iar eu si Adila daca am avea doar pranz ar fi si mai bine, ca eu o sa ma intorsc cu muuulte kile in plus cand am si cina inlcusa. Din pacate nu poti opta intre cina si pranz, asa ca am de ales intre demipensiune si pensiune completa. Numai ca e scumpa raaau pensiunea asta completa si nu stiu daca se justifica. Voi ce faceti?Si prin ce agentie?
Ina- ce bine ca ai mai intrat cu vesti! Ce scumpa s-a facut Rachel. Si intradevar e pusa pe sotii si tare independenta!
Ce-i cu iepurele ala? E al vostru? Si Dodge-ul ala il conduci tu?
Fug la referat. Sunt in zona.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
Biculet & Nokiletz -
+
Noki, Dodge-ul nu este al meu si nici iepurila - am fost prin parc ieri si am hranit micile creaturi ( Rachel o sa fie medic veterniar, cu siguranta... de la striparitza-femeie de serviciu-urlatoare sefa -dictatoare -
)
Bafta la invatat! ( stiu ca trebuie sa-ti fie greu, cu o vreme frumoasa pe-afara) 
fug la nani ca iar am luat-o razna cu orele tarzii.
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
silvia_d spune:
Buna dimineata si de la noi dupa o luna de absenta;sunt convinsa ca mi-ati simtit lipsa,pentru ca si eu am simtit-o pe-a voastra!
Kiar am intrat candva in graba,si cineva intreba unde-i Silvia!
Ei,nu-s kiar asha de ocupata,da'si lenea-i mare..:))
Serviciul e ok,nu prea sunt vanzari,ca suntem lipiti de o alta farmacie,plafonul de retete-i mic,asha ca...
Stefanelul e ok,a fost o saptamana cu ta-su'la tzara,unde s-a simtit absolut ok,a vazut toate animalele,s-a-ntors muscat de puric si paianjen,da nah,asta e!
Pb e ca a-nceput iarasi sa URLE!!!
Si urla si noaoptea si ziua,spre seara...
Noi punem acest urlat pe seama maselelor care stau sa rupa gingia...dar ash vrea in acelasi timp sa-l duc si la un pisholog(mama denaturata ce sunt!),pentru ca aceste accese de rasfat le face mai mult cu mine...cu ta-su'e mai cuminte;oare le face cu mine,ca sa ma pedepseasca ca nu mai stau toata ziua cu el??
Va poop si promit ca o sa scriu mai des...
LA MULTI ANI, FLORIILOR noastre,sa ne traiti o mie de ani!!
meems spune:
Ela, of cum se tin ghinioanele lant de voi! Ma bucur ca ati scapat voi teferi dupa accident.
Cami, cum e Daria? Madau, dar Mirunei i-a trecut febra?
Tania, la mine merge treaba cu placa pt. ca mi-am luat una scumpa. Dar de multe ori reusesc sa-mi indrept parul din uscat si apoi indrept doar varfurile. Deh, ani de experienta, maica... Dar asa m-am saturat!!
Ina, si Rianna a avut o bluza din-aceea gri cum am vazut pe Rachel in poze
Old Navy?
Silvia, ce bine c-ai mai intrat sa ne spui de voi!
Joy, voi cum mai sunteti? Si ce dor m-a apucat de Ripley, Corap, Anda, Monet... of-of, alte vremuri...
Nu in ultimul rand, LA MULTI ANI! floricelelor din gasca.
felicia74 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR!!!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Ilinca iarasi a luat viroza, ieri avea numai tempt peste 38 de grade, care scadeau putin dupa Nurofel/Paracetamol. Asa ca aseara la 10 ne-am decis sa-i dam antibioticul prescris de dr (Klabax). Din pacate l-a vomitat tot, moment in care am incpeut sa ne gandim daca de fapt e chiar viroza sau copilul asta sufera de altceva si noi il tratam aiurea in tramvai. Asa ca am imbarcat-o in masina si la 11 eram la Gr Alexandrescu la camera de garda. Acolo Ilinca deja isi revenise facea ca toate animalele, canta etc. de a distrat pe toiata lumea de acolo, parca nici nu era copil bolnav.
Diagnostic: rinofaringita. Ramanem pe Nurofe si panadol alternativ, si antibiotic Ospamox (sper ca p-asta sa-l suporte mai bine). Of, si se intampla chiar acum cand se facuse vremea frumoasa![]()
Multa santate tuturor!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
LA MULTI ANI FLORIILOR, SANATATE !!!
CE ZI SUPERBA AVETI!!!
nu stau mult ca am treaba, dar vroiam sa zic ceva:
CAMELIA vlad a fost o saptamana cu muci si cu stranut. ca si mine, doar ca eru eram rau cu gatul.
o fi fost si el saracutu' ca incepuse sa nu prea mai manance CU LINGURITA. daca-i dadeam in mana painica cu de toate pe ea, manca de rupea.
apoi am avut 2-3 zile cand ne-am simtit amandoi BINE, pana luni cand deja incepusem sa o luam pe aratura amandoi si in noaptea aia mi-a facut si febra 39.5.
diagnostic: adenofaringita. de marti suntem amandoi pe antibiotic si ne este fffff bine.
asa ca...nu stiu ce sa-ti zic. poate ar trebui sa-l mai vada si un alt dr.
io am incredere in S. si de aia m-am dus la el si nu la dr mea.
care imi daduse antibiotic "preventiv" cam cu 10 zile inainte sa faca el febra.
sanatate multa si ILINCUTEI.
FELI io am iesit cu el afara dar f putin cand era cu muci ca batea rau vantul si era mai rece.
dar azi noi am facut deja o tura pe afara, si este SUPERBA VREMEA.
MEEMS
suntem bine.
iar am visat-o pe ANDA. NOKI, stii ceva de ea??? io am visat-o de 3 ori pana acum, dar numai stiu cum exact.
ma duc sa-i fac piticului o supa de rosii ca ieri am fost puturoasa rau.
Joy
14+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Hello!! 

LA MULTI ANI FLORICELELOR NOASTRE DRAGI MARI SI MICI!!! Sa fiti frumoase si proaspete prcum florile in gradina !Sa fiti sanatoase si iubite de toti cei dragi si nu numai!
Joy, iti multumesc de raspuns !
Multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Astazi deja s-a mai estompat eruptia de pe piele! Nu stiu ce sa mai cred !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:

LA MULTI ANI DRAGELE NOASTRE FLORICELE, sa fiti sanatoase si iubite!!!!

Noi suntem ok vad, n-a mai facut febra de ieri, chiar vb cu pediatra si mi-a zis ca e posibil sa fi facut febra din cauza constipatiei (de 3 zile ma chiuniam cu ea, i-am dat lass baby, supozitor, abia ieri dimineata a facut kk cu chiu cu vai
). Ati auzit asa ceva..sa faca febra de la constipatie??
Sanatate puiutilor bolnaviori!!!Sa va faceti bine rapidissim

Ina miliarde de
ptr o floricica deosebita, pupam Rachelina 
Noki noi acum la bulgari am ales varianta cu demipensiune, ptr ca aia cu pensiune completa nu era disponibila. Insa daca am de ales aleg clar All inclusive, sau pensiune completa. Nu mancam noi seara tare mult, dar masa de pranz e de baza, prefer sa o luam in restaurantul hotelului decat sa haladuim pe caldurile alea cu copilul dupa noi. La vara, vom merge in Turcia si acolo avem doar cu ultra all inlcusive, ceea ce ne aranjeaza de minune, ptr ca putem manca orice, la orice ora, bautura e free..deci e ok.
Meems multumim ca v-ati interesat de noi, suntem ok si sper sa ramanem asa

Celelalte gravidoase ce mai fac??? Corap, Ripley, Pitic, Alexandrina, Teo Banu sper ca sunteti bine fetelor, si voi si puiutii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Buna,
florilor LA MULTI ANI! sa fiti santoase, voioase, fericite si tot ce va doriti voi
Uitati un cadou virtual pentru voi de la mine.O felie la fiecare![]()
Noi am fost la biserica si Stefan a fost cuminte
.
de-ale gurii