Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 26
meems spune:
Tania, sa stapaniti sanatosi noua masina!
Bic, da, era vaccin trecut pe lista la check-up-ul de 15 luni. Cel putin asa e la Kaiser. Nu cred ca e problema mare, probabil ca puteti recupera la 18 luni.
camelia_daniela spune:
Meems, iti multumesc ca ai intrebat de noi ! Daria e bine-bine! Voioasa si bucuroasa, fara febra sau alte chestii! Nu i-am dat antibiotic, insa sunt cu ochii pe ea! Eruptia de pe burtik si spate s-a cam estompat ! Maine oricum merg cu ea la
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pischi2003 spune:
La multi ani !!!! floricelelor 

Noi am patit-o cu vaccinul asta ROR. A facut rujeola, o forma mai usoara, zice doctoritza
, dar a facut febra de aprox. 39 de grade, 3 zile la rand
. Adica luni i-am facut vaccinul si de miercuri dimineata a inceput cu febra. Joi a ajuns si pe la 39,2 de-mi tremurau mainile cand ii faceam frectie cu apa si otet. Iar de azi-dimineata i-au aparut niste bubitze foarte palide pe piept si burtica. Da' trebuie sa te uiti cu atentie sa le vezi. Probabil de asta a zis doct. ca e o forma usoara ca dupa febra n-am simtit-o deloc usoara.
N-am mai citit de cateva zile sper ca toti bebeloii sunt ok , sanatosi si zglobii pe-afara.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
dordia2000 spune:
La muuulti ani Floricelelor!!! Ce mai faceti??? Eu m-am intors de la mama de la ospat unde am serbat-o pe sora mea Violeta si ne-am gandit si la cealalta sora Florina de la Brasov. Am mancat, baut si Stefam ne-a cantat "Budatiaca, budatiaca.....Aaaaa muuuuuuti....aaaaaani"
Ne-am distrat la maxim si el a fost in culmea fericirii.
operatiune "olitza" merge ca pe roate, face la olitza si dupa ce face zice...."gaca" si e gata. Il punem cam de 5 ori pe zi si....avem succes de fiecare data. Mai ramane sa ceara olitza desi...mai avem pana acolo. In pampersi mai face doar pipi.
Cam atat despre noi...
Noki noi ne-am rezervat aceeasi vilutza de pe malul litoralului romanesc cu curte mare si gazon, terasa si camere supermari cu tv si bucatarie, frigidere etc. Super,super. Abia astept sa ajungem la mare. De pe 8 august pana pe 22. O sa fie super!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
roxisialexia spune:
La multi ani, Floriilor!
Astazi am avut o zi tare faina, am fost la Pustincu ne-am plimbat ne-am jucat, am facut gratar alexia s-a comportat excelent, am ajuns acasa la ora 20 dupa o tura de tobogane locale.Am sa pun si poze in curand.(noki am fost cu sora-mea..acea sora
se pare ca vantul i-a rispit nervisorii)
Vineri am fost cu alexia in vizita la un baietel de varsta ei, a fost tare interesant sa o urmaresc...baitelul o batea si o imbrancea nu o lasa sa puna mana pe nimic..in schimb fii-mea ii dadea jucariile si nu riposta la imbranceli.La final s-au pupat pe gura spre marea mea uimire 
Noki, la all inclusive a fost mama anul trecut si este manacare din sculare pana in culcare, e foarte multa si foarte variata, eu as opta pentru demipensiune ca eu una nu am stare sa stau numai in hotel si pe langa el si sigur gasesc ceva si pentru ea la un restaurant- un cartof fiert, un gratar, o supica...( daca de la bistrita city te intorci cu vreo 2-3 kg in plus, de la un all inclusiv s-ar putea sa dai in depresie
)
Eu vreau sa gasesc un hotel curat, renovat, aproape de plaja si daca se poate fara pietre pe plaja
, loc de joaca pentru pitica gasim noi.
Unde te-ai hotarat pana la urma sa mergi, ma refer la tara?
Un pupic pentru sarah sa se faca bine 
madau, sanatate mirunicii sa va faceti bine, nu cred ca exista o legatura intre ce ai spus tu, eu as pune pe seama dintilor alexia asa a patit.
silvia lasa copilul in pace ca nu are nimic, decat faptul ca iti simte lipsa si asa stie el sa iti comunice ca vrea sa fie cu tine( am un caz acasa, stiu cum e)
gandacel, tu nu ai stare? stai cat mai linistita ca trebuie sa treci de paste
Inca o data scuze pentru astazi, poate in weekendul ce vine, k?
cami, ma bucur ca daria este bine.
ela 
feli, imi pare rau sa aud ca ilincuta este bolnavioara, ii transmitem un pupic sa se faca bine curand 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Ina & silvia
, bine v-ati reintors 
tania felicitari pt achizitie!
V-ati luat masina mare, deci! Inteleg ca aveti ganduri mari in continuare 

??? ![]()
Noki eu am sa-ti zic ce cauti tu, dar n-o sa ma crezi in ruptul capului: cazare cu MD!!! (BB)
Avantaje:
-diferenta de pret intre BB si AI cam acopera un pranz si o cina la restaurant
-daca ai AI tinzi sa rontai mereu cate ceva si te intorci
si depresata; daca platesti ce/cat mananci nu te arunci la cantitati pantagruelice
-poti sa iei pranzul mai consistent, iar seara o salata
-daca pleci sa vizitezi ceva si mananci acolo nu te oftici pt masa pierduta
-in general
la restaurante e mai buna decat la AI
Demipensiune am avut noi anul trecut la Albena si nu ne-a prea placut. Seara dupa ce mancam mancarea asa si asa de la demipensiune ieseam la plimbare prin statiune si vedeam oameni fericiti la terase pe malul marii unde se canta live si se frigeau gratare; noi eram si cu burta plina si cu banii dati (de acasa) si cu timpul consumat pe masa de la restaurant. Asa ca mergeam la locurile de joaca pt copii sa o dam pe Silvia in toate cele, ne plimbam pe faleza si ne mai opream eventual la intoarcere la vreun
si cam atat.
Criteriile mele:
-hotelul sa fie f f aproape de plaja; sa ajungem repede cu copiii dimineata; respectiv daca face Nati vreun kk ceva sa fug repede de pe plaja in camera; (plus ca noi nu suntem adeptii mersului la mare ca sa facem baie in piscina)
-hotel cu MD
-sa fie recent renovat.
-loc de joaca propriu al hotelului nu a fost f important pt ca mergem in BG unde e plin de asa ceva.
Asa ca am ajuns la hotelul la care a fost Tania anul trecut, mai ales ca aveam si referinte proaspete despre el.
xandra28 spune:
hello fetelor si la multi ani la floricele!!!
eu sunt cam suparata, de-aseara vlad are-ntr-una febra maricica, 38 cu 8, 39, chiar la un moment dat a avut 39 cu 4!
si chiar nu stiu de la ce, alte simptome n-are, nu e mucios, nu are diaree, nimic! dr mi-a zis sa-l las asa 3-4 zile, sa-l tin pe antitermice si-om mai vedea!
cat despre concediile pe care le laudati, zau daca nu mi-ati facut pofta!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Mai fetelor...dar de Cristinamh mai stie cineva ceva??? Cum o fi la job??? Nici pe Catutza nu prea am mai vazut-o. Ea e mai pe nocturna ca mine. De Bubamara nici nu mai vb. Ea e si mai rar pe aici.
Mai dati fetelor un semn de viata ca ne e dor de voi si de bbii vostrii. Ce mai fac??? Iris LMA si un
mic de la Stefan asa .. sa nu ne vada Ilincutza dragutza.
Felicia offff, micutza Ilinca. Sper sa se faca repede bine si sa nu mai fie bolnavioara. Un maaaaaaaare
Si o
de la Stefan!
Madau si Mirunici sa se faca bine repejor!!!
Xandra sanatate muuulta lui Vlad!
Si sanatate muuulta tuturor bb-ilor!!!Si mamicilor!!!
Mai chiar incep sa ma ingrijorez de Anda. Nu mai stie nimeni nik de ea??? Sper sa fie ok!!!
Diana mamica de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Madutza10 spune:
LA MULTI ANI FLORICELELOR !!!
Sanatate multa la copilasii bolnavi ,am citit in fuga ,abia la 22:00 am ajuns acasa deci n-am avut timp !
Noi am fost in vizite azi ,afara cu puiu ,apoi l-am lasat cu bunicii ca sa mai respiram nitel ...
Fug la nani ,somn usor !!!
P.S Era sa uit ,anunt mare : sint gravi!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dordia2000 spune:
Madutza felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!! Credeam ca glumesti cand am vazut pe mess. Ce suuuper.
Diana mamica de