Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor ati vazut ce mare si frumoasa s-a facut rachel?
ina sa iti creasca mare si sanatoasa, tare dulce este printesa ta.Si e inaltuta bine....

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

xandra multa sanatate lui Vladut!
Ale mele de mai multe ori au avut febra din asta de 3 zile dupa care le-a scazut, fara niciun antibiotic, nimic.

Noki apropo de MD, acum vreo 2-3 ani am fost cu Silviuca la mare si intr-o zi n-a dormit deloc la pranz iar seara, cand am venit de la plaja, pana ne-am dusuit noi a cazut lata (a adormit in picioare sprijinita cu manutele si capul pe pat, mi-amintesc si acum ca tare dulcica era). Faza la care - adio masa; daca aveam cina preplatita trebuia sa mergem cu schimbul sa mancam . Asa ca m-am dus eu jos, am luat o pizza si o berica si am luat masa amandoi pe balcon.

feli Ilincuta, sa se faca bine!

pischi ba-i usoara la febra asta; cand am avut eu rujeola in clasa I am avut si peste 40, si eruptie in ultimul hal!
Nu fi chiar asa panicata, copiii mai fac din astea! si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Lavi, mersi de aprecieri, acu mi se pare ca n-a fost chiar asa rau, dar la momentul respetiv, brrrr, ca aiurea mai era. Ce-a fost mai rau a trecut, adica febra aia urata, bubitze prea multe nu vad sa aiba, sper sa scapam asa.

Madutza, felicitari din toata inima, cred ca plutiti de bucurie. Sarcina usoara si un bebe sanatos sa fie.

Feli
, sanatate multa Ilincutzei si sa scapati iute si de febra si de viroza.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

La Multi Ani!!!! , tuturor Floriilor, in special lui Iris, Ina si Camelia (sper ca nu am sarit pe nimeni!)

Dordia , sa-ti traiasca surorile, floricelele! Si felicitari pentru olitza, la noi e departe, dar nu intru in panica, mai are timp.

Madutza , felicitari! , sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

Felicia, Pischi, Xandra , multa sanatate copilasilor!

Noki , noi mergem mereu doar cu MD inclus(asta cand mergem la hotel). Nu ne place sa fim conditionati de nimic. Mancam cand si unde vrem si ce ne place, nu trebuie sa ajungem la ora fixa la masa.

Revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am si eu o intrebare : ce combina frigorifica va place dintre www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_frigorifice/Combine_frigorifice/Zanussi/Combina_frigorifica_Zanussi_ZRB_36_ND" target="_blank">Zanussi si www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_frigorifice/Combine_frigorifice/Electrolux/Combina_frigorifica_Electrolux_ERB_4045" target="_blank">Electrolux

P.S sper sa nu se considere reclama. Avem de ales intre astea doua, ca altceva nu ne prea place la domo, si vrem de la domo ca au o oferta "depui actele acum , iei produsul si la sf lui iulie te hotarasti daca platesti cu banii jos sau rate. Noi acum nu avem toti banii , rate nu vrem, asa ca e super oferta pentru noi.
Voi ce a-ti alege?

Roxana , si noi vrem la padure la gratar, dar ne e teama de tantari stiu ca anul trecut erau niste tantaroi mari...acum au aparut? Si noi mergem la Pustnicu mereu, ca e aproape de casa...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madutza, felicitari!!! Sper sa nu fie pacaleala de 1 aprilie

Feli, sanatate Ilincutzei!
Xandra, sper sa-i scada repede febra lui Vlad.
Pischi, poate o fi roseola ce are Alex, si Rianna a facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!
inainte sa plec la serviciu va citesc un pic si nu ma pot aptine sa scriu..
noi acum suntem bine...in urma cu 10 zile am trecut pe la spital(5 zile) pentru o enterocolita ...hororr...si 3 masele in eruptie...acum avem muci mulllttti, luati din spital.Dar, per total, suntem ok.Nu ne-am ingrasat(adica ea), iar eu am ajuns la greutatea de dinaintea sarcinii, ceea ce ma face extrem de fericita(nu imi mai innoiesc garderoba).

Madutza, felicitari, dca nu e pacaleala!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Scumpelor, multumesc pentru urari!

La noi a fost urat si a plouat,vreme de stat in casa si motait.
Am reusit sa merg cu Rachel la biserica sa o impartasesc, a fost cuminte cca o ora dupa care s-a plictisit si a inceput sa urle. Cind sa luam anafura, si-a bagat pumnuletele si a luat cit de multa a putut, spre marele haz al tuturor. A mincat la anafura cu o pofta de ziceai ca nu mincase de o luna, deci rontaise vreo trei biscuiti mari cit am stat in biserica.

Meems, da, Old Navy.
Cu hainele; mai nou ii iau si de doi ani, desi ii cam atirna si stau ca pe gard uneori, dar cele de varsta ei ii sint prea strimte. La fel si cu incaltamintea, ii iau cu un numar mai mare fiindca are piciorusul lat si daca ii iau masura ei o string.

Roxi, multumesc! Este destul de inaltuta si de cind cu vremea mai calda o scot des pe-afara si papa bine - deci si plinuta- acum iar s-a ingrasat, im dau seama dupa falcute.

Sanatate multa Ilincutei,Vlad-andrei,Mirunica, Alexandra-Maria, Vladutu’, sper ca nu am omis pe nimeni.

Madutza, felicitari si sa ai o sarcina usoara!

Tania, sa conduceti sanatosi masina!

quote:
Il punem cam de 5 ori pe zi si....avem succes de fiecare data. Mai ramane sa ceara olitza desi...mai avem pana acolo. In pampersi mai face doar pipi.

Dordiutza, deci face kk de 5 ori pe zi?

La noi a venit iepurasul mai devreme si ne-a adus niste jucarii de “gradina” ( tobogan si leganute) pe care speram sa le amortizam/uzam/calarim/stricam cu cati mai multi copilasi, cind va fi vreme placuta.

Nici nu-mi vine sa cred ca vin sarbatorile de Paste, anul trecut pe vremea asta multe dintre noi eram in viltoarea pregatirilor pentru botez. Ce repede trece vremea!

o saptamina nesparat de buna tuturor!

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Fetelor va multumesc de urari ,sinteti tare dragute dar da ,a fost pacaleala de 1 aprilie :))))No way sarcina acum ,nu vreau ,asa ca nu se intimpla !!!

Mara ,mas bucur ca si-a revenit pitica ,intra-adevar sint tare pacatoase enterocolitele astea !
Feli ,iar viroza ?Doamnee acu' mi-e frica si mie ,nici nu-mi vine sa-l mai scot afara ,sanatate Ilincutei!
Ina ,sa uzati sanatoase jucariile!!

Azi mi-a dat trezirea la 7:00 fi'miou ,morrr de somn

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata si de la noi

Pe scurt ca e femeia la curatenie...

Dordia sa-ti traiasca "floricelele" sa fiti sanatoase si sa ramaneti mereu asa unite ca acum

Cuscra tu vrei sa mor de inima????.

Roxi ma bucur tare ca nu a mai facut Alexia vreo boroboatza majora...hai ca e de bine

Catutza din punctul meu de vedere..ELECTROLUX clar..si iti spun si de ce: eu sunt "bolnava" ca frigiderul sa aiba multe compartimente, sertare, etc, sa-mi aranjez toate cele asa cum vreau, plus ca e clasa de energie A+, deci consum mult mai mic. Intr-adevar are doar 1 compresor, dar pe mine asta ma lasa rece

Ina sa folositi cu drag si cat mai mult timp noile jucarii!!

Ref la problema All inclusive = ..io una n-am mancat niciodata mai mult doar ptr era deja platit, deci cred ca depinde de fiecare...intr-adevar te ingradeste mai mult la capitolul mancat in oras, dar cum MD+pranz nu se poate, luam AI si gata. Bine..totul se refera la vacantele in AFARA TARII...la noi luam intotdeauna doar cu MD, ca de mancat la pranz stim deja cam pe unde mancam, ptr ca mergem doar la Mamaia asa incat am invatat-o pe dinafara

Gata, fug

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput