Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 28
felicia74 spune:
Neata!
Deocamdata nu ne-a scazut febra, azi dimineata avea 38,1 desi aseara si peste noapte reusisem s-o tinem sub 37,5. Daca se mai mentine si maine, va trebui sa incepem Ospamoxul. Treaba tare nasoala deoarece singura doza de Klabax luata sambata seara care a si fost dupa cateva secunde varsata i-a dat diaree. Sa inteleg ca cele cateva mg care i-am mai ramas in stomac au reusit sa-i buseasca burtica, nu? Nici nu stiu ce sa fac...
Oricum, multumesc tuturor de urari!
Camelia cum mai e Daria?
Pischi of, urata patanie
Dar acum sunteti bine, nu?
Madau asa e si Ilinca, nu are nimic decat febra. Si e viroza...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Ela
sa treaca ghinioanele!
Noki eu inca nu ma gandesc la concediu, de fapt azi nu am chef de NIMIC si sunt irascibila, m-as certa cu toata lumea. De fapt exagerez, un LR mic merge.. (stiti unele dintre voi cum e
)
Silvia bine ai revenit
Of, ce dor imi era de postarile tale!
Meems nu are nimic Rianna dupa vaccin, nu?
Ina ce va invidiez ptr curte, ce frumos trebuie sa fie sa-ti vezi copilul jucandu-se acolo
In schimb, nu va invidiez pentru frig... Dar cred ca voi v-ati invatat, nu?
Dordia sa-ti traiasca surorile
Ieri numai la tine m-am gandit, ca am facut de 2 ori salata de ton cu paste, mama, ce bunatate, as manca tone!
Roxi din cate inteleg sora ta e geamana cu sora mea
Of, de aia ma mai gandesc daca-l fac pe al doilea...
Xandra si voi
? Mama, ne termina virozele astea!
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
La Multi Ani pt floricelele sarbatorite ieri, cu mii de scuze pt intarziere!!
Mara, ce bine ca ai mai intrat, pupici si sanatate multa, ca vad ca v-a incercat si pe voi boala![]()
Tania, sa stapaniti sanatosi masina. SI pe mine ma bazaie George sa preluam un leasing la un Peujeot 307 imens, imi place si mie de mor (dar nu i-am zis), dar parca e prea mult pt noi.
Pischi, pupici de revenire, of si voi ati tras-o:(
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07
felicia74 spune:
Catutza sigur Electrolux. Avantaje - marca mai buna, volum mai mare, clasa energetica mai buna
Primul e mai scump ca are 2 compresoare, ceea ce nu e mare lucru, noua ni s-a zis ca e vrajeala.
Stii ca mi-am luat aspirator de mana pe puncte de la Cora? Sunt super-multumita de el, nu mai trebuie sa scot ditamai animalul in cazul in care mananca Ilinca un biscuite in sufragerie
Mara ai mai trecut si tu pe aici
Felicitari ptr slabit!![]()
Ina mortala Rachel cu anafura![]()
Gata, m-am ouat destul, scapati de mine acum![]()
ioana_77 spune:
Ela, ce de ghinioane! Ushi, ushi sa se duca, ca va ajunge de-acum!
Vazut Rachel scumpa, ce mare si frumoasa s-a facut!
Vad a toata lumea se harniceste numai io trag chiulul. Hai ca ma duc sa-mi caut rost prin casa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07
dordia2000 spune:
Buna dimineatza !!!
Madutza Suuuper tare pacaleala. Pacat ca e doar pacaleala!!!
Felicia Sanatate muuulta nora'mii si ai grija de ea mititica. Si mie imi place la nebunie salata aia cu ton si paste dar ....acuma...no way. Poate dupa concursul care se termina joi dar....ma mai gandesc.
Ina nuuuu face de 5 ori kk. De 5 ori il pun pe olita dar...kk face de 2 ori si uneori chiar si a treia oara. Si am observat ca de cand il pun la olita face kk de 2-3 ori / zi pe cand inainte facea doar o data. Cred ca s-a prins si se screme cand il pun si....se pare ca o face cu succes. in rest face pipi. Oricum de cate ori il pun face ceva. Si asta ma bucura ca stie ca la olita tb sa faca ceva.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
joy04 spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
LA MULTI ANI FLORICELELOR !!!
Sanatate multa la copilasii bolnavi ,am citit in fuga ,abia la 22:00 am ajuns acasa deci n-am avut timp !
Noi am fost in vizite azi ,afara cu puiu ,apoi l-am lasat cu bunicii ca sa mai respiram nitel ...
Fug la nani ,somn usor !!!
P.S Era sa uit ,anunt mare : sint gravi!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pana aici am citit....si asta-i veste asa...de PS??? si "era sa uit?"....
sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati si de el/ea....Joy
14+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
ioana_77 spune:
Am terminat si albumul nostru de martie, l-am pus la semnatura.
Acum chiar ca plec la treaba.
Martie07
Gandacel spune:
Buna!
La multi ani pentru ieri pentru toate fetele si baietii cu nume de flori!!!!
Noi suntem ok, Bogdan e la gradinita, pana acum ambele raceli au trecut peste week-end, asa ca sunt linistita. Mai ales cand vad ca ai vostri copii care stau acasa sunt bolnaviori, chiar ca nu mi se mai pare normal sa ma ingrijorez de cum se manifesta Bogdan cu gradi... Comparativ, pare chiar in regula.
Roxi, eu nu ma pot "linisti" deloc, mami. Eu daca stau intr-un loc, ma urc pe pereti si tot fac ceva! Zilele astea cat mai merge Bogdan la gradi si nu sta dupa fundul meu, asez si camerele, mai ales dulapurile, ca daca e el pe aici, eu bag o haina iar el scoate doua. Cat despre ieri, nu m-am suparat, doar ca am fi dat si noi poate o fuga sa va vedem, daca imi raspundeai la tel. sa-mi zici pe unde v-ati dus.
Ieri ne-am plimbat prin parcul Circului, ni s-a parut cel mai civilizat parc in care am fost. Daca ar fi fost si Bogdan cuminte, ne bucuram si noi mai mult de soare, de liniste si de plimbare. Insa dumnealui nu voia sa plece de la balta, asa ca a facut nenumarate crize, nu voia decat pe iarba, deci alte crize, apoi nu voia sa plece de la parculetul de copii... da, ati ghicit, alte crize!
Cam asta despre ziua de ieri. Am sa incerc sa pun niste poze in contul comun, daca mai am timp, ca astazi am ceva interesant in program dupa pranz (sorry, Roxi, asa sunt eu, n-am astampar!) si va povestesc maine ce am facut, daca este cazul si am cu ce ma lauda.
Pana atunci, va pup!
Gandacel
37+ si Bogdanel (14.11.2005)
Mihaelutat spune:
Aha Gandacel deci tu erai?! Mi s-a parut ca te-am vazut, am trecut pe langa tine, eram cu Titi si tatalui lui iar la doi metrii in spatele meu era Noki cu Sarah. Nu am zis nimic ca imi era teama ca nu ma recunosti si ne si grabeam sa nu adoarma Titi in carut. daca mai aterizati in parcul circului da un semn ca eu si Noki suntem de "paza in lanul de secara" in speta de paza in Parcul circului.
Pupici
Mihaela
album dn Titi