Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADUTZA chiar e singura pacaleala ce am primit-o de 1 aprilie.
de fapt de 2 ca azi am citit.

FELICIA cand am fost eu internata in spital cu vladu' era o mamica de prin...buzau parca disperata ca fi'sa facea febra. adica 37.5-37.8-37.4-37.2.....pana in 38, sau o data a facut si 38.1.
toti dr ii ziceau ca asta nu-i febra, sa o lase in pace (pe fetitza) sa nu-i mai ia la o ora temperatura.
a stat internata vreo 10 zile, fara sa-i faca nimic. adica a depista ca are intoleranta la fructoza, de aia avea permananta diaree copilu saracu'
pana nu i-a zis si al 5-lea dr ca este o usoara viroza, ca se poate si din cauza statului in curent sa faca un pic de febra, nu a vrut sa plece din spital.
acum tu o stii mult mai bine pe Ilincuta.
dar eu as zice ca pana in 38 nu este asa febra mare.
sanatate muuuulta si -ici.

INA si RACHEL ca mai dati un semn si voi. si mie mi-ar place taaare mult sa stau la curte.

PISCHI pai rubeola nu are o incubatie de ...2 saptamani??? cum a facut dupa 3 zile??
ca mie dr mi-a zis sa fiu atenta la vlad dupa minim 7-9 zile si maxim 21 zile. cam 9 zile cica are oreionul...

MADAU nu am mai auzit de febra de la constipatie.

si acum sa va zic si parerea mea de febra de la dinti: vlad a facut ..de fapt a avut o usoara stare de subfebrilitate, maxim un 37,5-37,6.
si asta numai 1-2 zile si nu TOATA ZIUA. si a coincis cu momentul in care dintele spargea gingia.
dar peste 38 febra de la dinti, io nu cred.

MARA de ce asa rar pe aici???

CATUTZA mie-mi plac ambele combine. am gasit pe un alt site la caracteristici ca ZANUSSI are BACTERIA STOP.
diferenta intre A si A+ nu este f mare.(verificat de mine la masinile de spalat si la frigi arctic)
diferrenta intre 2 compresoare...este si nu este. daca ai perioade cand vei avea congelatorul gol, nu se merita sa-l ingheti degeaba...(la mine nu s-a intamplat niciodata sa am gol congelatorul).

in rest...cand vei spala frigiderul o sa fie un picut de tot congelatorul aburit, si cand dezgheti congelatorul sa fie cat mai repede daca-i vara. io de ex am gasit untul topit - nu de tot - in frigi cat am stat sa se dezghete congelatorul.

dar, parca nu-si merita diferenta de pretcele 2 compresoare.

Joy 14+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am terminat si curatenia...de fapt femeia nu eu, dar tot e bine

Nu stiu care a fost treaba cu febra Mirunei si de la ce a fost, concluzia e ca a facut febra 2 zile, de fiecare data a scazut cu Efferalgan, apoi a 3a zi a disparut brusc ca si cand n-ar fi fost...fara muci, fara nimic. Io ce sa mai inteleg???????? Ca a fost de la dinti probabil. In fine, bine ca e ok.

Sa va spun ce a facut barbata-miu ieri...l-a apucat aerisitul si aspiratul in camera, toate bune si frumoase numai ca n-a inchis ca lumea unul din geamuri si nu stiam de ce toata noaptea mi-a fost frig...norocul lui ca Miruna e ok, ca altfel..... Sa tot lasi barbatii sa faca treaba

Fug pana la posta sa vad daca a ajuns si coletul meu de pe LR...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Intrebare intrebatoare . Daca esti in CIC si duci copilul la cresa se taie CIC-ul
adica nu ti-l mai da statul? Se considera ca nu mai e in ingrijirea ta si gata?!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CANUTA, nu mai esti in CIC cand esti platit la serviciu, la cresa platesti tu, nu? asa cred eu, ca in ordonanta 148 scrie de intoarcerea la serviciu, nu alte situatii
sanatate multa celor bolnaviori!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Asa gandeam si eu numai ca am auzit niste zvonuri....si nici nu am chef sa ma trezesc fara... mai bine intreb.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madutza, mda, chiar ca ne-ai tras o pacaleala pe cinste. Eu chiar am crezut-o. Nu intelegeam de ce nu ti-ai scris si nr. de saptamani la semnatura, dar.... ma bucuram pt. tine.

Joy, da si mie mi-a zis doct. s-o urmaresc de febra dupa 10-14 zile, si totusi dupa 2 zile ea mi-a facut febra. Si nu era vreo viroza, ceva ca nu avea nici un simptom caracteristic. Iar dupa febra, la 1-2 zile, i-au aparut bubitzele, mai palide, e drept. Doct. a zis de o forma usoara a uneia din boli(ROR), rujeola cel mai probabil din ce-am citit eu si simptomele prezentate.

Ioana, n-ar fi rau un Peujeot 307 . Sa inteleg ca ti-a venit cheful de treaba? Sa te tina.

Feli, da, acu pare sanatoasa tun, sper s-o tina Ilincuta cum e? Poate nu ajungeti la Ospamox.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

canutza eu inteleg ca nu mai e in ingrijirea ta daca il dai in plasament, adoptie, asistent maternal, ceva de genul asta, Doamne fereste! Nu ca il duci cateva ore pe zi la cresa.

Daca chiar vrei sa fii sigura, poti sa intrebi direct la aia cu CIC-ul, dai un telefon, nu trebuie sa zici numele, zici ca esti studenta, master, doctorat sau ca faci niste cursuri de recalificarea profesionala, engleza, blabla si duci copilul la cresa.

Daca de exemplu esti in CIC si ai unul de 1 an jumate si unul nou nascut si il dai pe cel mare la cresa ca nu te descurci cu amandoi ...?

madau eu cred ca au fost viroze simple, asa a avut si Nati, 3 zile febra, chiar 39.5 si din a 4-a nimic. A vazut-o drita si a zis ca avea gatul rosu. Dar pt ca atrecut in 3 zile nu a fost cazul de antibiotice, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Canutza io zic ca nu mai iei CIC..uite si ce zice legea:

ART. 7
Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se acorda in situatia in care solicitantul indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) este cetatean roman, cetatean strain sau apatrid;
b) are, conform legii, domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
c) locuieste impreuna cu copilul/copiii pentru care solicita drepturile si se ocupa de cresterea si ingrijirea acestuia/acestora.

ART 12(4) In situatia in care beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute la art. 7, plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care conditiile respective nu mai sunt indeplinite.

Eu inteleg ca daca-l dai la cresa nu te mai ocupi de ingrijirea lui, dar poate nu inteleg eu bine...da un telefon si intreaba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

A MISCAT BEBE!!!!!

Uite ca incep cu vestile bune si cu cine sa le imparatasesc decat cu voi?? Sunt fericita ca am "incasat" cateva suturi edificatoare

Lavi hehe, stii tu ca gandurile mele erau spre 3 baieti, la cat sunt de nebuna acum, parca ma gandesc si la bb3, dar mai inati sa ma vad eu cum fac fatza cu 2 si apoi mai vorbim. In orice caz, masina e uriasa, dar ne prinde bine, ca ieri, la bunica-mea, la tazara, am fost cu ai mei + bagaje asa ca am stat toti superok. Asa ca IOANA, da-i bataie, spune-i sotzului ca si tie iti place . Eu va tin pumnii.

Roxi sa stii ca si eu va admir pe cele care treceti prin sesiuni si examene cu pitici pe acasa, stiu cat e de greu sa te concentrezi la invatat!.

Inutza bine ai mai postat! Si LMA pentru ieri, sa-ti traiasca si mandretzea de fetitza zglobie!

Sa va spun ce am visat azi-noapte. Eram intr-un fel de tabara DC, dar lanag un poligon militar (nu stiu de unde pana unde, dar faceau aia exercitii cu rachete si trebuia sa ne tot adapostim). In sfarsit eu ma intalnisem cu Noki si Che cu Sarah si umblam disperate prin tabara sa gasim o camera fara prea mult mobilier, sa le dam drumul duracellilor sa misune. Ghici care a fost camera aleasa? Camera madutzei, care avea CEL MAI CUMINTE COPIL DIN TABARA si primise ca premiu camera cea mai frumoasa!

Avem si cateva poze, daca doriti sa ne vedeti La tzara, de 1 aprilie

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Madutza,Madau,Feli, Ioana

Feli, Joy, si mie imi place( uneori ) ca avem curte, dar nu ne bucuram sa stam - fiindca este prea frig - pe cit muncim la ea( strins frunzele de un million de ori toamna, dat zapada de un billion de ori iarna, curatat frunzele si tuns iarba vara, s.a.m.d)
Despre frig, ce sa mai zic! Acum inteleg de ce mosii se duc in florida din nov. pina in aprilie, nu de fitze, ci ca sa-si dezmorteasca oasele de frig. Dorinta mea era sa locuiesc in ro. cind voi iesi la pensie, dar mi-am dat seama ca nu o sa am cum, traiul meu este linga rachelutaza, vreau sa o ajut cind o sa aiba copilasi, nu vreau sa o lasa sa se chinuiasca, ci sa-si traiasca viata din plin si sa-i fie ei usor ( na, ca ma scosei la pensie deja si ma vazui si bunicuta!).

Dordia, ce bine ca sta pe olitza! Rachel sta citeva minute si pe urma fuge. Cred ca o sa faca in pampersi pina cind se va duce la scoala, ca nici eu nu prea am insistat cu olitza.

Ioana, ce frumoase sint pozele facute “in natura” si ce dulce este fotomodelul! Imi place mult cea in care este in brate la tati si-si bea lapticul. mi-a venit sa devorez poza cu tortul!

Hilde, multumesc pentru cadoul virtual.Eu m-am servit cu mai multe felii. M-am uitat la celelalte bunatati si mi-a plouat in gura.

Lavi, ce mai fac Nataliciul si Silviutza – perlutza?

pe toate, ma duc la trebi'

Editez: ca sa-o felicit pe Taniutza de miscacios!
Frumusel foc Che, are cu cine semana!

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput