Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 30
camelia_daniela spune:
Hello!
Vad ca va faceti planuri de plecat in vacanta! Eu mai astept putin!
Am fost azi cu pitik la circa, si imi zice doftoreasa ca ea nu crede ca e rubeola sau altceva, ci ca ar fi mai degraba o alergie la ceva. Eu i-am dat, ce-i drept, Marcofen in loc de Nurofen si ma gandesc ca poate e de la asta! Astept sa vad cum evolueaza in continuare, important e ca nu mai are febra !
Ideea e ca iritatia care i-a aparut in zona genitala anul trecut in august si care persista, ma ingrozeste ! De data asta mi-a zis ca ar putea fi un soi de dermatita atopica ... mi-a dat Elidel sa incercam, dar nu sunt convinsa ca e bine! Sa vedem!
Tania, sa stapaniti sanatosi masinutza
si fara evenimente!
Mi-a placut dn. Che ! Asa da ajutor in gospodarie! ![]()
Ela, ce ati facut cu asigurarea?
Chiar asa, mai stiti ceva de Anda???
SANATATE MULTA TUTUROR BOLNAVIORILOR!!! 
Mai, unde ati vazut voi pozele cu Rachel??? Vreau si eu!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
camelia_daniela spune:
Gata, am gasit!

Ina, Rachelina e o frumoasa!!!!
Si parca seamana din ce in ce mai mult cu tine!!!
Tania, felicitari pentru "fluturasi" ! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
felicia74 spune:
Dordia pai asa, mai, e baiat civilizat ginerica, face la olita, bravo, imi place de el cum e educat![]()
Tania sa va folositi de masina sanatosi!
Of, ce frumos, l-ai simtit pe bebe mic
Ce amintiri frumoase imi stranesti, noi eram la mare cand si-a facut simtita prezenta duracelul
Chiti de azi dimineata nu a mai facut febra, daca nu mai face maine dimineata inseamna ca am scapat. Sa vedem...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
canuta-om-sucit spune:
Madau dar cand nu te mai ocupi de cresterea si ingrijirea lui nu inseamna ca il dai spre adoptie sau in plasament, oare?!
Nu stiu sincer e cam ambiguu. Logic ar fi sa nu mi-l taie ca dupa cresa tot eu ma ocup de el, chiar daca e insitutie de stat si practic tot statul mi-l ingrijeste pana la 17:30.
Am vorbit si cu prietena mea de la cresa si ea mi-a spus ca nu stie de asa ceva, plus ca mie nici nu mi-a cerut adeverinta de salarizare, ea spune ca pe ea nu o intereseaza plus ca dupa cresa tot eu ma ocup de el, sau cand se imbolnaveste el nu mai e primit in cresa, pentru ziua respectiva este tinut la izolator pana vin eu sa il iau acasa.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()