Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 23
felicia74 spune:
Camelia, Madau, Noki multa sanatate pustoaicelor!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Madutza macar de ti-ar fi iesit faza cu mutarea.Zau ca nu m-as fi suparat.
Mada mai pleci in vacanta? A se intelege "e mai bine Miru"?
Tania bravoos pt ajutor.Blonda nu ma fac,caci fusei cindva si m-am saturat.Vezi tu cum sint ia o pauzarile astea? Care-s cretze se vor linse si alea linse fac tot ce pot sa-si faca parul vilvoi.Eu de ex.Ma urasc cu linsatura asta in cap.Cel mai lins par din lume e cretz pe linga cit de lins e-al meu.Biiiiine ca a iesit T cu el ondulat.Ca atita m-am rugat pt asta.In plus are si gene lungi si intoarse in sus.Nu ca ale mele scurte si intoarse in jos.
Noki inseamna ca io stau si mai rau.T vrea suzeta zi si noapte.De-o ascund ,instant face ca un magar fara morcov dinaintea lui.So,inaintam cu avint in virsta cu suzi,bibe si fara olitza.
Addya ca o capra zici? Da ce frumos behaie capritzele.La noi e mai bine.Privighetoarea e fix-pix pe linga mine.
Meems si nervii ma mai ajuta la "ouarea" (citat preluat din Noki)postarilor.Cind am draci maaaama ce-mi vine la gura (deshte).
Acu de ex ma apuca o ciuda....ca fiica-ta bea din canitza.
Sa-i fie de bine!
Dordia spor si intoarcere grabnica lui Doru.
Mda, azi ma simt si mai rau,mi-a disparut o parte din voce,parul arata si mai urit,bretonul lui T e parca si mai drept,geamurile pe care le-am spalat ieri tb sa le spal si azi iar viata ESTE frumoasa.A venit priiiimavara.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Neata
Deocamdata e mai bine pitica, adica nu mai are febra, dar om vedea ce-o mai fi in continuare. Am vb cu dr, mi-a zis ca nu stie ce sa-mi zica, de la ce are febra....ca de mancat mananca orice deci nu crede sa fie rosu in gat, nasul nu-i curge, nu se fornaie, nu tuseste, e super vesela
. O mai las pana maine si daca tot mai face febra o iau sa o vada "live"
Leea io zic ca plecam, nici nu vreau sa ma gandesc altfel, banii sunt dati, totul e pregatit...
Fug ca s-a trezit, pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Vezi tu cum sint ia o pauzarile astea?
Ce m-am mai ris cind am cetit aceasta.
M-am tot chinuit sa editez si tot asa mi-a aparut. De fapt "ia o pauza" e de la DC .Io am scris un sinonim de-al "femeilor" folosit mai pe la tzara.Stiti voi.Ca nu pot sa-l scriu.
Ei au considerat ca ma gindesc la "Felatzie" bag seama si au inlocuit.

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Neatza! Multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru urarile de sanatate!
Madau, Daria a facut temperatura miercuri seara 38.5, joi seara 39 si ieri am mers la doctor sa vedem ce zice, sa nu ne prinda cine-stie-ce in w-e! A ascultat-o la plamani si cica nu-i nimik si s-a uitat in gatul ei, care cica e "rosu"! Idee e ca nu a mai facut temperatura deloc nici aseara nici azi. Aseara de fapt parca avea 38 (nu prea febra), insa nu stiu cum sa fac ! Sa-i dau totusi, sa nu-i dau ... A fi sa a nu fi
... aceasta-i intrebarea!
O sa vad !
Sanatate muulta lui Mirunici ! Sper sa fie ok! 
Noki, sanatate multa si tie! 
Dordia, spor la treaba!!!
Poate te ajuta Stefan!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Cami io te-am intrebat ca am zis ca poate ii dau de cap si Mirunei, cu ce ar putea avea...alte simptome nu avea, in afara de febra, adica n-o doare gatul sau se stramba cand papa?
Daca nu mai are febra io zic sa mai amani cu antibioticul, vezi azi daca mai face, poate e ok. Io asa am facut data trecuta cu Miru..mi-a dat antibiotic, si fix cand voriam sa-i dau nu a mai avut nimic, implicit am vb cu dr si a zis sa o las in pace daca e ok.
Fug sa ma imbrac ca plecam la targul te turism sa ne mai clatim okii
. Uitasem sa va zic....ieri am luat pasaportul Mirunei!!!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Am intrat sa va pupez si io, ca-mi doarme mandra si George nu-i acasa.
Suntem bine, doar ca nu am nimic interesant de scris. Am o lene MARE vis-a-vis de curatenie si cred ca o sa o aman dupa Pasti, asa, sa fim noi altfel decat altii.
Leea, initiem clubul suzetarilor pana la majorat?
Am si eu un membru disponibil.
Maria io am regretat ca am luat scaun de pe net, ca dupa aia am vazut la o expozitie mai multe modele si marci si m-am ofticat de numa' Poate ai posibilitatea sa vezi, totusi, ce alegi.
Gandacel, subscriu la parerea Feliciei de a sta cumintica, sa iasa pitica la termen.
Bautul cu canita normala - Maria practica sportul asta de jumatate de an, mai putin laptele, care i-l dau in canita cu cioc si-asa o sa ramana, adica mi se pare mult mai relexant pt ea, deocamdata.
Sanatate multa la prichindeii bolnaviori si la mamicile suferinde.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07
ela27oana spune:
neata si de la noi
suntem bine daria e sanatoasa,
noi insa suntem varza,ieri am avut accident cu masina,nu am patit nimic insa masina este lovita pe toata partea dreapta,ghinion si eu m-am saturat de ele parca nu se mai termina,ieri sotul si-a luat permisul(treb sa-l ia marti,dar a avut noroc)si am plecat cu masina la mama la serviciu sa-i facem o surpriza,era pt prima data cand sotul conducea masina noastra,si pe fizicienilor un tampit cu maxitaxi nu s-a asigurat la plecarea de pe loc si a intrat in noi,nu va imaginati eram terminati amandoi,ne-am speriat asa tare ca nici nu mai stiam a cui a fost vina,pana ne-am dezmeticit,ala nu a vrut sa meraga la politie ca el nu a avut nimic sio ca noi am intrat in el,am mers dupa el pana la capat,in republica si el tot cu guramare ca noi suntem vinovati,l-am lasta in pace ne-am dus la politie,si din constatari s-a vazutt clar ca el intrase in noi,la 22.00 s-a dus sotul din nou la politie si aluia nu i-a dat decat amenda si 3 pct de penalizare,spaga si-a spus cuvantul,noi am luat asigurarea lui si acum trebuie sa mergem la societatea de asig si la service,alt balamuc
poate stiti pe cineva la unita????va multumesc daca ma puteti ajuta
azi sper ca se incheie luna is cu ea ghinioanele,ca au inceput pe 1
vb sotlui,in 3 ani de cand suntem impreuna nu am avut atatea ghinioane ca luna asta
va pupicesc
leea_cv spune:
Ela mama lor de ghinioane,ca intr-adevar multe ati avut.Imi pare rau s-aud despre accident.Acu chiar ca aveti drumuri de facut.Si Unita...ce sa zic,nu-i cea mai saritoare.Da las' ca va trece si asta...toate trec.
Ioana io ma bag.
POZE
camelia_daniela spune:
Of, Ela, nu pot sa cred ! Lasa, mamico, ca trec ghinioanele astea afurisite!
Va tinem pumnii si BAFTA cu asigurarea!
Madau, la asta ma gandeam si eu - Daria mananca binisor, nu refuza mancarea! Azi de dimineata i-am dat chiar paine cu cascaval ras si maslinute, deci eu zic ca e ok gatul!
Sa stapaniti si sa folositi sanatosi pasaportul!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)