Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si acum la subiect:

Chiar azi gasisem un articol interesant despre faringitele astea,
Camelia, poate arunci si tu un ochi, zicea si de adeno-faringita pe undeva... Ideea ar fi ca teoretic trece si fara antibiotic, dar antibioticul inlatura riscul complicatiilor si extinderii infectiei, ajuta sa treaca boala mai repede si scade gradul de contagiozitate (asa se spune??).
Sanatate multa mamici si bebici bolnaviori!

Scaunelul de masina de la Nania l-am gasit destul de scump (vreo 480 RON), dar n-avem prea multe optiuni in mag. de aici, iar de pe net mi-e teama sa risc sa comand fara sa-l fi vazut vreodata. Iar ce mai recomandati voi (Chicco, Maxi Cosi) sunt chiar mai scumpe.
Canuta, voi aveti cumva www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=36&cod_produs=475" target="_blank">scaunelul asta ? Mi se pare ca l-am vazut in oferta Metro la pret bun, poate ne facem drum si pe-acolo...

Cu bautul din canita vreau sa va intreb: asta inseamna ca atunci cand ii dati lapticul copilul sa fie odihnit si cu chef sa faca efortul sa-l bea, nu ?
Desi Cristi bea fara probleme din cana normala (suc de porto, supa, apa, orice...), eu am ramas inca la biberon tocmai pentru ca i-l dau sa se mai linisteasca (seara dupa baita, biberonul face tranzitia de la zbenguiala la nani, iar dimineata cand se trezeste cu scandal i-l dau repede sa-l mai bine-dispun - si cu speranta ca mai adoarme macar putin! - ceea ce se mai si imtampla in diminetile fericite). De asta nu prea ne vad eu trecand inca la canita... Sau ma insel??

Si ziceti voi ca au revenit in moda buclele? Si o sa inceapa sa uite astia la coafor de intinsul parului?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bleah, eu urasc buclele(a se citi "nu ma suport pe mine cu bucle, ca la alte tipe imi plac"), am parul blond (ma rog, saten deschis) si putin ondulat, dar il intind cat de des pot, pentru ca altfel arat ca o cantareatza disco din anii '80! Oi fi in trend, dar nu cred ca merge trendul cu mutra mea.

Leea, vrei sa te blonzeshti???

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, accept propunerea!! Acasa in RO stam la apartament si de fiecare data cand ajung ma simt atat de in largul meu, ca niciunde altundeva.

Tania, subscriu! Or fi buclele la moda, dar mie nu-mi plac de nici o culoare - pe capul meu. Si fix de ele am parte, asa ca amortizez la greu biata placa de intins parul.

Leea, imi pare tare rau de starea nasoala in care te afli, dar vroiam sa-ti spun ca nu "transpira" deloc in mesajele tale, care sunt foarte haioase si pline de voie buna

Mergi la inceput

Madutza, zic eu de femeie la curatenie, dar cam ca si tine... pretentioasa rau si mai bine sa stiu ca am facut eu treaba. Acuma la bucatarie... asta-i alta poveste! As angaja imediat un bucatar

Cami, sanatate Dariei! Nici eu nu sunt innebunita dupa antibiotic, dar probabil ca in cazul asta ar fi necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

In sfarsit ceva action si pe forumul nostru rablagit in ultima vreme!

Titilika mi-a racit putintel, ca sa fie in trend cu mamica ei!Avea pe la 21 37.8 - eu nu o consider febra, dar nci prea roz nu e situatia.Asa ca i-am mufat un 5 ml de Nurofen si niscaiva picaturi de Vibrocil. Sa vedem ce se mai intampla.

Biberonul de lapte- pe mine personal nu ma deranjeaza absolut deloc ideea ca ea bea laptele din bibe si nu din cana, precum apa. Pentru ca in stilul Mariei-Alexia, Sarah bea lapticul perfect intinsa la orizontala, la mine in grate-ma rog, pe picioarele mele- ianinte de nani seara - si adoarme invariabil mancand- respectiv in smn dimineatza, cand inca nu s-a trezit, dupa care se culca la loc. Iar pe mine aceste 2 obiceuri ma coafeaza teribil- ca sa citesc o clasica in viatza -ex-membra se pare a forumului nostru, Anda77. Cred ca sistemul se va schimba abia la toamna cand va trebui sa mergem la gradi si o sa se reorganizeze tot programul. pana atuncea ne bucuram de liniste si pace.
O problema muuult mai mare decat cea cu bibele o am cu suzeta, de care chiar ca nu stiu cum vom scapa...ca tare mare-i dependentza. Acum sunt la nivelul in care nu i-o mai dau ziua decat la somnic - lucru ce nu ma deranjeaza - si respectiv pe seara cand e maraita raaau de tot. In rest o ascund sa nu o vada, ca o cere.

Tania- Doamne, iarta-ma...ce senzatie cunoscuta am incercat la vizionarea filmuletului1 Ia sa-mi fac io drum pe la Sibiu, sa-i punem pe astia 2 la concurs care e mai habauc...

Madutza- dar in tot timpul cat tu ai facut to ce ai enumerat, Orlando cu ce se invrednicea? Banuiesc ca nu era in zona, nu? Aia cu singura acasa o reeditez maine...da' am referatul la management de facut, asa ca nu e vacantza.

Gaca...fug la siturile mele turistice.Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Raportam inainte de culcare una bucata febra 38.3, i-am dat Novocalmin si speram sa avem o noapte cat mai linistita

Cami cum a ajuns la concluzia ca are faringita? De fapt ce simptome avea Dariuca? Sanatate multa!

Cuscra tare vrednica ai fost azi...si ziceai ca n-ai chef..tare as vrea sa te vad cand ai chef..muti mobilele prin casa, ce faci?. Shopping placut maine

Io nu mai stiu ce concluzie sa trag cu Miruna, asteptam cu interes ziua de maine. Doamne ajuta!

Noapte buna si fara peripetii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai am adormit linga pitic ,probabil inaintea lui :)) ,hal de mama ,o adoarme copilul ,bine ca nu m-am trezit fara elin pat
Maria_Alexia ,sa-ti fie de bine cu cuuratenia ,iomai am mult pina termin ...
Tania ,ai un baiat tare vrednicutz ,felicitari!Bona mi se pare ok din filmulet ,sa o ,,stapiniti'' sanatosi :)
Leea ,imi cer scuze ca te-am mutat la Arad fara sa stii:)),nu stiu de ce am ramas cu impresia ca esti de acolo ,ata ete la Baia Mare n-au magazin,daca vrei magazin muta-te la Arad ,pina atunci comanzi online :)
Noki ,la prima parte de curateniE Orlando a dormit ,dupa ce s-a trezit a stat mama cu el vreo ora ca mai mult nu s-a putut ,a inceput sa strige ,,mamaaaa'' cat il tinea gura si a trebuit sa-l las sa stea linga mine dar eram spre sfirsit ,a asistat doar la frecatul aragazului .Bafta la referat ,sa termini repede ca sa te poti bucura de o mini vacanta !
Cuscra ,duceti-va la dr mai bine ,va pup!Sanatate piticoatei!
Cheful de curatenie mi-a venit dupa ce m-am apucat ,sper sa-mi vina si de luni incolo

Am fugit la nani ,va tzuc !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

La subiectul bibe, canita cu cioc, cana... vroiam doar sa zic ca Rianna bea si laptele si apa din canita cu cioc, asa ca o foloseste si ziua cand bea din mers, si seara cand e la orizontala in patut. De-asta nu am trecut inca la cana normala (desi mai exersam cateodata la baut cu paiul), pentru ca n-as avea cum sa-i dau laptele de seara pe care il bea singura in patut inainte de-a adormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce mai fac fetele frumoasele si minunata noastra colectie?

un mare de la noi!

eu am intrat mai rarutz pentru ca stau rau-rau cu timpul, plus ca mai sufar si de "redutita" (va explica madau ce-i aia )
am avut si eu o problema mai nasoala de rezolvat dar vad ca am avut succes in final: dezvatatul piticului de dormit in patul mare. ati auzit vreodata o capra cantand un cantec de leagan? nu? lasa k va cant eu la prima intalnire...! cred k piticu a cedat nervos si s-a culcat in patul lui numai sa nu ma mai auda...
in rest avem o mare colectie de diverse vanatai, cucuie plus o buza umflata (azi a muscat asfaltul )
in rest bine, sanatosi, musiu razvan in continuare nu vorbeste nimik, numai pe limba lui le zice, asta e! da' si cand si-o da drumul... desi mie parca un pic de necaz ca n-am auzit si eu niciodata "mama"

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya Razvanelul bubosic si pe tine !!! M-ati corupt si pe mine la "redouita" si ma cam mananca degetele sa mai bag o comanda dar....astept mai intai sa imi vina prima sa vad daca se potrivesc masurile. Hai ca am luat-o off topik!!
Noki si eu vreau casa mare la curte. Dar/....e ok si in 2 camere ale mele.
Tania felicitari pt noua menajera!!! Ce norocoasa esti. Fi-miu face dar...invers, adica el face murdar ca de curatenie...nu-l atrage. Apuca cate o revista, rupe o pag. si pana nu o rupe in milioane de bucatele....nu se lasa. Apoi le ia si le imprastie prin casa asa ca la mine permanent sunt bucatele de ziar pe jos.

Azi ma apuc si eu de curatenie, de spalat geamuri desi era treaba lui Doru...o sa o fac eu ca Doru azi nu poate, e plecat cu treaba.ooofff,ooofff...mai...mai!!! Urati-mi succes si spor sa am ca cheful inca il mai astept!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput