Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 21
camelia_daniela spune:
Hello !
Noi abia ne-am intors de la
si nu prea imi convine ce mi-a zis - cica "adenofaringita acuta" - rezulta - antibiotic Ceclodyne 125 5 ml la 8 ore si Marcofen (ibuprofen)!
Eu nu prea sunt de acord cu antibioticul sincer, da nu stiu ce sa fac !!! Of, of, mai, mai ! Dar-ar norocu' in capul medicilor astia ! Ce fac, i-l dau au ba? Dau inainte cu antitermice si oscillo ?
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Camelia, vezi ca nu e de gluma cu faringitele astea. pe mine m-a sperait doctorul ff tare aseara - bine, e drept ca eu abia mai vorbeam- si mi-a zis ca am fost inconstienta ca nu am mers mai devreme pentru medicatie, ca complicatiile pot fi foarte urate.
deci daca dr ti-a zis sa-i dai, eu una zis ca te conformezi, ca vorba aia, el e responsabil de copil si stie el ce stie! Sanatate infinita mezinei!

Madau- carevasazica, Mirunica a incasat-o!Offff...Si Sarah e pasionata de prize. Merge la ele, baga degetul si zice tare: bibi= nu e voie in cazul nostru. Concluzia: am echipat prizele cu prostii de-lea de protectie. Cel mai "dragutz" a fost acum vreo 2-3 sapt la mama acasa, cand aproape ca a bagat cutitul in priza. Eu spalam niste vase si nu stiam de ce mama la un moment dat - fiind destul de departe de Sarah - a urlat ca disperata la ea - si mama niciodata nu ridica vocea la copil. Dar numai asta a facut-o sa se opreasca din gest. Ca mama nu ar fi putut ajunge la timp la ea sa-i prinda mana. Iar Sarah a profitat de ocazie, a luat cutitul de pe masa si fix catre priza s-a dus. Ma intreb si acuma cum i-o fi venit ideea.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Vad ca fata mea n-a facut febra dupa vaccin, sper sa nu aiba nici o alta reactie. Mandy, Rianna nu mi-a facut niciodata febra la vaccin, de-asta speram s-o tina tot asa. Roxi, am renuntat la anti-hepatita pt. ca nu era obligatoriu. Celelalte sunt obligatorii pt. a o putea inscrie la scoala mai tarziu (daca mai suntem pe-aici pana incepe ea scoala), dar anti-hep. nu era pe lista de obligatorii. Asa ca am zis pas si se poate sa i-l fac mai tarziu daca ma razgandesc.
Buluci, drum bun si sa ajungeti cu bine la destinatie! Sa va ajunga si bagajele, toate-toate! Pupici Simonelului scump.
Va invidiez pe cele care aveti femei la curatenie! Parca mi-as dori si eu sa am ajutor ca la 4 camere ale noastre, plus living, plus family... cand termin intr-un capat trebuie sa o iau de la inceput in celalalt. V-am spus eu ca mai bine mi-ar place la un apartament? ![]()
camelia_daniela spune:
Noki, stiu ca e nasol insa si atunci cand a avut rubeola aia tot asa s-a manifestat , adica dr a zis ca are rosu in gat si la 2 zile a aparut eruptia pe tot corpul ! De asta nu prea stiu cum sa fac!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Meemsulici, nu vrei sa faci schimb cu mine?
Dau io apartament de 3 camere curat si stralucitor pe una bucata casa superba cu n camere!!!!![]()
Bulucel- of...am tot uitat sa-ti urez drum bun si vorba lui Meems, fara probleme prin aeroporturi!
Roxi- azi nu am mai mers dupa analiza de unghiutza. Merg luni, ca am multe de aranjat atunci. Tu cum te mai simti?
Mie mi-a mai revenit ceva-ceva din voce. Acum e bine ca gasca - Sarah + Adila- e plecata si-s singura acasa, deci in liniste. Ma rog, cu o fredonare-doua de cantecel....

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Ma declar doborata :)) ,am terminat curatenia in bucatarie si ca drept urmare am niste maine de baba ,unghii rupte dar a meritat ,am frecat aragaz (arata ca nou) ,cuptor ,hota ,dulapuri ,faianta ,frigider .De luni ma apuc de camere ca maine am zi de shopping ,bantuiala ,plimbare ,abia astept !
Cuscra ,las ca si ginerica a incasat-o de vreo doua ori ,primul motiv of course priza ,al doilea cataratul pe dulapuri ,birou ,masa din bucatarie .Pupam fata consemnata :)
Meems ,ce bine ca n-afacut febra !Si eu imi doresc o femeie la curatenie dar nu prea-mi convine sa faca altcineva ca's cam ciufuta la faza asta si as face dupa ea ,plus ca nici n-am gasit o femeie ca lumea .
Cami ,off ,boala asta ,eu antibiotic nu i-as da daca nu are cine stie ce simptome sau febra ,cu oscillo da-i inainte ,n-are ce sa fie rau !Sanatate multa
Noki ,ce bine-o fi home alone ,ce-mi doresc si eu macar o zi ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
N-am citit decat ce a scris Gandacel si nu ma pot abtine: stai mama, linistita ca maine-poimaine nasti, ce treaba mai vrei tu sa faci? Odihna multa sa vina pitica relaxata![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Gata si eu cu curatenia!!! Mi-a mancat trei dupa/amieze din saptamana asta, dar macar stiu ca am bifat-o. Asta pana sambata viitoare, cand o luam de la capat
.
Apropos, are cineva cumva aspirator fara saci (de hartie/panza). Eventual cu filtru de apa (si sa nu coste peste 25 milioane
)? Sunteti multumite de el, e o imbunatatire radicala?
tania-z spune:
Nici pe mine nu m-a inghesuit dorinta de curatenie asa ca domnul Che s-a aratat taaare doritor de a prelua postul de menajera.
Aveti aici un filmuletz scurt despre www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20070330&ctime=120919" target="_blank">Ajutorul meu de baza in gospodarie
P.S. In filmuletz apare si bona. Lavi, am gasit-o intamplator, de fapt a insistat vara-mea din Bucuresti sa incerc si cu ea, fiind sora unui prieten de-al ei. A fost cu noroc.
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
leea_cv spune:
Madutza sarumina pt indicarea magazinului.Acu mai tebuie sa ma mutzi in Arad.Ca zau ca m-as duce.Aici NU gasesc nimic.Mai ziceam eu cindva ca la noi in cretacic nu prea a ajuns civilizatia.In Baia Mare stau maica.La "rascacatzii din deal" - avea un prof o vorba.
Xandra si pe la noi numa un baiat are mama,asa ca tot i l-as cumpara.Io ii iau haine de 3 ani,deci i-ar fi bun daca e de la 2 in sus.Da de unde mall?
.
Soanso bucle si blonde.Asta e cica trendul.
Cami asculta medicul.Stie el ce zice.Io stau acu cu morcovu in popo sa nu ia T raceala de la mine.De o ia,imi bag picioarele in ele de sarbatori.Si asa se prevesteau a fi de tot kk.In situatia cu 2 bolnavi in casa...va fi diareica povestea.
Apropo de haine , i-am luat lui T niste costumase de vara de pe net .Sint suuuper.Nu de pe LR,ca boii astia de la banci se tot intreaba ce-o fi ala card de plati on line.Asa ca mai astept pina s-o dezmetici unul macar.
Eu arat ca dracu.De par zic.Nu-i nici cret nici ondulat nici cu volum.E un maturoi.Nu-i chiar ars da sta ca dracu.Deci am fost o proasta ca m-am permanentizat.Tudor ,si el arata cum nu mi-as fi dorit sa arate vreodata.A urlat ca bezmeticu,deci aia si-a bagat foarfeca unde a apucat.Asa ca am adus acasa una bucata prunc cu breton de-ala drept si tot felul de scari care mai de care mai strimbe.In plus starea mea se agraveaza si is ca un mort.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...