Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Noi abia ne-am intors de la si nu prea imi convine ce mi-a zis - cica "adenofaringita acuta" - rezulta - antibiotic Ceclodyne 125 5 ml la 8 ore si Marcofen (ibuprofen)! Eu nu prea sunt de acord cu antibioticul sincer, da nu stiu ce sa fac !!! Of, of, mai, mai ! Dar-ar norocu' in capul medicilor astia ! Ce fac, i-l dau au ba? Dau inainte cu antitermice si oscillo ?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Camelia, vezi ca nu e de gluma cu faringitele astea. pe mine m-a sperait doctorul ff tare aseara - bine, e drept ca eu abia mai vorbeam- si mi-a zis ca am fost inconstienta ca nu am mers mai devreme pentru medicatie, ca complicatiile pot fi foarte urate.
deci daca dr ti-a zis sa-i dai, eu una zis ca te conformezi, ca vorba aia, el e responsabil de copil si stie el ce stie! Sanatate infinita mezinei!

Madau- carevasazica, Mirunica a incasat-o!Offff...Si Sarah e pasionata de prize. Merge la ele, baga degetul si zice tare: bibi= nu e voie in cazul nostru. Concluzia: am echipat prizele cu prostii de-lea de protectie. Cel mai "dragutz" a fost acum vreo 2-3 sapt la mama acasa, cand aproape ca a bagat cutitul in priza. Eu spalam niste vase si nu stiam de ce mama la un moment dat - fiind destul de departe de Sarah - a urlat ca disperata la ea - si mama niciodata nu ridica vocea la copil. Dar numai asta a facut-o sa se opreasca din gest. Ca mama nu ar fi putut ajunge la timp la ea sa-i prinda mana. Iar Sarah a profitat de ocazie, a luat cutitul de pe masa si fix catre priza s-a dus. Ma intreb si acuma cum i-o fi venit ideea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Vad ca fata mea n-a facut febra dupa vaccin, sper sa nu aiba nici o alta reactie. Mandy, Rianna nu mi-a facut niciodata febra la vaccin, de-asta speram s-o tina tot asa. Roxi, am renuntat la anti-hepatita pt. ca nu era obligatoriu. Celelalte sunt obligatorii pt. a o putea inscrie la scoala mai tarziu (daca mai suntem pe-aici pana incepe ea scoala), dar anti-hep. nu era pe lista de obligatorii. Asa ca am zis pas si se poate sa i-l fac mai tarziu daca ma razgandesc.

Buluci, drum bun si sa ajungeti cu bine la destinatie! Sa va ajunga si bagajele, toate-toate! Pupici Simonelului scump.

Va invidiez pe cele care aveti femei la curatenie! Parca mi-as dori si eu sa am ajutor ca la 4 camere ale noastre, plus living, plus family... cand termin intr-un capat trebuie sa o iau de la inceput in celalalt. V-am spus eu ca mai bine mi-ar place la un apartament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, stiu ca e nasol insa si atunci cand a avut rubeola aia tot asa s-a manifestat , adica dr a zis ca are rosu in gat si la 2 zile a aparut eruptia pe tot corpul ! De asta nu prea stiu cum sa fac!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Meemsulici, nu vrei sa faci schimb cu mine? Dau io apartament de 3 camere curat si stralucitor pe una bucata casa superba cu n camere!!!!

Bulucel- of...am tot uitat sa-ti urez drum bun si vorba lui Meems, fara probleme prin aeroporturi!

Roxi- azi nu am mai mers dupa analiza de unghiutza. Merg luni, ca am multe de aranjat atunci. Tu cum te mai simti?

Mie mi-a mai revenit ceva-ceva din voce. Acum e bine ca gasca - Sarah + Adila- e plecata si-s singura acasa, deci in liniste. Ma rog, cu o fredonare-doua de cantecel....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ma declar doborata :)) ,am terminat curatenia in bucatarie si ca drept urmare am niste maine de baba ,unghii rupte dar a meritat ,am frecat aragaz (arata ca nou) ,cuptor ,hota ,dulapuri ,faianta ,frigider .De luni ma apuc de camere ca maine am zi de shopping ,bantuiala ,plimbare ,abia astept !
Cuscra ,las ca si ginerica a incasat-o de vreo doua ori ,primul motiv of course priza ,al doilea cataratul pe dulapuri ,birou ,masa din bucatarie .Pupam fata consemnata :)
Meems ,ce bine ca n-afacut febra !Si eu imi doresc o femeie la curatenie dar nu prea-mi convine sa faca altcineva ca's cam ciufuta la faza asta si as face dupa ea ,plus ca nici n-am gasit o femeie ca lumea .
Cami ,off ,boala asta ,eu antibiotic nu i-as da daca nu are cine stie ce simptome sau febra ,cu oscillo da-i inainte ,n-are ce sa fie rau !Sanatate multa
Noki ,ce bine-o fi home alone ,ce-mi doresc si eu macar o zi ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-am citit decat ce a scris Gandacel si nu ma pot abtine: stai mama, linistita ca maine-poimaine nasti, ce treaba mai vrei tu sa faci? Odihna multa sa vina pitica relaxata

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gata si eu cu curatenia!!! Mi-a mancat trei dupa/amieze din saptamana asta, dar macar stiu ca am bifat-o. Asta pana sambata viitoare, cand o luam de la capat .

Apropos, are cineva cumva aspirator fara saci (de hartie/panza). Eventual cu filtru de apa (si sa nu coste peste 25 milioane)? Sunteti multumite de el, e o imbunatatire radicala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Nici pe mine nu m-a inghesuit dorinta de curatenie asa ca domnul Che s-a aratat taaare doritor de a prelua postul de menajera.
Aveti aici un filmuletz scurt despre www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20070330&ctime=120919" target="_blank">Ajutorul meu de baza in gospodarie

P.S. In filmuletz apare si bona. Lavi, am gasit-o intamplator, de fapt a insistat vara-mea din Bucuresti sa incerc si cu ea, fiind sora unui prieten de-al ei. A fost cu noroc.

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madutza sarumina pt indicarea magazinului.Acu mai tebuie sa ma mutzi in Arad.Ca zau ca m-as duce.Aici NU gasesc nimic.Mai ziceam eu cindva ca la noi in cretacic nu prea a ajuns civilizatia.In Baia Mare stau maica.La "rascacatzii din deal" - avea un prof o vorba.
Xandra si pe la noi numa un baiat are mama,asa ca tot i l-as cumpara.Io ii iau haine de 3 ani,deci i-ar fi bun daca e de la 2 in sus.Da de unde mall?.
Soanso bucle si blonde.Asta e cica trendul.
Cami asculta medicul.Stie el ce zice.Io stau acu cu morcovu in popo sa nu ia T raceala de la mine.De o ia,imi bag picioarele in ele de sarbatori.Si asa se prevesteau a fi de tot kk.In situatia cu 2 bolnavi in casa...va fi diareica povestea.
Apropo de haine , i-am luat lui T niste costumase de vara de pe net .Sint suuuper.Nu de pe LR,ca boii astia de la banci se tot intreaba ce-o fi ala card de plati on line.Asa ca mai astept pina s-o dezmetici unul macar.

Eu arat ca dracu.De par zic.Nu-i nici cret nici ondulat nici cu volum.E un maturoi.Nu-i chiar ars da sta ca dracu.Deci am fost o proasta ca m-am permanentizat.Tudor ,si el arata cum nu mi-as fi dorit sa arate vreodata.A urlat ca bezmeticu,deci aia si-a bagat foarfeca unde a apucat.Asa ca am adus acasa una bucata prunc cu breton de-ala drept si tot felul de scari care mai de care mai strimbe.In plus starea mea se agraveaza si is ca un mort.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput