Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,uita-te la new products ,sint o gramada de haine misto pentru baieti ,io maine ma duc la magazinul lor ,am vazut ca au unu in Bucuresti ,sa le vaz live ,daca nu gasesc acolo ce vreau comand pe net!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

leea, madutza are dreptate, sacoul este pt 2 ani. i l-am luat de la mall si-am dat o caruta de bani pe el (150 ron) da'... un baiat are mama!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pitica mea doarme de doua ore ,are pe fata semn asa ca astept mustruluiala de la al meu sot.

studiez acuma situ asta, poate va intereseaza ceva de aici: www.reclama ilegala - avertizare
sunt cantecele si poezii frumoase.

leea_cv ,si eu vreau sa-mi fac ceva cu parul ,acuma e roscat dar as vrea o schimbare un nou look ,eu stiu ca permanentul arde parul,da oricum sunt la moda buclele.intreaba la coafor ce se mai poarta si poate ne zici,nuante ,freze,parca s-a mai discutat ,da nu strica sa mai aflam noutati.

Sorana 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

Eu m-am simtit cam pe dinafara cu discutiile din ultima vreme de pe aici, asa ca nu am mai scris. De citit am citit si am vazut si poze!

Despre biberoane, Bogdan nu a baut niciodata din biberon, nu a vrut pur si simplu. Cand s-a intarcat, a trecut direct la canuta cu cioc, asta la 9 luni si o saptamana. De baut direct din pahar/cana bea, insa face ceva mizerie, adica are obiceiul sa traga, apoi sa dea afara putin, iar soarbe, iar da afara. Nu pe el, in pahar, insa din cauza asta se prelinge pe langa pahar putin. Deocamdata nu ma stresez cu bautul din cana, o va face si pe asta. Din cand in cand, cand pofteste de la mine, ii dau si gata. Cand voi vedea ca merge bine, vom renunta complet la canuta cu cioc, care oricum ramane ideala pentru drum.

Scaun de masina: Bogdan are unul de care suntem extrem de multumiti, luat cu 1,8 mil din Carrefour de cand avea cateva luni. Probabil ca vom mai lua unul asemanator cu asta pentru pitica. Nu sunt fan marci si alte alea.

Roxi, merci de intrebare, nu am luat inca hartia, ar fi trebuit ieri sau azi, insa nu am toate rezultatele analizelor, ca una din doctorite e mai lenesa... Partea buna si linistitoare este ca mi-am facut totusi curaj si i-am zis ginecoloagei pe vorbe ca sunt ok si mi-a zis ca nu stie ea cat de ok sunt, dar bine, treaca de la ea... Gabi al meu zice ca s-a obisnuit cu mine, ori are incredere in ce-i zic, ca nu m-a mai amenintat ca nu ma opereaza, a ramas ca mergem in continuare impreuna, si la bine si la rau.

Febra de la masele/dinti, eu din nou spun clar ca nu cred ca se face, desi ultima data aproape ma convinsese pediatra ca ar fi posibil. Va spusesem ca a facut Bogdan febra 39 alaltaieri dimineata. Ei bine, nu i-a scazut sub 38,7 nici sub tratament cu antitermice. Iar azi dimineata a inceput cu mucii galben-verzui si un kk atat de urat mirositoooor, de am crezut ca mor! Toata casa mirosea. Asa ca ne ducem diseara la camera de garda sa vedem ce are, ca sigur e de antibiotic. Avem trei zile incheiate de febra 38,7-39,1, cu toate antitermicele luate la 4-6 ore! Deci cred ca a facut febra de la ceva care s-a manifestat mai tarziu cu doua zile, insa corpul dadea semne.

Tot asa, nu prea cred in pregatirea copilului pt intrarea in colectivitate. Insa aici dezbaterile pot fi interminabile si oricum toata lumea are dreptate. E bine ca fiecare sa faca ce crede ca trebuie facut ca sa fie bine si sa stam linistite. Atat.

Treaba... of! Nu am chef deloc. Pur si simplu. Adica am chef in creier, ma imaginez facand-o, parca vad si rezultatul, dar nu-mi vine sa ma apuc. De maine, paote... Mai ales ca am si mutari de facut prin casa, pentru venirea pe lume a noului locatar!

Va pup pe toate.

Gandacel 36+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Soanso, da-l incolo de sot ca doar nu ai luat tu copilul si l-ai dat cu capul de pereti. Ce nu intelege ca se mai intampla?!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Leea ,tu esti din Arad nu?Daca da ,uite magazin unde poti gasi hainutele de pe site :Complexul Comercial Ziridava

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mai, voi cumparati haine de pe net, fara sa le pipaiti si intoarceti pe toate fetele?!?! Eu n-am curaj sa iau nimic fara sa pipai si sa vad cu ochii mei.

Si cu asta, nu mai comentez nimic legat de cumparaturi, ca oricum ma depaseste subiectul.

Ma duc sa ma intind putin, ca acusica merg sa iau baiatul de la gradi si sa-l duc la doctor.

Gandacel 36+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Gandacel ,cunosc marfa de pe site-ul ala ,au avut stand la BE si le-am vazut live ,sint frumoase si de calitate,din alta parte n-am luat pina acum nimic ,ma refer la haine ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miruna e mai bine, n-a mai facut febra dar o tin inca o zi cel putin pe tratament cu antitermice, m-am uitat pe caietul ei de data trecuta cand a facut febra si incerc sa aplic aceeasi schema. Sper sa fie ok. Acum ne luptam cu constipatia, nu reusesc deloc s-o reglez cu nimic, pere nu mai vrea ca i-am tot dat in ultimul timp si nu se omoara cu ele, supozitor nu-i pot pune ca urla de nu se poate...i-am luat niste Lass Baby, sa vedem cum o fi.

Mai devreme am prins-o la priza, a tras de ea pana a scos-o din perete si incerca sa bage mana pe sub ea, desi stie ca nu are voie, asa ca si-a luat o mare palma la fund in premiera....acum se duce spre ea..zice "na-na" si fuge

Madutza frumoase hainutele, o sa arunc si eu un oki mai atent cand o veni tati..acum am un maldar de rufe de calcat

Fuugggg

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mada ,i-am dat si eu Lass Baby ,doar o singura data si a facut dupa juma de ora ,iar a doua zi a avut 2 scaune molicele ,asa ca nu i-am mai dat ,mi-era frica sa nu faca diaree/1Si al meu e constipat acum ,asta de vreo 10 zile ,imediat cum s-a oprit diareea a dat in constipatie :(( ,face la 2 zile ca oaia ,niste kkreze tari

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput