Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noi ne-am hotarat pentru modelul asta de scaunel, azi-maine mergem sa-l luam: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1047
Ne-a placut suportul bun pentru cap, lateralale inalte si are si o tavita jos, care se trage sa pui ghetutele cu noroi Si e si ceva mai mare decat majoritatea scaunelelor din categoria pana la 18 kg.

Buluci, drum bun si sa treceti cu bine si prin experienta irakiana .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria, e frumos scaunul si pare solid

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria, de unde iei scaunelul, il comanzi pe net, sau l-ai gasit la un pret mai bun ?!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

M-am apucat de curatenie ,mi-ati facut ,,pofta'' ,pina la ora asta am spalat faianta si geamul in bucatarie ,deja m-am ostenit :))
Azi am fost la solar ,prima sedinta ,ca vreau sa ma creolesc pina la botez ,sper sa am timp sa ma prajesc si nu strica si o pregateala pt mare ..
Lavi ,Maria ,misto ambele scaune ,sa le stapiniti sanatosi ,eu la vara vreau sa iau altu' mai ,,gatit'' ,deocamdata cat mai e frig il folosim pe sinteticu' asta care-l avem
Buluci ,drum bun ,sa ajungeti cu bine dar parca nu in Iran trebuia sa mergeti ci in Iraq sau ma insel?
Canuta ,felicitari pentru canini !Si la noi sint pe ,,vine'',....

Fug la tura 2 de curatenie cat sta pitbull-ul cuminte :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi e suuuper scaunelul.Nu de alta dar seamana f tare cu cel al lui T.Materialul e exact acelasi.Se comporta bine.
Maria si Nania al tau e frumos
Xandra io m-am uitat de curind la pozele lu' fecioru-tu si mi-a placut la nebunie sacoul de catifea de la motz.So, am plecat prin magazine in cautare de asa ceva.Si m-am intors-normal- cu buzele umflate. Asa ca ia zi si mie de unde il cumparasi?Sper sa nu i-l fi adus vreo nasha de prin state.
Buluci tin pumnii sa se sfirseasca cu bine transhumantza.
Mada cum se mai prezinta Miru?
Cami esti o "mata-ta" fericita.Al meu,tot mutulic.
Aura maaaama ce gura plina are Dimitrie.Sa va traiasca mult si necariati(e)
Ile io de cind i-am luat cos respectiv scaun auto, numa in masina sta.L-am montat si acolo a ramas.Acu nu stiu daca la noi e mai mica infractionalitatea...

A dormit T o ora si ceva,dupa ce n-a dormit toata noaptea.Speram sa atipesc si eu,dar din partzi.Asa ca orbecaiesc in continuare.Pe la 4 ma duc cu el la tuns iar io vreau sa-mi pun un permanent usor.Oare fac prostie?

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Leea ,sacouri ca al lui Vlad se gasesc p'aici dar majoritatea merg de la 2 ani ,din cate stiu Tudor e mai dezvoltat ,cred ca i-ar veni ...

Uite aici un alt model de sacoutz frumusel ,vreau sa-i iau si io piticului ,e mai sport dar e dragut
http://www.alabalakid.ro/magazin/product_info.php?products_id=839

Sau uite altu:http://www.alabalakid.ro/magazin/product_info.php?products_id=609

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mutumim fetelor de aprecieri!

Buluci drum bun, sa va fie bine bine unde mergeti si sa dea Dumnezeu sa nu fie nici un incident, sunteti foarte curajosi!

Lavi sa stapaniti scaunul sanatosi! Noi il avem pe cel de la Miniblue, are husa de bumbac si asta mi-a convenit mult. A fost anul trecut in toamna vreo 3 milioane.

Si noi scaunul de masina ramane tot timpul in masina, nu il luam si va garantez ca infractionalitatea nu e mica.

Eu curatenie nu fac, chem o tanti sa imi faca.

Camelia, bestiala Daria cu mata-ta.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Leea, fa-ti daca vrei permanent dar la RECE ca asa nu se arde parul, adica nu te baga sub casca pricepi tu.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Leea ,uite cu ce asortam sacoutu':),mie-mi plac mult http://www.alabalakid.ro/magazin/product_info.php?products_id=841

Mai eu n-am nici un chef de traba ,..mai frec ceva ,mai bag un ochi pe forum ,mai fumez o tigara ,ma coiesc rau de azi dimineata ,noroc ca a venit mama la mine si se joaca cu tero

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde la rece vreau sa-l fac numa ca ma tem ca s-a arde desi io nu stau mai mult de 10 min.Sa-i fie clar.
Madutza combinatia cu portocaliu de traznet.Da partea de sus tot nu-i sacou, e geaca.Oricum e fff fain.Chiar ma bate gindu.Nu cunosteam site-ul asta.Multzam mult.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput