Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!
apropo de baut din bibe lapticul, nepotelul meu are 5 ani si jumatate si inca mai bea laptele din biberon!!!
dar vreau sa va spun ca are o dantura impecabila.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki pt ca la Albena am fost anul trecut si vrem sa schimbam, sa mai vedem si altceva.

I-am luat ieri in sfarsit Nataliel scaun de masina. Clipperton-ul de care v-am spus din Carrefour; sunt foarte multumita de el. Am fost si in Cora, nu m-a multumit nici ce am vazut acolo.
Materialul e foarte fain, exact cum imi doream.

La intoarcere am pus-o pe Nati in scaunul cel nou; la inceput statea speriata si incordata; pe parcurs insa a inceput sa-i placa pentru ca vede pe geam afara, ma vede si pe mine cand ma intorc la ea...

Maria am uitat sa-ti spun ce mult mi-a placut faza cu Cristi si TV-ul i-am povestit si lui Virgil si s-a distrat si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!!!

Azi de dimineata am observat ca fiu-miu are 4 caniniE asa de dulce cand zambeste si i se vad varfurile alea ascutite. Asa ca declaram: 8 dinti, 4 canini, 4 masele/premolari, nu stiu clar ce sunt. Mai trebuie sa iasa ceva?

Fiu-miu de cum se scoala vrea tai-tai. Asa ca noi ne spalam ne imbracam si afara, la noi nu conteaza daca sunt copii afara, el sa umble prin toate cotloanele.

Si eu dau pentru muscaturi tot cu mixtura mentolata.

Ieri am fost in Real si fiu-miu a agatat o punga cu 2 chifle graham, a inceput sa le muste, a rupt punga si a mancat jumatate de chifla si erau destul de mari. Imi spune bona ca de cateva zile mananca de sparge, eu nu stiu ce e cu el. Ne-am intalnit si cu niste prieteni si cand l-au vazut pe Dimitrie cum infuleca din chifla aia sigur si-au spus ca saracul copil e tinut flamand. E mort dupa paine, eu nu ii dau, ocazional mai prinde cate o bucatica si asa de incantat e.... Cred ca ar manca toata ziua numai paine daca i-as da.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetele dragi, n-am citit nimik din lipsa de timp!

Am terminat bagajele, vreo 250 kg pleaca cu un microbus iar vreo 90 luam noi la avion.Zburam pe 4 aprilie de-aci in teheran(deci va trebui sa-mi pun broboada in tranzitul iranian vreo 10 ore).
Promit ca revin cat mai curind posibil.

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Drum bun si instalare cu succes dincolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lavi, pune o poza cu scaunul.Cat a costat pana la urma toata ... afacerea?

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

BULUCI, drum bun si sa va fie bine unde mergeti
sanatate maxima celor bolnavi!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Ilenuta
http://www.auchan.fr/achatsenligne/autresrayons/puericulture/siege_auto/Siege-auto-trottine-clipperton.asp
Difera un pic culorile.
N-am cum sa-i fac poza acum; scaunul e in masina si masina la Virgil.

A costat 550 RON. Daca te uiti la pretul de la auchan.fr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Merci de info!

Sotul meu i-a luat de la Inglesina, are materialul de sintetic dar poate ii fac eu o husa de bumbac.sa inteleg ca l-ati montat si il lasati in masina.Noi nu stiu cum o sa procedam, oare nu ni-l fura cineva??!

pretul e mai mic, 350 ron.mie imi place

asta este:bebelusultau.ro/detalii.php?cod=IN12

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sal'tare!

Buluci, drum bun si multa bafta acolo!

Madau, exact asa am patit si noi de doua zile ! Are Dariuca o "usoara" febra (38.5 alaltaieri, 39 ieri seara) fara muci sau alte manifestari! Sanatate multa si voua! Eu ma duc cu ea la doctor peste cca. jumatate de ora!
Sa stii ca si Daria are cativa ganglioni mititei pe gat in jos la spate, mai pe partea dreapta! Am intrebat si am primit cam acelasi raspuns ca si tine!

Lavi, sa stapiniti sanatosi scaunul auto!

Aura, felicitari pentru dinti, canini si masele!

Aaaa, sa va povestesc de pitik mea - mama ii zice tot felul de prostioare peste zi cand sta cu ea , astfel incat sa nu se plictiseasca - de vreo doua zile se joaca cu ea si ii zice "cine nu e gata il iau cu lopata" si Daria imi zice aseara, oarecum cantat "gata, gata, gataaa" !!! Sa mori de ras!!! Mai zice si "bucon"=balcon(ii place tare mult pe balcon la ai mei acasa, sa admire peisajul); "mata-ta"=maica-ta ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput