Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Eu am tot insistat cu cerealele, dar....asa mi s-a raspuns. Si pediatra de la IOMC ne-a zis la fel la Ana...Asa ca deocamdata incepem cu suculetele.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Itzy, pai cu mine in pat a fost noaptea trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - imi pare are rau pt ceea ce se intampla noaptea cu atatea treziri, dar eu zic totusi ca asistenta ar putea avea dreptate..adik noi la 2 luni l-am lasat singur in camera, doar cu statia deschisa in caz de trezire sa-l auzim...s-a mai trezit noaptea doar o data pe noapte doar vreo 3-4 nopti...dupa care probabil fiind liniste in camera, chiar daca se mai foia el asa prin somn, nu s-a mai trezit si de atunci doarme toata noaptea...Incearca macar o saptamana - vei cum merge... Maruca sarbatorita si pe tine sa ai forta in continuare..se va face ea mare!!!!

Am vazut bucuriile de la Iasi - Doamne cat sunt de frumosi toti asa aliniati la masa...superb!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Beatrix "viermisorii" aia din kk sunt de la banana

Revin ca urla rau piticotul....

Eu

Mergi la inceput

Alexutza, o sa incercam si asa. Le incercam pe toate.

Beatrix, si noi ne gandim ca ii e cald, ca nu are oxigen...de asta si lasam cate un geam un pic deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi ani Darius-Teodor si Julia-Maria pentru cele 7 lunisoare.
La multi ani Maruca, Alexandru si Tudor pentru cele 6 lunisoare.

la multi ani puiul mamei David care face azi 8 lunisoare. Va multumim tuturor pentru urari.

Sephora super filmuletele voastre si achizitiile facute.

Trupa de la Iasi, aveti niste copii frumosi si cuminti, dulci dulci.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

bucurii de 29!
Wow Ignatica!8 luni!!!!!!!

Marina mi-e mila de tine cu noptile astea mai mul albe decat....nopti!Stiu ce inseamna....
Incearca si "exileaz-o" pe mica sarbatorita de azi in alta camera noaptea, poate va fi mai bine....
Spor la diversificat!

Lili multumim de poze!Am admirat bucuriile din patria bucuriilor!Sunt tare scumpi toti 4!

Mirabelao sa-TI TRIMIT SI EU O POZA NOUA CU nICOLAS DACA VREI SI AI TIMP S-O INLOCUIESTI PE CEA Veche de pe pagina bucuriilor(scuze de caps lock dar sunt cu bb in brate si nu mai sterg)

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...
Uhh eu nu mai pot de somn...dupa ce l-am laudat ..aseara a dormit 2 ore..in rest a plans si a scancit...a miorlait si tot tacamu..
Marina...multa putere sa mergi in continuare...lasa ca o sa dormim si noi odata si odata Asa ma incurajez eu...

Eu zilele acestea m-am simtit groaznic..cred ca am o anemie de se vor speria medicii...:( ieri dupa ce am ajuns acasa cu bb de la medic mi sa facut rau...eram sa cad noroc ca era sotu care ma prins...cred ca oboseala isi spune cuvantul...
Sotul nu poate sa il linisteasca pe Sebi...deci..nu am scapare.
In rest suntem cat de cat bine...cu micile probleme zilnice care apar...
Bucuriilor nascute astazi!!!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa - nasol cu starea asta de oboseala accentuata, poate incerci sa faci o cura de MagneB6, poate te mai intareste oleaca...multi ici de la noi!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Pufy, merci!
intradevar ieri i-am dat o banana!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput