Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am avut o zi grea si plina, cel putin pana acum, dar am intrat pe forum sa urez LA MULTI ANI! bebelushilor nascuti azi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, te cred! sanatate multa bucuriei tale! cum a decurs? daca e prea dureroa sa-mi spui acum, nu-i nici o problema! te inteleg!
cand crezi tu ca poti vorbi despre asta e ok pt mine! ma intereseaza ca aceeasi problema o avem si noi! noua ne-am dat termen limita pana la 9 luni si daca nu se desfunda canalul de la sine o sa intervina chirurgical sub anestezie!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety - dar ce s-a intamplat?ce-a zis doctoru'?ce face Maria?hai capu' sus ca trec ele toate

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare
Noi suntem tare obositi de cand dormim mai bine. Deja avem aproape 2 saptamani cred de cand avem 1-2 maxim 3 treziri pe noapte. In general doarme asa: de seara de la 22.30 pana dimineata la 8.30 cu trezirile de rigoare, apoi la 10 inca 40-50 de minute iar de somnic (chiar si 1 ora si 15 min intr-o zi, eveniment de perioada de somn in casa), apoi afara de la 11.30-12 la 14.30, in casa iar de la 16.30 inca vreo 45 de min, afara apoi mai baga 30-40 de minute pe seara. In total doarme f bine, dar eu as dori sa doarma mai mult in casa sa pot sa fac si eu ceva treaba, nu numai asa pe fuga.
Curatenia asta ma obsedeaza, dau la 2 zile cu aspiratorul, spal pe jos si sterg praful. Si cel mai rau este ca dupa aceea mi se pare la o ora ca iar este mizerie. Se face f f f mult praf la mine in casa ca cele 4-5 ore act stam afara pe zi stau toate geamurile deschise, altfel simt ca nu am aer.
Marina mi-e tare mila de tine, stiu ce inseamna atatea treziri pe noapte, am avut si eu parte de cateva nopti din astea si deja simteam ca o iau razna.
Mai este cineva care inca nu a inceput diversificarea sau sunt ultima? Noi vom incepe dupa Pasti, adica la 6 luni. Nu stiu ce ese cu fi-miu ca ziua are momente cand ma rog de el sa pape si papa numai la 3-4 chiar si 5 ore. Am niste sani de simt ca imi explodeaza si uneori trebuie sa ma mulg ca nu mai pot as stau. Am intrerupt nutrinatalele ca simt ca nu mai este nevoie absolut deloc de stimulare a lactatiei. In schimb bag alte vitamine la greu ca simt ca ma prabusesc din picioare. M-a ajuns oboseala. Dar rezist eroic. Saptamana viitoare tati nu va mai pleca toata saptamana, asa ac va fi mai bine si ptr mine ca mai scap macar seara de tinut bebe in brate, care este din ce in ce mai greu si spatele meu din ce in ce mai incovoiat.
Mirabela vrem si noi pe paginuta bucuriilor dar zau ca nu am avut timp sa trimit poza, parca am inteles ca trebuie numai una singura, nu? Trebuie sa ma pun cu aparatul pe fi-miu care nu mai sta deloc la pozat. O sa mai citesc odata detaliile.
Fetelor eu sunt tare supirici ca a fost furtuna saptamana trecuta si am avut borcanele de gem si de compot pe balcon in niste cutii de carton si mi s-au spart 3 borcane de gem si 4 de compot (si din preferatul meu de visine 2). Cat am muncit eu toata vara cu burta la gura si cu contractiile taras si uite unde se duce munca mea. Am descoperit cu stupoare ca din 60 de borcane de compot mai am doar 20. Oare cand am mancat atatea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Iar pe pagina a 2-a Daca nu mai postez eu asa des....

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase adresate bucuriilor de la Iasi.

La multi ani bucuriilor de 29!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Da, Andra, ia fa bine si reia-ti vechile obiceiuri!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina eu nici azi nu stiu ce l-a suparat pe David in alea 2 sapt. cand nu dormea noaptea, pur si simplu a trecut, acum slava domnului ca e ok, doarme neintors, singura chestie care s-a schimbat e ca l-am diversificat, sotul tot sforaie langa noi. Sa speram ca si la voi va fi bine cat mai repede.

Gety capul sus, lasa ca trec toate, te inteleg perfect, eu am fost azi prin spitale si policlinici pt. o radiografie, am umblat vreo ora pe la usi ca sa ma trimita la radiologie, cand colo era un rand de 20 pers., o caldura de 30 gr. cred si s-a mai intrerupt si curentul... am ajuns acasa fara radiografie si transpirati amandoi si plina de nervi - eu... si ecografie de sold nu se face in Iasi cica, nu pot sa cred asa ceva, intr-un oras asa de mare...

Si eu ma simt nasol, sunt ametita mai tot timpul si obosita, probabil de la astenia asta de primavara, uneori simt ca nu mai ajung acasa din parc, asa ma simt... azi am fost si cu port bebe si nu mai puteam... maine o iau de la capat...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Multumim pt. aprecierile BUCURIILOR de Iasi.

Lexiiiiii ne-ai parasit???

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Pufy ASTEPT POZA.

Mergi la inceput