Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetele cu origini si legaturi in Rep. Moldova, ce inseamna "peltea"? Gem?

Si eu sunt suferinda...mi s-a redeclansat alergia la polen si praf, stranut de nu ma mai opresc...se sperie copilul. Anul trecut n-am putut lua nici un fel de tratament, fiind insarcinata. Cred ca anul asta va fi la fel. Nu-i nimic, Zoe, fii barbata!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, hai sa infiintam clubul mamicilor care nu dorm noaptea.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nici tu nu dormi, Gety?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Itzy multumim si noi tot eparat de tatuzu dormim,numai ca intalnirile de rigoare nu-s,eu sunt rupta de oboseala el la fel,nici chef sincera sa fiu n-am,nu stiu unde o a se ajunga,mai pateste cineva asa?
Cri atunci te-am confundat,era o tipa cu aceeasi alunita,eu i l-am luat kaky
Alexuza multumim
MamiLili foarte frumoase pozele cu bebelusi,Doamne ce cuminti mai stau ei in carut,ce mi-ar place si mie sa am asa copil
Cucuo ce bine ca a-ti scapat de vaccin,dar i-a trecut raceala de a-i putut sa i-l faci?Eu inca nu i l-am facut lui Matti din cauza de raceala,sa stii ca si eu de 2 nopti patesc asa cu el se scoala de cateva ori pe noapte urland si numai titi il potoleste,m-a scol rupta ,iar taxu doarme linistit si face cum a zis Ana,ca oricum are cine sa-l ingrijeasca bine,are mare incredere in mine.....
Mexxa imi pare rau,si eu am avut stari de astea dar de cand iau spirulina vad ca e mai bine,in schimb as dormi vreo 250 ore neintrerupte
Mira imi pare rau ca trebuie sa stati pe la cozi,dar macar sa rezolvati daca tot stati.Raportam si noi la 6 luni 71 cm si 7,430 gr

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

MamiLili, peltea eu stiam ca se face din cotoare de mere, gutui s.a., si iese ceva gustos de consistenta raciturii.
Mirabelac, oras asa mare cu atatea spitale? Ne trebuie o infuzie de urzici, spanac si vitamine. La Sf. Maria la ortopedie ai incercat?
Tanima, cioburile aduc noroc. Pacat de continutul din borcane.
Noi am ajuns pe la 13 acasa de la spital. Am stat vreo 2 ore, ca a adormit dupa anestezie. Si cand s-a trezit, nu va pot explica, mi-au dat lacrimile, se misca cu incetinitorul. Acum e bine, si-a revenit complet. Ne-a chemat dr. sambata la control, iar pana atunci stam in casa.
Beatrix, mie mi-a zis ca daca veneam in primele 2-3 luni, se rezolva cu masaj. Dar de unde sa stiu? Tu invata cum sa-i faci masajul corect, pune-i picaturi, poate va ajuta DD si se curata canalul si nu intrati in sala de operatie.
Eloise, sper ca macar acum sa se fi terminat, si, pe langa atatia baietei care sa intalnesc, sa vina si o fetita.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Pai, MamiLili, inca se mai trezeste dupa san. Acum nu prea mai trage cine stie ce, dar cred ca i-a ramas obiceiul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Merg si eu sa stau cu Maria acum si cedez locul sotzului. Eu va spun de pe acum "Noapte buna"!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu asteptam ora sa fac baie si numai bine ca bebelusu a adormit,nemancat,nebait,astazi a fost cam somnoros ca de nu doarme bine de 2 nopti,ieri am avut o zi neagra,numai cu plansete si urlete nu s-a dus la bunicasa decat la ora 17 ,o zi intreaga de tinut in brate,afara batea un vant de n-am avut cum sa-l tin mult,sunt varza noroc ca de dimineata la luat soacramea (s-a trezit la 6.30) si am putut si io sa dorm pana la 9.30 .Mama de cand nu am mai dormit pana la ora asta,mi-e asa dor sa dorm....
Pur si simplu nu stiu ce a avut,am controlat urechi,gat,stomac,l-am invelit,l-am dezvelit,l-am schimbat,le-am incercat pe toate,sper sa se termine si sa fie doar luna plina (nici nu stiu exact daca e sau nu) dar macar am pe ce da vina.
Mai sunt si palita un pic de raceala,azi m-am cocotat pe geamuri,am spalat perdele si covoare,spalat pereti,i-am aratat femeii de le curatenie cum se face ca m-a umplut de spume cand am gasit colturi de mult neatinse.Eu nu stiu frate cum pot sa faca unele curatenie.
MamiLili eu stiu ca peleteaua e ca o dulceata dar fara fructe in ele,arata ca mierea dar e facuta din gutui,imi pare!Stiu ca facea bunicamea cand eram mica,e cam dulce.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Mirabela, poate ar trebui sa mergeti doua persoane cu David la radiografie (noua asa ni s-a cerut) pentru ca trebuie sa fie imobilizat de picioare sa nu se miste deloc, asa ca eu l-am tinut de cap/trunchi si tati de picioruse ... totul dureaza cateva secunde.

Noi am facut radiografia la un cabinet particular si nu am stat deloc la coada ... poate sunt si in Iasi cabinete particulare de radiologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, merci!
noi i-am facut masaj de la inceput! picaturi nu ne-au dat! doar masaj si sa-i dam cu ser fiziologic!
secretia s-a mai diminuat ca la inceput uneori nici nu putea deschide ochiul, dar din pacate continua! initial au zis ca daca pana la 6 luni daca nu ii trece, atunci ii fac interventia!
acum cand am fost cu el (la 6 luni) ne-a zis sa asteptam totusi pana la 9 luni din cauza anesteziei.
si sa se refaca repede Maria!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput