Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 29
Sephora spune:
Copilul s-a trezit,era cacacit si pipit tot,am facut un dus repede,el vroia de fapt doar papa,a mancat 180 ml cu cereale,uau!A adormit imediat,sper sa doarma linistit si io langa el,dupa asa o papata.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Vad ca a-ti plecat la nana
M-a duc si io repedeeeeeeee.
Notte si pupici,sa aveti un somn bun,lung si linistit.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Ignatica spune:
Pup toate fetele care au avut de stat prin spitale azi.
Gety bine ca ati scapat de interventia asta, imi pare rau ca nu s-a putut remedia altfel.
mamica foarte curajoasa.
Mira mai intreba mamici din Iasi unde au facut ecografie la sold. Nu imi vine sa cred nici mie ca nu exista in Iasi, dar la cate am vazut de cand s-a nascut bebe totul e posibil in Romania. Daca nu au o sonda urinara pe masura unui bebelus, d-apai un ecograf. Curaj, Mira si nervi tari, trebuie sa gasiti pana la urma o solutie. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Eu sunt pentru clubul nedormitelor![]()
Of, Mexxa, Gety, Sephora...imi dau lacrimile cand va aud si pe voi ce povestiti.
Oricum, eu clar sunt data peste cap. Sunt mereu cu plansul in gat si nici putere sa vorbesc nu mai am. Of, as vrea si eu sa stea careva dimineata 3 ore cu Maruca ca sa DORM!!!!!!! Dar Vlad trebuie sa duca pe Ana la gradi si pleaca in fiecare dimineata la 7 jumate

Mai putin sambata si duminica. Dar daca e Ana acasa nu poate sta cu amandoua (deh, sa stea si amandoua si sa le tina si linistite sa nu ma trezeasca...cam mari pretentii). In fine, de fapt sambata oricum are treaba dimineata (mai da si el cate o meditatie ca sa nu murim de foame), ar ramane doar duminica. Dar, ce sa mai zic, in 6 luni doar O DATA s-a intamplat minunea asta.
Sephora, Marucai i-a trecut foarte repede raceala, practic a avut doar febra o zi si o noapte. Atat. Asa am avut si eu, a fost o viroza fulgeratoare se pare... Si eu am rasuflat usurata ca a trecut vaccinul cu bine. Vad ca nu o doare piciorul, febra nu a facut inca...A dormit mult peste zi, abia la 7 seara am putut iesi cu ea la plimbare.
Tanima, cand am vazut ce ai patit cu borcanele, evident, mi-au dat lacrimile. Tare nasol sa te muncesti si sa se duuuuuucaaaaa toata sau, in fine, mare parte din munca ta.
Va doresc o NOAPTE FRUMOASA, plina de vise...si cu mult mult somn
ceea ce imi doresc si mie![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
roxanae spune:

Gety multa sanatate micutei.
Marina eu nu cred ca cerealele sunt de umplutura sau sa ingroase mancarea.Ele sunt importante in alimentatia oricarui om oricat de umflatel ar fi- nu cred ca tr. sa le elimine de tot.Eu cred ca este o mare greseala acest lucru si am intalnit aceeasi parere sustinuta de multi medicii.Daca stii cum sa le folosesti ele nu ingrasa nicidecum.
Sper sa nu te superi.
Iti doresc o noapte linistita- pup pt.Maruca mofturicea.
Mexxa imi pare rau ca Sebi si-a reluat vechiul program.
Noi dupa multe incercari esuate papam in sfarsit borcanel de la Hipp cu carnita de vitel,legume si cartofi.Bine ca este macar unul care ii place ca am aruncat o gramada de bani degeaba.Sunt tare bucuroasa.
Multumesc Lili,Roxana(Lullabay) si Pufy pt. sfaturi.
O NOAPTE BUNA!
MamiLili spune:
Noapte buna, BUCURII!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

lullabay spune:
Hello bucurii!!!!!!
La multi ani bucurii de 29!!!!!!!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
Roxanae ma bucur ca pana la urma ai gasit ceva pe gustul ei!!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
microbu spune:
Buna seara!
bucuriilor de 28 si 29! Sa cresteti mari si frumosi alaturi de mamele voastre frumoase!
Iesencelor, suuuuper poze cu baietei frumosi, cuminti si tare disciplinati (ce aiurea suna
).
Gety, offffff ce mi se rupe inima de fetitza frumoasa si dulce.
o mamica curajoasa.
Mirabela, am trimis mail cu poza noua dar am uitat sa trec greutatea la 5luni (8350g).
Despre noi: Azi am fost la cumparaturi, Ruxi a dormit non-stop in scaunelul ei de masina deci mami a fost in magazin iar tati in masina cu puiul. Nu am iesit afara pentru ca mi s-a parut ca bate prea tare vantul si nu mi-e dor sa am copil mucios. Iar de la 18.30 gargaritza inca doarme, nici baita nu am avut cui sa fac
. O sa incerc sa ma strecor langa ea sa dorm si eu mai mult in noaptea asta dar ea doarme fff bine in mijlocul patului meu
.
Va pup si va urez noapte buna si linistita, somn dulce si luuuung.
Sandra
gargaritza