Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sarbatoritzilor de azi!

gety sotul e berbec, eu leu, combinatia e buna si in horoscoape si in realitate.

Sephora vazut Matti vorbaretz.

Lilina vazut Vlad scumpelul cu caciulitzele lui haioase.

itzy, alexuta receptionat datele pt. site.

La intalnirea de ieri a fost super fain, bebeii (David, Mathias, Vladut si Stefan) au fost foarte cuminti, au adormit pe rand si cam in acelasi timp, apoi toti s-au trezit, doar David a uitat, s-a trezit tocmai acasa. Data viitoare ii ducem la Mc. Donalds. Poze asteptam de la celelalte mamici, eu n-am facut.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by floricel79

Itzi-Bitzi, Lilina super scaunul auto; m-am uitat pe bebelusul...ro si e tare fain ala rosu din poza (rosu cu gri)!
Cat de tare se lasa spatarul pe spate?
Eu l-as putea comanda direct de la reprezentanta daca nu sunt din Bucuresti???

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

multumim
da, se lasa pe spate, dar nu de tot...are vreo 3 poziti ale spatarului
noi am dat 350 ron pe el pt.ca l-am luat direct de la reprezentanta litaf-inglesina
pretul e acelasi, dar te mai costa transportul
dar daca nu esti din Bucuresti, mai bine suna direct la ei
poti sa faci comanda direct pe www.inglesina.ro
scaunul este inglesina moovy
pe alte site-uri costa 446 lei iar la carrefour este 379 !!!!
zic eu un pret foarte bun...daca ai carrefour in Cluj incearca acolo
pt.ca daca faci socoteala, cat dai pe transport...te costa probabil tot atata
bafta... te rugam sa ne anunti ce ai facut

La multi ani sarabtoritilor de astazi ! Le doresc multa sanatate
si sa creasca mari si frumosi.

pupici

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Studioul de film, fotografie si arte "Bucuriile hollywoodieshene" va prezinta superproductia si megasuccesul de box office "Bucuriile la KFC" ,cu participarea extraordinara a: (in ordine alfabetica) David de Mirabelac, Mathias de MamiLili, Stefanel de Lullabay, Vladut de Eloise. Vedetelor a inceput sa li se faca somn, asa ca au atipit.

Intregul album poate fi vizionat aici.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vaaaaai ce bucurii frumoase
cum casca si cum dorm ei ?!?!?!
sunt ca niste pisoi frumosi

Vladone face vocalize....cred ca il fac tenor
si asa a primit ieri 5 perechi de dresuri
o sa-i fac azi poze

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Frumoase tare Bucuriile de Iasi Pacat ca nu le-am vazut si pe mamici

Noi am terminat cu vaccinul, a venit tanti asist si l-a facut, n-a zis Maruca nici pas, se uita la o sticluta cu spirt pe care i-o tot agitam prin fata. Am vorbit si despre diversificare. De maine probabil vom incepe cu suculetul de mar. Om vedea, va tin la curent.

Noaptea trecuta a fost de cosmar. In timp ce scriam la 12 noaptea pe forum, mi-a adormit copila in brate, stand in fund, cu capul in piept. Biiiiiiiiiineeeeeee, am culcat-o, la 2 s-a trezit urland in spasme, nu o puteam opri cu NIMIC, am luat-o in brate, am leganat-o, am incercat sa ii dau sa suga, i-am cantat, i-m vorbit...NIMIC. Pana am deschis geamul si s-a potolit incet, incet. Am reusit cu chiu cu vai sa o culc, dupa ce a tras o portie buna de tzitzi. La 4....din nou, aceeasi poveste, urlete groaznice!!!! Mai tragea cate un partzulet, iar plangea. Nu vroia nici suzi, nici tzitzi, statea cu ochii inchisi si urla. In fine, am reusit sa o readorm. La 6....iar trezirea, dar de data asta am reusit sa ii bag tzitzi in guritza si sa nu mai planga. La 8...la fel. Iar la 10 a venit tanti asistenta la vaccin asa ca....gata somnul (ei, ca al meu se dusese demult ). M-am mai sfatuit si cu asistenta, care imi spunea ca macar 2 nopti pe sapt in we sa se scoale tati ca sa pot si eu sa dorm legat cateva ore. Of, nu cred ca va merge. Nu ca nu ar vrea, dar nici ziua nu o linisteste nimeni in afara de mine Mi-a tot spus ca ma distrug, ca nu pot functiona asa de 6 luni Ca sa lasam fata in dormitor si sa dormim noi in sufra, ca ne deranjam reciproc, ca ea simte toate foielile, sforaiturile etc si poate de asta se trezeste. Nu mai stiu ce sa fac
Vreau si eu sa scriu lucruri frumoase, dar nu am ce
E, adica as avea, dar nu imi stau in minte.
Avem si noi la 6 luni 8150 gr si 70 cm. Mi-a mai spus asist sa nu mai stau tot timpul langa ea, sa ii luam tarc si sa o mai pun si acolo...Nu stiu ce sa zic, am incercat metodele astea cu Ana si nu au mers.
Of, oi vedea. Oricum tort nu mai fac, nu am nici putere, nici stare si sunt si deprimata ca sunt cat o La oboseala asta nu pot sa imi mai fac nici exercitiile, ca abia ma tin pe picioare.
Gata, nu va mai intristez si pe voi.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Itzy, stii cum doarme tati? NEINTORS! Are mare incredere in mine asa ca...se deconecteaza si, vorba Anei, "se face ca nu o aude". Asa imi zice si Ana cand o intreb daca o deranjeaza Maruca: "Ma fac ca nu o aud si nu ma deranjeaza" Dupa care ma sfatuieste: "Mami, fa-te si tu ca nu o auzi si dormi! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

La multi ani bebelusilor nascuti pe 28 si 29!

Confirm si eu ca a fost foarte frumos ieri la intalnirea de la KFC. Au trecut 2 ore pur si simplu fara sa ne dam seama.

Marina, imi pare rau ca te munceste asa micutza sarbatorita de azi ... Nu stiu ce sa iti spun....o masa consistenta de cereale seara spui ca nu ar face-o sa doarma mai profund?

Gety, sper sa ii treaca de acum ochisorul Mariei. Deci pana la urma se tot repeta interventia de desfundare a canalului? Nu mai asteapta pana la 1 an? Imi pare rau ca nu ati ajuns ieri....Sanatate multa Mariei !

Noi am ajuns la 40ml de orez Nestle, administrat la masa de la 9 seara. In prima noapte a dormit de la 10 la 5 dimineata fara trezire, dar asta noapte, s-a trezit ca de obicei :((

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si voiosi!
ralukutza, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si numai realizari pe toate planurile!

Marina, s-ar putea sa aiba dreptate asistenta la faza cu trezitul! fi atenta si la temperatura din camera sa nu fie prea mare! la noi daca depaseste 22 de grade e problema! cel mai bine am vazut ca doarme la 18-19 grade desi sincer mie m-i se pare putin! eu si sotul dormim cu plapuma, iar el numai in sacul de dormit care e mult mai subtire! dar se pare ca asa se simte cel mai bine! plus ca usa la dormitor ramane deschisa peste noapte! nu la perete dar cam jumatate!

Crisnemes si celelalte fete, fiti atente la siropul de Nurofen! a fost un articol saptamana trecuta si se pare ca substanta epidefrina ar fi mortala pt bebelusi!
va rog, nu va suparati pe mine, eu va spun doar ce am citit! pur si simplu considerati ca fiind o informatie!

eu iar sunt in "pioneze" ca stagnam deocamdata! tot cu kk moale suntem iar mai nou in dimineatza asta am descoperit ca sunt prezente niste "chestii" cam de 1 mm foarte fine de culoare neagra! scuze de descriere dar imi e teama sa nu fie ceva viermisori!
ati mai auzit de asa ceva?

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Andra, tocmai ne-a zis asistenta: FARA CEREALE! Nu aduc nimic bun, doar ingroasa mancarica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Beatrix acelasi lucru l-am auzit si eu acum cateva luni ...o prietena a nasei mele care a lucrat la o firma de produse farmaceutice a spus ca acest sirop...NUROFEN va fi scos de pe piata din aceleasi motive enuntate de tine. Eu am in casa dar tocmai de aceea nu l-am administrat niciodata.

Marina este clar ca ceva o deranjeaza pe Maruca...tb sa depistezi ce anume...poate o doare burtica mancand prea des...poate e deranjata de voi cum a spus asistenta...ceva are ea...nu cred ca sunt bazdaci...si intr-adevar tb sa gasesti o solutie sa te odihnesti ..eventual o data la 2 zile ia-o langa tine in pat ca poate va dormi mai bine... grasunica mik

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput