Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 24
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Mamilili, spune-ne si noua ce supici faci?
Supa:
- 1 morcov
- 1 patrunjel radacina
- 1 rosie
- 1/2 dovlecel sau 1/2 cartof (alternez o zi dovlecel, o zi cartof); pun doar jumatate fiindca atat dovlecelul cat si cartoful indulcesc mult supa
- apa
Las sa fiarba 40 minute. Intre timp verific sa nu fi scazut apa prea tare si sa se prajeasca legumele (ca la prima mea supa
). Pofta buna, bebelus!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

cri19 spune:
ITZY-BITZY sa-ti traiasca papusica 

Multumim frumos de urari
.
Noi am "sarbatorit" azi cu ospamox,nurofen,eferalgan pt. ca Andrei a racit si a avut toata ziua febra 38,5 (exceptand prima ora dupa ce-i dadeam siropul);abia acum spre seara a cedat in sfarsit febra si sper sa nu-i mai reapara peste noapte.
SEPHORA am fost la BE,dar vinerea si am fost cu tot cu pui si tata de pui.Avem si tarc la fel (al meu e crem) si hainuta de ploaie cred ca e tot aia ( ai luat verde sau bej?).Daca o sa ne intalnim vreodata,avem toate sansele sa avem copii imbracati la fel
.
matahut spune:
La multi ani David! La multi ani Maruca!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Vad ca Maruca vrea sa sarbatoreasca inca de la prima ora 

Incerc de mai bine de o ora sa o culc, dar...nici pomeneala. Acum am venit in sufr, fiindca....hm, ciudat, mi s-a parut ca a fost cutremur, cred ca de la nervi....asa, deci am venit in sufra fiindca nu doar ca nu vrea sa doarma, dar CHIUIE sau mai bine zis TIPA cat poate de tare si de mult si e foarte satisfacuta. Tati trebuie totusi sa doarma. Of, si de Ana imi e sa nu o scoale 

Nu mai fac nici un tort maine, nu mai am nici un chef. La 9 jumate dim vine asistenta la vaccin, iar acum e trecut de 12 si noi...pierdem vremea pe aici.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
itzy-bitzy spune:
Neataaa
La multi ani Maruca, Alexandru si Tudor Alexandru sa fiti sanatosi si sa cresteti maari si voiosi...sa le bucurati viata parintilor
Sephora
am ras de am murit acum dimi uitandu-ma la filmul cu Matti...imi era ca o trezesc pe bubulina care desi e in camera ei...radeam de nu mai puteam...cum topaia el acolo in bouncer nu stia ce sa mai faca si sa mai zica sa atraga atentia cainelui ....iar el nici nu il baga in seama avea o fata de plictisit ca in filmele alea de comedie cu animale si copii...super tare

Cri iti multumesc mult...pupam si noi un Andreiut frumos fooc! Sa fie sanatos si sa creasca maaaaare
Floricel eu zic ca trebuie sa il vezi...nu se lasa numai spatarul ci cu totul se trage d eun maner din fata si se inclina cu totul ....dar nu la orizontala....cred ca ala Brevi se inclina mai mul...nu mai stiu....Al meu e bleumarin cu alb ca masina noastra e albastra...adica ambele masini sunt albastre ...si era cel mai potrivit...il gasesti pe siteul www.inglesina.com ...la siguranta auto parca...si e cel cu codul Q1......Daca te intereseaza sa comanzi de la ei ca au pret mai bun decat chiar in Carrefour, imi spui si iti dau nr de telefon al tipului cu care am vb noi la Babyexpo sau il comanzi pe net de la magazinul lor din Bucuresti...
Lilina suuuper haios Vladone al tau ....ei bine ma bucur ca dupa lungi deliberari ale noastre
scaunul e pe gustul lui...noi ink nu l-am probat...sa vedem daca va dori sa stea asa legata
domnisoara
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Marina chiar asta voiam sa te intreb....cum doarme tati in fiecare noapte daca Maruca se trezeste asa des? parca spuneai ca dormiti cu ea in camera...Noi inca dormim separat noi doua in camera ei si tati singur...ne intalnim doar in momente cheie

Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa va spun de ieri cand a venit dr la noi ca bubulina mea are la 6 luni 70 cm si 7500 grame

Asadar Mirabela trece-ne si pe noi acolo la catastif
...pe siteul bucuriilor adik...care arata super acum pt Paste cu oitele alea pe fundal si cu puisorii aceia
Gata s-a trezit papusica mea...

Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
'Neata si de la noi! Poftit la o
mare si tare!![]()
La multe luni si ani pentru David, Amalia Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca Ioana, Maruca Ioana, Alexandru, Tudor Alexandru!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
itzy-bitzy spune:
Cristina noroc cu tine ca eu m-am uitat nnumai la aniversatii de pe septembrie
Scuzeeee !!!!!! La Multi ani David, Ami, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca, sa cresteti maaari si voiosi si sa fiti fericiti
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cafeluta ...pe undeva..capatam si noi????Daca nu poftiti la o
maree din partea noastra!!!!
Am revenit ca ieri fuseram in vizite pe la toate rudele...nu stiu ce mi-a venit asa sa o iau din casa-n casa
- foarte cuminte si razaret baiat mai am...ma laud singura...
Am vazut si eu poze acum cu Vladone - super fericit de intalnirea cu Andrei
, cu Matti - care e de-a dreptul incantator cum se distreaza el in bouncer si catelul nimic, nici nu reactioneaza la veselia lui....
LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor de azi si un mare
pt Maruca, tinem pumnii azi la vaccin si la cat mai multe ore de somn...![]()
Asteptam cu interes poze de la intalnirea fetelor de la KFC - si multi
ici pt Mathias mancaciosu'!!!
Mirabela - sa ne treci si pe noi in listuta la 6 luni avem 71 cm si 8,7kg - multumim!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!