Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

m-am intors de la verisoara mea si pot sa spun ca andrei si vlad
sunt cei mai buni prieteni

pe drum i-am luat si caciuli noi ....de ursulet sau arlechino
si bineinteles SCAUNUL...de care s-a indragostit....nu vroia sa stea in el...
de fapt vroia dar il lua in brate...il "pupa", se agatase de el
si nu mai vroia sa-si ia manutele de pe el.
acum sunt ferm convinsa ca rosu e culoare lui preferata

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sa raspund:

Sephora, am net la Suceava.

Gety, punem imediat poze. Despre Hipp...i-am luat lui Mathias mai multe borcanele, potrivite varstei si inceputului diversificarii. I-am dat pe rand: morcov (not a big fan), morcov cu mar (not a big fan), caise (not a big fan), afine cu morcov (a little fan). Deci per total nu-i mare fan Hipp. Eu ii pun supica in borcanelele lor ca mi-e comod sa-i dau din ele. By the way, caisele de la Hipp sunt yammmmmy, super bune . De la Nestle i-am dat doar suc de mar (fara succes). Avem pere Williams in stand-by ptr zilele urmatoare. Meanwhile, fac supici la greu.

Lilina, am admirat puii din fotografii! Ce diferenta de vasrta e intre ei?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am luat si io Para si Caisele de la Hipp,super bune.Eu de ieri am bagat si cateva frunze de spanac in piureul de legume,i-a placut.Oricum el mananca orice.Iar cand eram la Ikea i-am dat prima data para si mi-a mancat tot borcanul dintr-o suflare.Eu amestecat nu i-am luat numai fructul simplu ,para nu am gasit in comert buna si caise la fel.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, diferenta e de o luna jumate
de fapt, este ea fata verisoarei mele, deci ea este verisoara cu Vlad al meu,
asta inseamna ca Andrei este nepotul lui Vlad al meu....funny, nu ? ca in telenovele
scuzati exprimarea abracadabranta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by lilina

MamiLili, diferenta e de o luna jumate
de fapt, este ea fata verisoarei mele, deci ea este verisoara cu Vlad al meu,
asta inseamna ca Andrei este nepotul lui Vlad al meu....funny, nu ? ca in telenovele
scuzati exprimarea abracadabranta

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Sa raspund:

Sephora, am net la Suceava.

Gety, punem imediat poze. Despre Hipp...i-am luat lui Mathias mai multe borcanele, potrivite varstei si inceputului diversificarii. I-am dat pe rand: morcov (not a big fan), morcov cu mar (not a big fan), caise (not a big fan), afine cu morcov (a little fan). Deci per total nu-i mare fan Hipp. Eu ii pun supica in borcanelele lor ca mi-e comod sa-i dau din ele. By the way, caisele de la Hipp sunt yammmmmy, super bune . De la Nestle i-am dat doar suc de mar (fara succes). Avem pere Williams in stand-by ptr zilele urmatoare. Meanwhile, fac supici la greu.

Lilina, am admirat puii din fotografii! Ce diferenta de vasrta e intre ei?

Mamilili, spune-ne si noua ce supici faci? L-ai induplecat pe Mathias sa pape? Roxana azi s-a induplecat, de mila mea - cred, sa nu se mai strambe cand ii puneam pe limba pireul de legume si chiar a inghitit cu chiu cu vai vreo 3-4 lingurite si nici nu le-a vomat, asa ca trag nadejde ca va fi bine si la noi dar inca am emotii. Am incercat un borcanel de la Hipp cu ceva legume dar nici vorba sa accepte; adevaru-i ca era atata de raaaaau de l-am si aruncat- am pastrat borcanelul.
Puneti poze de la intalneala gagici!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Florina nu ma tin fetele sa nu scriu despre ce gatesc, dar am zis ca mai bine ma potolesc...ca nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta.
Noi de Pasti mergem la tara si am vorbit cu cumnatele mele si aducem fiecare cate ceva, sa nu o punem pe socra-mea sa stea toata ziua in bucatarie....asa ca eu voi face o prajitura Snickers(cred)-reteta in notepad-ul de la emailul comun(cred, o salata de ciuperci cu cartofi si poate mai duc si o salata boeuf(depinde daca am chef s-o fac.....si daca nu ma razgandesc...).
Acolo facem doar friptura, vopsim ouale si facem drobul de miel...(habar n-am ce aduce restul trupei).
Cerealele eu i le dau la masa de seara....dar mai nou face nazuri la ele si nu le mai vrea!

Eu

Ioana, dai reteta de salata de cartofi cu ciuperci?
Cumnata mea nu stie sa gateasca mancare deloc dar in schimb face prajituri si la ea am mancat cel mai bun Snikers din viata mea, mancam, mancam si nu ma puteam opri si mi-era jena sa tot iau de pe platou dar nu ma puteam abtine si am i-am mancat aproape toata prajitura de Craciun; atunci a fost prima data cand mi-a parut rau ca nu mai sunt gravida, ca macar aveam o scuza ca bag in mine ca disperata... ma rog, am reteta si eu de la ea dar n-am indraznit s-o fac - inca. Poate de Pasti daca am "timp" (a se citi "chef")
Pupam pufisorii

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:

legat de legume, m-am intalnit azi in parc cu o tipa si ea zicea ca a avut probleme ca nu accepta baiatul legumele tot asa dupa ce ii daduse numai fructe! ea a zis ca i-a introdus si a doua masa pe zi tot de fructe dar in care la inceput punea cate o lingura de morcov, sau cartof sau dovlecel! apoi dreptat a crescut cantitatea de leguma! cica vreo doua saptamani i-a luat pana a inlocuit tot pireul de fructe cu cel de leguma!

Beatrix si Eric

Beatrix, super buna ideea!!! In ultima instanta o sa fac si eu asa dar mai incerc saptamana asta cum am inceput.

poze cu noi

Mergi la inceput

Itzi-Bitzi, Lilina super scaunul auto; m-am uitat pe bebelusul...ro si e tare fain ala rosu din poza (rosu cu gri)!
Cat de tare se lasa spatarul pe spate?
Eu l-as putea comanda direct de la reprezentanta daca nu sunt din Bucuresti???

poze cu noi

Mergi la inceput

Acuma am vazut ca am o steluta
dar si ca sunt singura care bantuie pe-aici...
asa ca noapte buna cu cat mai putine treziri

poze cu noi

Mergi la inceput