Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Va uitati la meci?
Mirabelac, e greu sa ajung la o ora fixa undeva. Ca in jur de 12 se culca. Ori plec mai devreme si doarme in carutz, ori plec dupa ce se trezeste.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gabitzica, ce sa zic? Tot "Felicitari"! Noi mai asteptam. De fapt, eu i-am luat-o inainte: imi mai iese o masea de minte.
Crisnemes, cateodata ai mai mult timp, cateodata nu. Noi te asteptam cu vesti noi oricand ai timp sa intri pe forum.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Seara buna tuturor!

Gety, imi pare rau ca n-ai mai ajuns la intalneala. Oricum, multa sanatate Mariutzei! A fost fain, chiar nu stiu cand a zburat timpul. Mathias m-a vazut infulecand cu pofta si mi-a urmat exemplul cand am ajuns acasa, papand toata supa dintr-un borcanel de la Hipp, plus 4-5 lungurite de mar cu afine. Ma declar suuper multumita.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
Ufa am citit toooot.

Xandruza multumim si
Ramomar
Elenia am incercat si cu ser si cu apa de mare,acum si-a revenit,multumim
Liliana sa stapaniti sanatosi carutul
LAmy bine ai venit
Cucuo torturile sunt de la o cofetarie nou deschisa in Dorobanti(foarte bune),daca esti interesata ati dau adresa,multa sanatate Mariucai.
Gety scumpa foc papusa,multa sanatate
Lexi felicitari
MamiLili Mathias scump foc,super pozele de la intalneala,al meu sta in carut doar cand doarme,Multumesc ca ai intrebat de noi,nu am inteles bine sau la Suceava nu ai net?Avem si noi caciula si albastra si maro.
Cri si noi fani Z,avem acelasi box numai ca al nostru e bleu,cred ca te-am vazut duminca la expo erai cu o tipa blonda si dupa cate am vazut fara bebe scump.Sanatate
Mexxa super foto cu Sebicu si Vladut
Pufy fazut toate pozele,sunt mortali ,mi-a placut baiatul in moda si rabinul,piticul care dormea intr-o rana si dragostea dintre pufysori.
Mira felicitari,foarte marfa filmul si site-ul,bine ca sunteti ok cu ochisorii
Ignatica speram sa nu fie nick,sa scapati odata.
Alina scumpa pitica seamana cu fracsu tareee
Gabizica felicitari al 3 lea dintuc si ptr ceilalti
Eloise tare Vladutu ca de obicei
Cristina Iata-ma va povestesc pe urma,multumesc ca ai intrebat

Sanatate multa si numai bine celor nascuti intr-o zi de 28

Papusica lui mamica de Itzy

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Seara buna tuturor!

Gety, imi pare rau ca n-ai mai ajuns la intalneala. Oricum, multa sanatate Mariutzei! A fost fain, chiar nu stiu cand a zburat timpul. Mathias m-a vazut infulecand cu pofta si mi-a urmat exemplul cand am ajuns acasa, papand toata supa dintr-un borcanel de la Hipp, plus 4-5 lungurite de mar cu afine. Ma declar suuper multumita.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Macar puneti poze!
MamiLili, eu nu mai mananc pe langa Maria, ca se uita drept in gura la mine, parca-i fac pofta si chiar nu-i pot da ce mananc eu.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am tarc nou si incerc sa m-a acomodez www.youtube.com/watch?v=CyEcVj_x_tc" target="_blank"> Tracul asta si avem un leganus nou www.youtube.com/watch?v=sVhvhFmLjhk" target="_blank"> Imi cam place in picioare

Matteo e bine,am reusit sa ajungem la performanta de a nu mai scoate tone de muci,in schimb cred ca al luat-o eu,m-am trezit azi cu o durere de ochi drept cu jumatate de cap am zis ca mor.
De intrat n-am mai intrat din cauza de vreme frumoasa,treburi multe,copil super activ,soacra la mine,vizitat Ikea care era omor si Baby expo,unde am cumparat baiatului tarc,arborele ptr masurat (aveti in filmultetul cu tarcul),un Winny care face baloane muulte,o haina de ploaie de la Z,jucarie care zangane tare tot cu Winny (baiatul zangane si apoi arunca pe jos,are o deosebita placere).
Merg sa fac baia si revin.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

MamiLili, se pare ca Mathias este fan marca Hipp. Bine ca papa. Cereale a papat pana la urma?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

A scaunul meu de masina e Bebe confort Iseos TT,o sa fac poza sa-l vedeti. Si e de la 9 la 18 kg ptr ca eu pana la 11 kg pot sa folosesc scoica de la carut,oricum copilul rar sta in scoica mai mult in bate (e tot timpul in brate mai putin cand doarme) sunt distrusa nu stiu ce sa mai fac,ce metode sa mai aplic.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Sephora, buuunaa vaca aia. Catelul nici nu-l baga in seama. Cam ca Matti "vorbeste" si Maria.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

S-a terminat si meciul. Mai este un pic. 3-0, un scor perfect.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput