Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
eloise spune:
Abia astept intalnirea de azi la 13.30... Sa nu uitam aparatele de pozat
...
Sandra, felicitari pentru "mama"
. Cum ti-ai dat seama ca gargaritza stie ce spune? Se uita la tine? Si cum ajung bebeii asa mici sa zica "mama"? repeta dupa mamici, sau cum?
Am vazut gargaritza frumusica... Strasnice acrobatii! Si Vladut daca prinde telecomanda, se joaca cu ea. Bebeii astia vor sa detina controlul de mici ![]()
Lilina ma bucur sa aud ca tatal tau e mai bine. Sper sa fie inclus in programul respectiv si sa raspunda pozitiv la tratament.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Mirabelac spune:
www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">SITE-UL BUCURIILOR SE PREGATESTE DE PASTE. Si asta nu e tot.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
MamiLili spune:
BUCURII!
Nu uitati de lunch la 13:30, Moldova Mall.
Sandra, felicitari pentru ma-ma! Ce cauti pe forum, nu trebuia sa fii in avion? Super poze!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

MamiLili spune:
Wowwww Mira, ce fain ploua cu puisori pe site!
Ce activ e Iasul de dimineata...va e foame, fetelor?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

pufymic spune:
Neata fetelor!
Mirabela
!Frumos site-ul bucuriilor!
Sandra felicitari pentru primul MAMA!!!!!!!E tare scumpa gargarita ta!Mei dar cum statea in prima poza?Ca nu mi-am putut da seama....era aplecata?![]()
Gety tinem pumnii pentru azi la dr!

Bucuriilor de 28!

Noi suntem ok...piticul creste, cel mare tot indragostit de el....
Acum am ajuns la faza in care isi infige cu mare placere manutele in parul nostru...
..e tare dulce!Si isi arunca jucariile jos si asteapta sa i le dam inapoi, apoi le arunca iarasi si rade....si tot asa....ieri a zis si el accidental mama
....deci nu se pune la socoteala![]()
Intalnire placuta fetelor din Iasi azi!Asteptam poze!
Mai avem ceva poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=33" target="_blank">AICI daca aveti chef de vizionat!
Eu
Mirabelac spune:
Sandra vazut acrobata ta, e superba. Felicitari pt. "mama", si David spune dar nu constient. Insa am observat daca il intrebi de anumite obiecte sau persoane incepe sa se uite la ele si rade.
pufy ca de obicei, pufishorul al mic m-a cucerit, e tare simpatic.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Am venit de la dr. A trebuit sa mai fac un drum la spiatl, ca uitasem certificatul fetei acasa.
Multumim pentru incurajari.
Eloise, pe mine sa ma pozati din profil azi, OK?
Merg sa ma ocup de Maria, maica-mea o fructuieste acum.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
E o mica problema cu site-ul, sper s-o rezolv curand.
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Cristina multumim ca ati intrebat de noi. Nu am noutati, astept inca rezultatele analizei facute la spital luni.
alexutza si noi suntem in clubul celor care nu agreeaza branzica, ne chinuim tare sa o bagam in piureul de fructe.
eloise de la 6 luni si David silabiseste ma-ma, mai ales atunci cand plange de somn sau vrea in brate, insa nu cred ca ma striga sau ca isi da seama ca eu sunt mama. Pur si simplu ei exerseaza sunete, asa cred eu, si pana la urma raman la cele mai usurele silabe. De exemplu ii ies din gura si "ghe", "ghi", dar sunt mai greu de pronuntat asa ca nu le repeta tot timpul, ci mai rar. Eu voi anunta ca a zis "ma-ma" cand va fi cu directie.
microbu tare frumoasa gargaritza voastra.
mirabela m-a impresionat mult filmuletul pentru tati, aveti niste poze superbe cu David.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Neata! Nu am apucat sa citesc tot. Am vazut doar ca au aparut mamicile la apelul Lilianei ![]()
Eu sunt....chiauna. Maruca s-a depasit pe sine noaptea asta. A marait cel putin din ora in ora. M-am uitat la ceas toata noaptea sperand macar o ora sa sar. Aiurea! Iar spre dimineata s-a gandit sa maraie si mai des 

Acum sta in scoic si face kk la greu la cat a bagat azi noapte....trebuie sa si scoata. Sigur va scoate si pe body si pe scoica si...poate si pe mine 
Vai, nu va zic ce zambete imi trage....zici ca e ingerasul ingerasilor, "Cumintenia pamantului"
Ma duc sa o spal ca altfel ajunge la covor ![]()
Revin cu cititiul si cu comentatul ![]()
A, pana atunci, Itzy, sa iti traiasca Ana Maria, sa creasca mare, frumoasa, desteapta si sa fie sanatoasa pana la adanci batraneti!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)