Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Itzy - dai de baut azi?

Neatza

Dau cum sa nu dau ca doar avem jumatate de an!!!!!!!!!!!

Asadar sa curga sampaniaaaaa sa vina platourile si sa petrecem

Hai noroc sa ne traiasca toate bucuriile

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

bucuriilor care azi mai adauga 1luna la venerabila si respectabila lor varsta .

Itzy, de dimineata esti pusa pe party?

IMPORTANT: copilul meu scump si drag, gargaritza mea iubita a spus ieri primul ei cuvant (constienta de semnificatie) si el a fost mama

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...

Cafea pentru mine mai este??
Eu azi sunt tare bine dispusa...sa nu fi deochi Sebi a meu are 2 nopti de cand are numai 3 treziri...a renuntat la o masa de lapte...ce mai ma simt de parca am dormit 3 zile si 3 nopti:))

Floricel...borsuletu care il papa Sebi nu e foarte deosebit....pun piept de pui,albitura,morcov,ceapa,zarzavat proaspat, bors acru si in loc de bulion pun o rosie sau suc de rosii depinde.. insa in loc de sare de a noastra medicu mi-a recomandat sare dietetica...din aia pt bolnavi..nush exact cum se cheama..si pun un varf de cutit...curiozitatea e ca mananca.
Ei simt foarte puternic diferentele....
Apoi pun cate putin din fiecare si mixez...insa o las sa fie mai zemoasa ca daca e piure nu papa.

Copilul meu este innebunit dupa piure cu unt si ou...ii place la nebunie.:)

Astazi mergem la vaccin...off am asa emotii...
Fetele din Iasi imi pare rau ca nu ajung astazi...o sa vin data viitoare pe terasa la MC..

Astazi...noroc de Mirabela ca mi-a aratat filmuletu am descoperit melodia care canta in sala de operatie cand ma pregateau de operatie...am fost atat de fericita...si sunt in continuare incat o ascult de 1 ora in continuu...
Melodia este Richard Marx - Right Here Waiting For You....pentru cine vrea sa o asculte

Merg sa pregatesc piureul de fructe ca acusi se trezeste iar mancaciosu...

aa.. bucuriilor nascute pe 28

Am tot tras zilele astea cu ochiu pe forum...vazut pozele..superbi toti bebeii...insa din lipsa de timp nu am apucat sa scriu.O sa incerc sa fiu mai activa

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata!
Mirabela, Cristina - eu o s ama servesc cu cafeluta de la amandoua...ca nu strica 2 cesti,nu?

Mexxa - bravo pt somnu de noapte, si bravo pt mancacios
O sa incep si eu azi cu galbenusul de ou..sper sa-i placa.vad ca in ultimele 2 zile nu a mai vrut chiar asa multa branzica cu fructe...oare cum as putea sa-l mai pacalesc????

Gety- bafta la doctor!sa fie bine si sa se termine o data cu drumurile la doctor!!!Maria

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, frumosi , voinici, sanatosi si mancaciosi!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mexxa intr-adevar este melodia noastra de suflet, de asta am si pus-o in filmuletz, la orice petrecere mergem o cantam impreuna cap coada, mai nasol este daca n-o au, sotul meu e tare dezamagit. Sper sa-i placa cadoul.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sandra - FELICITARI PENTRU MAMA!!!
Alexutza - si iaurt totusi nu vrea sa manance? Nici cu fructe? Ma gandeam poate sa-i alternezi iaurtul cu fructe cu branzica.
Mexxa - felicitari pentru dispozitie buna si "doar" 3 treziri Eu nu stiu cum rezistati voi, fetelor, cu atatea treziri pe noapte. Vlad se trezeste 1 data pe noapte sa manance, de obicei, case mai intampla si de 2 ori, dar f.rar, si pentru mine e mult si aceasta trezire, chit ca il mai hraneste si tata'su noaptea. Cred ca sunt alintata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Itzy - sa-ti traisca papusik, sa fie sanatoasa
La multi ani pt.bucuriile de 28 !!!

Cristina - merci de intrebare. Tata e relativ mai bine
asteptam un raspuns de la spital, sa vedem daca-l introduce (gratuit)
intr-un program extrem de scump (aprox.17.000 euro) - tratament cu Mabthera
in rest are uneori perioade mai bune si alteori mai putin bune
chiar azi il duc la Chiajna (langa carrefour militari) unde are o casa de vara langa surorile lui
nu se muta inca, decat cand se face mai cald
cu ocazia asta merg si eu sa-mi vad una din multele verisoare
care are si ea un bb mai mic cu 1 1/2 decat Vlad si nu ne-am mai vazut de cand s-a nascut el

si bineinteles ca pe drum ma opresc la Litaf, sa-mi iau scaunul de masina
cu care v-am tot "amenitat"

asa ca azi nu voi bantui pe aici pana diseara

va pup si sa aveti o zi superba

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sandra - FELICITARI PENTRU MAMA!!!
Alexutza - si iaurt totusi nu vrea sa manance? Nici cu fructe? Ma gandeam poate sa-i alternezi iaurtul cu fructe cu branzica.
Mexxa - felicitari pentru dispozitie buna si "doar" 3 treziri Eu nu stiu cum rezistati voi, fetelor, cu atatea treziri pe noapte. Vlad se trezeste 1 data pe noapte sa manance, de obicei, case mai intampla si de 2 ori, dar f.rar, si pentru mine e mult si aceasta trezire, chit ca il mai hraneste si tata'su noaptea. Cred ca sunt alintata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Cristina in comparatie cu sutele de ori in care se trezea....3 ori mi se pare extrem de putin...

edit; si sa iti spun "secretul" la cum rezist...o cafea dimineata una seara...a ajuns sa nu isi mai faca efectul...dar altfel nu cred ca rezistam atatea luni

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Cristina, multumesc. Sunt asa fericitaaa...

Asa acrobatie nu ati mai vazut sigur, facuta de gargaritza frumoasa si zambareata. Apoi ma doare capul in timp ce ma gandesc cum sa fur telecomanda...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina- iaurt nici nu se mai pune problema sa vrea...nici nu deschide gura cand ma vede cu ingurita, parca ar stii ca e iaurt in ea...., iar cu branzica am incercat ieri varianta amestecului cu iaurt de fructe...dar a luat 2-3 lingurite dupa care ma ignora total uitandu-se la stelutele din tavan si vorbind cu ele...., astazi incerc la sfatul unei prietene care are o fetita de 1 an jumate, cu branzica de vaci cu piure de fructe de la Danonino...macar sa vad daca vrea asa ceva...2-3 lingurite cica nu are ce sa-i faca rau...ma gandesc ca totusi branzica asta calcica este innecacioasa, desi i-o dau cu piureul de fructe totusi se duce cam greu pe gat...

Fetelor - eu am mai zis si o mai zic...bine ca rezistati in ritmul atsa cu atatea treziri noaptea...eu nu cred ca as mai functiona...grasanu de la 2 luni nu se mai trezeste noaptea...cred ca pana acum as fi clacat

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput