Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
floricel79 spune:
si noi fetitele si baietii scumpi!
Vreau sa va zic ca Roxi se comporta absolut normal de cand am iesit de pe usa cabinetului, a dormit pe masina iar tati a asus-o pe scari pana la etajul 8 ca sa nu se trezeasca in lift (intotdeauna se trezeste in lift) iar cand au ajuns pe la etajul 7, pe scari,. s-a trezit!!! Ce s-a mai bucurat tati ![]()
I-am dat 3 granule de Thuia, ca de obicei dupa vaccin, sa nu faca febra, e vesela si bine dispusa.
Lullabay, chiar se poate sa nu manance legume??? Chiar eram optimista pana acuma, ce sa zic, incercam numai de trei zile...
Am sunat-o pe doctorita cu diversificarea si mi-a zis sa-i fac o supa buna, asa cum mi-ar placea mie sa mananc ca nu-i pedepsit copilu' sa manance mancare pe care noi n-am manca-o niciodata. Si mi-a zis sa pun un strop de sare dar cu asta nu-s de acord. De unde sa stie copilu meu diferenta intre sarat si nesarat, daca n-a mancat sarat in viata lui?
Mexxa, ia da-mi si mie reteta aia de bors, poate copilu meu vrea sa papa moldoveneste, mai stii... ![]()
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
lilina spune:
mai Bucurii !!! de cand cu vremea asta frumoasa
stati numai pe afara...si scrieti din ce in ce mai rar
toata lumea la apel, adunaaaaaaarea
PS: se intelegte ca sunt excluse fetele care au tot scris in ultima vreme![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
CristinaGoji spune:
Poftiti ls o
!
Imi beau si eu cafeaua si revin in forta![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
Poftiti la
fetelor!
Slaba mishcare pe aici, unde sunteti?
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Hi, hi, hi am postat in acelasi minut Cristina. Beau eu de la tine ca tu esti experta in cafea, daca nu le-o placea de la mine...
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Voi ce fructe mai dati la bebici?
Si le-ati facut baie in ziua cu vaccinul?Ca al meu e disperat dupa apa..si daca nu ii fac baie iar ii dau programul peste cap...si nu mai doarme noaptea..asa am patit la ultimul vaccin..
Mamica fericita deStefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Lullabay, cica nu se face baie in ziua vaccinarii. "Se sare" ziua respectiva.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Plecam la spital. Revenim.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Gety bafta la dr, sa se termine odata cu problemele la ochishori.
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Andrei Roberto, Ana-Maria, Thea Damaris!
Lilina - ca bine mai zici, mai haideti plimbaretelor si pe-aici! Cum se mai simte tatal tau?
Sephora - cu voi ce s-a intamplat? Sunteti ok?
Adriana mica, Itzy, Tanima?
Itzy - dai de baut azi?
Lullabay - mie dr. mi-a zis ca e pk sa-i fac baie in ziua cu vaccinul. E o zi ca oricare alta. Spune-ne si noua cum e cu morcovul, te rog. Nu-i voie de dat in fiecare zi? Ce ti-a zis dr.? O data la cate zile trebuie dat?
Sa va zic de concert. Am fost. dar a inceput cu intarziere si pe cand trebuia sa cante Zdob si Zdub a trebuit deja sa mergem acasa, pe motiv de baitza si papa![]()
Poze
CristinaGoji spune:
Gety - bafta la dr. Sa va intoarceti cu vesti bune!
Ignatica - mai zi-ne de David.
Mirabelac - experta zici? Pai cred ca e ca si cu gatitul la barbati. Daca gatesc mai rar, o fac mai bine
Asa ca eu imi las cafeauameasi beau de la tine![]()
Poze