Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
floricel79 spune:
Si noi ne trezim mai des in ultimul timp, cam la 2-3 ore; nu stiu de ce! E obositor dar sper sa doarma mai bine dupa ce va manca mai multa mancare.
Tineti-mi pumnii fetelor: azi e a patra zi in care incercam legumele; i-am pregatit o supica buna si o sa incercam legumele pe rand si combinatii sa vedem... poate se nimereste ceva pe gustul ei.
Vreau sa va intreb pe cele care ati studiat piata si caracteristicile, ce scaun de masa si ce scaun de masina imi recomandati? Scaunul de masina as vrea sa se lase si pe spate sa poata dormi daca are chef iar scaunul de masa... sa fie BUN!
Mai am o intrebare: le dati cereale bebeilor? La ce ora, in ce combinatie? De care? E obligatoriu sa pape cereale??
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
microbu spune:
Eloise, exact cum zice Ignatica si gargaritza mea zicea ma-ma cand plangea, vroia in brate, etc. Dar ieri m-a privit in ochi zi a zis nesilabisit "mama". Asa in gluma mai zice si ta-tea, baba, dada, papa, apa,etc. Dar ieri a zis clar "mama". Apoi s-a intors rusinata cu capul intr-o parte, am intrebat-o "ce ai zis pui? ai zis mama?" iar ea a inceput sa se bucure, sa rada (exact asa cum face cand se bucura tare de ceva si cand e mandra de ea ca reuseste ce-si pune in cap). Sigur a zis "mama", stia ca eu sunt mama ei si s-a bucurat ca a putut spune.
Mamilili, am pierdut avionul ce sa fac?! ![]()
Pufy era pe masa de infasat si se aplecase cu totul ca sa ia cutia de crema din patut
e asa haioasa cand o schimb, nu mai sta deloooooc. Imi ia cam 10-15min sa pun pampersul corect.
Mirabela, iti trimit si eu mail cu poza noua pt site??? Te roooog 
Sandra
gargaritza
floricel79 spune:
Mirabela, o sa fac si eu de Pasti torul tau! Va fi primul tort din viata mea
si sper sa iasa! Cat de mare sa fie cratita in care se pune???
Fetelor, de ce nu o mai lasati pe Pufy sa ne zica ce gateste??? Eu vreau idei si retete ca sunt in curs de perfectionare la bucatarie
Trebuie sa-mi imbogatesc repertoriul de retete acuma ca am bebe si sa invat sa fac si dulciuri ca la asta nu ma pricep deloc si nici nu am incercat pana acuma (nu sunt fan sau nu eram dar acuma de cand alaptez trebuie sa-mi iau portia de dulce zilnic).
Hai Ioana, ce gatesti azi? Sau mai bine zi-mi un meniu bun de Pasti ca va fi primul Paste cand nu mergem la parinti si va trebui sa gatesc eu. Nu stiu cand o sa am timp dar vreau sa fac drob, friptura de miel, tort, ceva salate, oua rosii - normal si cam atat, cred. Cand se pune grau la incoltit ca sa fie decor frumos pt oua de Pasti? De Florii?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
GETY spune:
Mamici din Iasi, Maria mea acum a adormit. A obosit dupa tot zbuciumul de pe masa de operatie unde a plans cat au tinut-o plamanii. In functie de cum se trezeste ea, ajung sau nu ajung la Mall.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Gety, sanatate multa Mariei si multi
ici de la noi. Macar acum ati scapat?
Sandra, FELICITARI, e chiar o mare realizare pt gargaritza, iar pt mami o mare bucurie![]()
Mira, am vazut filmuletzul si ...
Probabil ca de la oboaseala am devenit asa de sensibila. Sunt sigura ca tati va fi emotionat. Am vazut si pagina Bucuriilor...super 
Pufy, exact asa face si Maruca, m-a innebunit, tot ce ii dau arunca pe jos. Nici nu ajunge jucaria bine jos ca incepe sa maraie - sa ma atentioneze ca a cazut si ca o vrea inapoi - iar treaba asta se repeta la nesfarsit 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Si noi ne trezim mai des in ultimul timp, cam la 2-3 ore; nu stiu de ce! E obositor dar sper sa doarma mai bine dupa ce va manca mai multa mancare.
Tineti-mi pumnii fetelor: azi e a patra zi in care incercam legumele; i-am pregatit o supica buna si o sa incercam legumele pe rand si combinatii sa vedem... poate se nimereste ceva pe gustul ei.
Vreau sa va intreb pe cele care ati studiat piata si caracteristicile, ce scaun de masa si ce scaun de masina imi recomandati? Scaunul de masina as vrea sa se lase si pe spate sa poata dormi daca are chef iar scaunul de masa... sa fie BUN!
Mai am o intrebare: le dati cereale bebeilor? La ce ora, in ce combinatie? De care? E obligatoriu sa pape cereale??
Floricel, eu sunt sceptica in privinta somnului....Nu cred ca diversificarea o va face pe maruca sa nu se mai trezeasca....ci doar timpul....
Nu stiu ce sa iti spun de scaun de masina si de masa. Noi avem graco de masina si brevi de masa, dar asta pt ca le-am primit
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gabitzica spune:
Am observat ieri ca Ioana are nodul la un san cat un bob de mazare. Am inteles ca sunt frecventi asemenea noduli di cauzati de hormonii din mancare transmisi prin laptele matern sau posibil sa fie de la carnea de pui crescuti ca "fetzii frumosi" cu tot felul de nutretzuri.
in alta ordine de idei, m-am uitat azi mai atenta in gura la fiica-mea si am vazut ca pe langa cei 3 dinti care ii are, mai e plesnita gingia la inca 2 si la al 3-lea foarte umflata. Nu ma asteptam la asa potop de dinti. Saliveaza la greu si baga in guritza tot ce prinde.
Poze
itzy-bitzy spune:
Hei
Pai eu va astept la petrecere si voi va lasati astepate? Pai ce e linistea asta pe aici? Ia hai sa facem putina galagie 

poate va ispitesc
A venit pediatra la noi ne-a facut vaccinul si a fost suuuper cumintica papusica mea....noroc cu suzy care era in gura ei si cu mine care ma maimutzaream in fata ei ca la circ...la intepatura a facut un oaaaa si apoi gata in brate. Acum i-am pus o felie de cartof pe picior ca nu mai am lamaie si culmea e ca nu o mai gaseam....
am cautat-o peste tot...si in patut nimic...ma speriasem credeam ca a mancat-o
si cand am schimbat-o am gasit-o in celalalt crac al pantalonului....desi era fixata bine pe picior...dar zvarluga asta mik...
Azi i-am dat si prima data supica chioara asa...fara piure. Mi-a spus dr ca daca nu va vrea sa nu o stresez cu lingurita etc...sa i le fac de consistenta unui gris cu lapte asa....si sa i le pun in bibe cu tetina pt hrana groasa...ca are timp sa invete s apape si cu lingurita si cu furculita...om vedea ce va fi...
Floricel scaun auto am luat Inglesina Moovy cu 350 ron direct d ela reprezentanta. Voiam Brevi dar m-am razgandit....am dezbatutu cu Lilina in parc problema pana am convenit sa luam asa....e bine s ale vezi pe amandoua...adica si Brevi Grand Prix Sliverline poate iti place mai mult...
Scaun de masa avem Chicco Polly cu 3 pozitii ale spatarului si 7 parca de inaltime....e fff misto
Marina eu cred ca Maruca vrea sa te toace marunt maruntel....si se amuza copios pe seama ta
...Lasa ca se face ea mare si nu mai ai pb
Gety pupici Mariei sa se faca bine...mititica cat a mai suferit cu ochisorii ei
Gabitica pai si dr ce a zis ca se va retrage acel nodul? ii faci masaj ceva sau vei evita anumite alimente?
Acum 6 luni, exact la ora asta....o nasteam pe papusica noastra, care exact acum a adormit singurica in mijlocul patutului devastat de ea, cu toate aparatorile in capul ei...si jucarii pe sub ea...intr-o pozitie de mori de ras...MA UIT LA EA SI NU IMI VINE SA CRED CA ESTE A MEA!!! UN INGERS MINUNAT
Va pup si numai bine
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Aaaa si voiam sa va zic ca mai facem vaccin la 1 an abia...TETRAXIM. Noi am facut pana acum INFANRIX-urile. Am sunat la farmacia Dona sa intreb de curiozitate cam cat e...83.7 ron iar la Helpnet 88 ron ...daca am retinut bine. Tot atunci dupa 1 an se mai fac unele optionale....adica le face cine vrea....pt anumite boli
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA