Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
quote:
Originally posted by cocuticaquote:
Originally posted by DianaR
Cocutica, felicitari ptr mama si felicitari ptr cumparaturi. Canuta Avent avem si noi si sunt f multumita de ea! La fel si cde cosmeticele Klorane.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
DianaR cred ca felicitarile ii sunt adresate Stelutei, dar noi tot te pupacim
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
M-ai prins...
Am editat cand am observat dar nu suficient de repede. Pupici si iarta-mi greseala!
Diana,
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Inca unul si ma duc la plimbarica...
Draga DianaR ai niste copii tare draguti si simpatici. Am vazut pozele noi si m-am topit de tot...Elena mea e numai zambetsi sare pe monitor pentru ca vrea sa se joace cu ei...asa ca ve trimitem de departe un pupic pus deoparte, pentru copilasi strengari, dragutei si nazdravani
.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Si inca un pupic ca ne-ai admirat pozele!

Diana,
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
Adib, 
Doroti,
.
Steluta, poti lua algocalmin, paracetamol, Nurofen (nu exagera cu asta ca scade lactatia). La nevoie daca nu mai rezisti merge si Piafen sau si mai eficient Ketonal. Pupici sa-ti treaca repede degetul!
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Steluta spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Steluta, poti lua algocalmin, paracetamol, Nurofen (nu exagera cu asta ca scade lactatia). La nevoie daca nu mai rezisti merge si Piafen sau si mai eficient Ketonal. Pupici sa-ti treaca repede degetul!
Multumesc mult Diana!

Deja s-a cam dus anestezia, dar incerc sa rezist fara medicamente... cat pot si eu..

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Adib,

Oricum, viata bate filmu' precis - adica povestea cu puiutza ta e evident mai funny decat gluma ![]()
----
Stelutza, tare-mi pare rau pentru tine, iti trimitem si noi un gand bun sa-ti usureze durerea!
----
Doroti, tare-mi place mie cum le spui tu, si de data asta sunt de acord cu tine - si asa cum zici tu, alteori n-am timp sa si postez ce cred, da' acuma uite ca este timp 
----
Imi pare rau de suparari, mi-e dor de multe fete pe care nu le-am vazut de mult pe forum, va doresc pace multa in suflet - vine Pastele, sa va lumineze inima 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Fetelor ce calmant pot lua daca alaptez??? De la farmacie mi-au recomandat algocalmin sau piafen...
Mi-am zdrelit degetul aratator de la mana stanga in blender. Am ajuns la camera de garda, am facut radiografie sa fie siguri ca nu este afectat osul. Apoi a urmat partea de broderie ca aveam degetul varza. Dr. mi-a spus ca nu voi avea dureri prea mari, si daca e cazul sa folosesc gheata. Dar am zis ca pt orice eventualitate sa am si ceva calmante in casa.
Amiss, jucariile le-am luat de la Casa Retro. Au si site, cauta cu google.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta eu stiam ca este un spray care are efect de calmare, eu nu stiu cum se numeste la voi, da el tot are efect de a raci, deci gheata se recomanda, altceva nu stiu.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
virgi spune:
Salutare livada!!!
Uff, incerc sa tin pasul, buna ideea DianeiR sa postam cel putin doua mesaje pe zi, poate asa reusim sa le starnim interesul si celorlalte cirese care n-au mai scris de ceva vreme. Si mi-am adus aminte de Angelica, oare chiar ne-a uitat sau e si ea suparata pe livada noastra???
Carmina - nu ne mai spui nimic de frumuselul din livada?
Steluta - sa stapaniti cu placere noile achizitii. Intr-adevar sunt foarte frumoase si interesante, mai ales jucariile care mi-au placut foarte tare.
Sper sa-ti treaca repede degetelul!!
Miti -
am remarcat si eu, cum a mea fetita prefera sa se joace numai cu baietii, si cel mai mult cu baietii koreeni, cei albi nu-i stranesc interesul
. Oricum ce ma ingrijoreaza pe mine cel mai tare, este faptul ca din cele trei limbi pe care le aude zilnic, cel mai mult aude koreana, si tare mi-e teama ca n-o sa vorbeasca nicio limba bine. Eu o tot innebunesc cu engleza, dar cea mai mare parte a timpului si-o petrece cu copiii, si ma uit la cei mai mari cum vorbesc ei cu ea, ii povestesc, o intreba, ei stiu ce vorbesc. O sa vad eu ce-o iesi din asta pana la urma.
si pofta de mancare micutului.
Cami - felicitam si noi " cireasa romanca ". Da, eu cred ca toata viata fetitele au o relatie speciala cu taticii, dar lasa, c-o sa ne facem si noi baietii nostri, si sa vezi atunci.

David (2 mai 2006 )