Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Multumesc pentru urari mamicilor mele preferate, adica mamicilor de cirese
Asadar, raspundem cu cireselelor: Steluta, Cami, Cocutica, Andreea (amiss), Camelia, Liana-Shoricuta, Diana, Oana, Miti (ordinea nu are nici o importanta, fireste), amplitudinea pupaturilor fiind mai mica sau mai mare functie de alti parametri

Anul asta mi s-a parut curios faptul ca prietenele vechi nu m-au mai sunat.. insa au fost "pe fir": Luana, Vivi (felicitari pentru primul dinte) si Carmina

Evenimentul, chiar daca inseamna un an adaugat la varsta subsemnatei, nu va ramane nesarbatorit, intrucat dupa examenul de sambata musai ne vom intalni, cele care putem.
Si, de ce trebuie sa sarbatorim, pai va spun eu de ce... de-acum incolo o sa tot intineresc si o sa scad, nu o sa adaug, cate un anisor la venerabila mea varsta

Va pup si va doresc o zi frumoasa si inmiresmata!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by cocutica

Inca unul si ma duc la plimbarica...

Draga DianaR ai niste copii tare draguti si simpatici. Am vazut pozele noi si m-am topit de tot...Elena mea e numai zambet si sare pe monitor pentru ca vrea sa se joace cu ei...asa ca ve trimitem de departe un pupic pus deoparte, pentru copilasi strengari, dragutei si nazdravani .

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

He-he, nu-i numa' Paul al nostru asa pupacios ar fi ceva sa-i punem impreuna
Paul mai noi pupa copilul de pe pachetul de Pampers

Asa ca trimitem si noi la Elena pupacioasa

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Lacramioara

!

Sa ai parte numai de fericire, multe bucurii si sa fii iubita!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI LACRIMIOARA. SA AI PARTE DE FERICIRE DRAGOSTE, SANATATE, SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE CU SURPRIZE PEDEASUPRA.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

LYLY
LA MULTI ANI!!!!
toate urarile de bine (le sti nu? nu ma pui sa le insir aici!) din partea noastra.
viata sa-ti fie o continua distractie.

despre noi pot sa va povestesc o intimplare care ne cararcterizeaza in ultima vreme.
ieri ora 14. dau telefon acasa. cineva ridica receptorul la celalalt capat (ladica la noi acasa). se auzea un plins in receptor si un urlet de copil ceva mai departe. eram deja cu mina intinsa dupa haina din cuierul din birou, cautam in sertar cheile de la masina, cind aud printre suspine o voce:
-stai linistit, nu s-a intimplat nimic.
-si atunci de ce plingeti amindoua?!?! asa va distrati mai nou?
-supa e pe covor si pe hainele lu fii-ta. a ajuns acolo dupa ce am incercat sa i-o dau cu:biberon, cana, castron+lingurita . pireul e si el pe haine si pe pat dupa ce castronul a zburat prin casa urmare a unei lovituri bine tintite.
in acel moment m-am mai linistit. am intrebat:
-ai reusit sa pozezi/filmezi ceva?
de aici s-a destins dialogul, iar sunetele de la capatul firului au inceput sa devina mai domestice.
asta e.

ca sa va mai destind putin (oare reusesc?):

"Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum. Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine... astazi nu am facut!"

nu in ultimul rind felicitari pentru progrese tuturor.
iar pentru cea mai tinara romanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LACRAMIOARA sa fii iubita si sa te bucuri de mica minune de langa tine.

Eu revin mai pe seara cu aventurile noastre din ultimul timp.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Va rog mult sa ma ertati ca scriu cu rosu.
Vad si eu ca nu prea mai este livada cea de alta data.
Eu o sa va zic si de ce.Dupa cum a observat si Andreea(Amiss) sunt cite ceva nespus, ceva demul, ceva de mai incoace.Daca de fiecare data am spune ce ne deranjeaza, eu cred ca ar fi ocolite multe neintelegeri.Adica cineva a spus ceva, altcineva nu a inteles asta, dar alceva, si se supara, tace nu zice nimic, apoi iar nu intelege ceva si iar tace, pina intro zi cind nu mai poate si paraseste livada.Gresit, trebuie de pu punctul pe i, adica sa se ceara sa se explice ce anume sa avut in vedere.
Alt caz, una din mamici e suparata, si nu zice uite cutare a facut asa, dar zice unele mamici au facut asa, se generalizeaza, celelalte se supara, cea in cauza nu stie ca despre ea se vorbeste, altele sesizeaza, si se primeste, umblam imprejurul degetelui, de ce nam spune "Doroti nu a trecut progresele mele", sau "Steluta nu ma trecut in lista"(astea sunt exemple), dar zicem, pe mine nu ma trecut nimeni la progrese, in listuta.In cazul de fata se ocupa de asta o persoana, doua sau trei, dar cind se zice ca "eu am intrebat si mi sa raspuns nu chiar frumos", de ce nu zicem " eu am intrebat si doroti nu mia raspuns frumos", deja se stie despre cine se vorbeste si nu se gindeste fiecare oare nu cumva raspunsul meu nu ia placut.
Altceva ar fi, eu(si nu cred ca numai eu) nu pot face complimente, toti sunt frumosi, toti sunt ai nostri, deci daca nu am facut complimente, am fost pusa in categoria "rea" ca nu am apreciat ciresele, altcineva care a facut lucrul ista e in categoria "buna", iar se perd fete.
Si inca un episod, doua fete nu se inteleg in vorba, altele intervin ori in aparare, ori in atac catre una, nici aici nu cred ca e bine, daca cineva are ceva cu alta mamica sa se descurce ele doua fara sa se bage nimeni.
Eu am enumerat cazurile care le stiu, de ce au plecat fetele, dati cumva sa aplanam aceasta situatie, sa se vorbeasca pe fata, sa ne descarcam sufletele.
Io totdeauna am gasit sprijin aici si la forumul de moldovence, si vreau ca pentru toate sa fie asa.
Si daca eu miam spus oful, imi era de ajuns sa imi raspunda doar o fata si eram fericita, daca raspundeau mai multe fete nu zic ca nu e bine, dar e bine sa apreciem si doar un raspuns.
Altceva ar fi cu intrebarile, Steluta are dreptate, daca vezi ca nu ti sa raspuns o data, scrie a doua oara, cu bold, cu rosu, cu srift mai mascat, noi no so luam de tipatura, dar o sa vedem ca nu sa raspuns.
Deci io propun sa facem pace, sa treaca supararea la fete, daca doua nu se pot impaca sa se ignore reciproc, si va rog mult cele din apropierea fetelor care nu mai scriu sa le strige, sa le spuna ca la noi livada vrea sa infloreasca, sa reinvie.
Va pe toti laolalta si sa incepem aniversare cireselor ca nu a mai ramas mult.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI, LACRAMIOARA !!!!!!!!
Iti doresc tot binele din lume !!!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Doroti, sunt perfect de acord cu tine. Cea mai buna solutie e sa fim deschise.
Steluta, felicitari pentru 'mama', crede-ma ca te inteleg perfect cand spui cat esti fericita.
Vivi, felicitari pentru dintzoc!!! Sa fie si urmatorii fara manifestari urate!!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Fetelor ce calmant pot lua daca alaptez??? De la farmacie mi-au recomandat algocalmin sau piafen...

Mi-am zdrelit degetul aratator de la mana stanga in blender. Am ajuns la camera de garda, am facut radiografie sa fie siguri ca nu este afectat osul. Apoi a urmat partea de broderie ca aveam degetul varza. Dr. mi-a spus ca nu voi avea dureri prea mari, si daca e cazul sa folosesc gheata. Dar am zis ca pt orice eventualitate sa am si ceva calmante in casa.

Amiss, jucariile le-am luat de la Casa Retro. Au si site, cauta cu google.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput