Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LACRI, la multi ani!
Iti doresc sa te bucuri de bebelusul tau si de familie cu toate puterile. Fericire multa si sanatate..

Steluta.. m-am ingrozit de faza cu blenderul. Stiu ca Nurofenul e bun in faze din astea.. ia cate o jumatate de pastiluta si alapteaza cat mai tarziu dupa ea. Si eu mai dau cu limba pe cutite (cand e inca in priza) si ma gandesc cum ar fi sa bazaie un pic..

Angelica!!!! da, chiar asa, mi-e dor de ea si de Sara.. De ce nu mai intra oare? Ia spuneti repede, cine a suparat-o?

Copila mea a luat de la fratior un virus urat, are febra 40 grd de 2 zile, tuse, muci curgatori cu balonase cand stranuta, si aseara.. motul de pe tort.. a vomitat .. Ma duc la doctor peste cateva ore si mi-e groaza ca mi-o pune pe antibiotic. De cand s-a nascut a tot luat de la astia mai mari si cred ca i-am dat antibiotic de vreo 4 ori pana acum
Trai!!

Va pupez, si azi nu mai are voie nimeni sa se certe/ sa paraseasca forumul... ca altfel ii taiem nasul!

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Adriana, pupam bolnavioara.... Sanatate

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Dupa cum am propus, eu am doar nr Angelicai de tel, sariti cu numere celelalte pe pm, am dat sms, e bine, si ea si copii, nu are timp, asta e problema cea mai mare, a promis sa intri diseara.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Buna seara dragelor!

Mai da ce se-ntampla pe aici?! Ntz ntz ntz!!!
Raspund si eu la mobilizare si imi propun sa scriu mai des. De citit am citit tot, dar nu stiu de ce, parca nu mi-a venit a scrie... am intrat asa intr-o letargie si o lene cat cuprinde; parca nu mai aveam ce povesti, ce intreba, ce raspunde... dar de-acuma gata! tb surescitat cumva forumul asta; pai ce vrezti sa ajungem de rasul lumii? Ce-i aia? citesc, sunt la zi, dar nu scriu numik; stau pe margine si din cand in cand intervin; ia sa tinem cont de sugestia Dianei si sa postam zilnic cate o mica stire despre ciresel, mamica, tatic, etc...
Va pupam pe toate si o sa pun si poze, daca va fost dor de noi?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Ce credeati ca am plecat?

Lacramioara -
draga noastra mamicutza
iti uram in cor cu totii
sa traiesi, sa-nfloresti
sa-ti faci casa-n Bucuresti
sa iti vezi baiatu' mare
cum zambeste ca o floare
si in jurul lui puhoi
fete care mai de soi
si tu ca o soacra buna
sa le canti la toate-n struna!

de urat ti-as mai ura
dar nu mai gaesc rima

si iti zic atunci cu-ardoare: LA MULTI ANI de sarbatoare!!!

pupam si razacios mic...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Dana (zax), nu stiu eu sa scriu asa frumos, da' strig tare langa tine ca-mi place canticelul!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna seara la ciresici,
In primul rand Sa ne traiesti, Lacri, multi ani si buni, sa fii iubita si sa ai un an plin de razaceala, dragalasenie si buna dispozitie!!!
In al doilea rand, va anuntam cu mandrie ca suntem posesorii unui iepuras de Pasti cu 4 dintisori, 2 sus si 2 jos, care canta ta-ta-ta toata ziua prin casa si cand ii spun "spune si ma-ma" el rade sugubat si zice "da". Am fost si noi la baby-expo si lui Dav i-a placut la nebunie, a agatat fete fragute pe acolo, a primit tot felul de suveniruri si ursuleti, am descoperit caruciorul visurilor mele- Brevi Grillo, evident, numai ca o sa ni-l aduca peste vreo 2 saptamani ca nu aveau o culoare mai rezistenta la frecat ... a si ne-am luat toba in care tot troznim cu o placere deosebita...
DianaR, ce mai face Timi? cum mai papa? Multa sanatate!
pupici la ciresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lacri, la multi ani!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna seara dragele mele!!
Ce dor imi e de voi,dar nu mai am timp de nimic.Andrei vrea toata ziulica afara,la copii,la nisip,merge destul de bine,dar mai isi ia si cazaturile de rigoare asa ca sunt toata ziulica dupa popoul dumnealui.In premergator nu mai vrea,l-am gasit intr-o zi cu picioarele scoase din premergator,noroc ca era fundul bine ingropat acolo,ca altfel....
LA MULTI ANI LACRA!!!SA NE TRAIESTI,SA FI FERICITA ALATURI DE FAMILIE,DE CEI DRAGI TIE!!!
La intalnire as veni si eu,dar nu vreau prea departe de casa,ca m-am saturat de taxi-uri!!!Asa ca,Andreea,zi si mie cam prin ce zona se va produce evenimentul.
A.C SI Carminutzo,hai nu mai fiti suparaciti si reveniti aici la noi,asa cand aveti timp!!!
Felicitari tuturor cireshelelor pt dintisori,mers in picioare,vorbit,etc.
Adela,multumim ca te-ai gandit la noi.Sunt tare bine,dar fara timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! Iertare ca nu am mai scris, dar banuiam ca o sa va anunt o veste buna si am asteptat sa se confirme: sunt insarcinata! Azi am fost la eco, am facut o intravaginala, si bebe e acolo, in uter, deci am scapat de ce imi era frica, o extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie la fel de bine ca la Ilinca si sa ii facem un fratior, de data asta! Incerc sa citesc din urma si promit sa revin!

Mergi la inceput