Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Gabitzam-Asta e mail-ul pe care l-am primit . Kiddy Land banuiesc ca este ceva in genul unui loc de joaca .

Sunt mic, dar ma misc atat de bine! Am un stil personal!

„Cum se misca copilul meu?” Pentru a afla raspunsul la aceasta întrebare te invitam sa participi la întalnirea pentru mamici „Sunt mic, dar ma misc atat de bine! Am un stil personal!”. Întalnirea va avea loc la Kiddy Land, Joi - 29 Martie, începand cu ora 18.00.

Profita de aceasta întalnire pentru a te distra împreuna cu bebelusul tau prin miscare si joc, ajutandu-l în acelasi timp sa se dezvolte frumos.

Va fi o întalnire plina de viata si de distractie unde:
° Poti asculta parerea medicului pediatru si poti cere sfatul lui pentru a învata cum sa ajuti la dezvoltarea motorie normala a copilului tau
° Poti savura o cafea alaturi de alte mamici curioase
° Poti participa cu bebelusul tau la un curs cu jocuri si cantece
° Primesti gratuit brosura „Pampers, alaturi de bebelusul tau în descoperirea unui stil personal de miscare”, iar micutul tau primeste o jucarie Fisher Price.
° Si tu si bebelusul tau va puteti face noi prieteni.
Pe masura ce copilul tau se dezvolta rapid, în primele etape ale vietii, miscarea devine pentru el o oportunitate de a descoperi lumea înconjuratoare. Pe masura ce micutul taa devine din ce in ce mai mobil, vei constata ca nivelul sau de creativitate creste, iar miscarile, capatand un stil personal, îl ajuta sa devina un maestru în arta mersului.

Cursul este realizat de Pampers Active Baby în parteneriat cu 121.ro.

Pampers Active Baby este scutecul ideal pentru miscari unice. El se adapteaza formelor copilului oferindu-i acestuia libertate deplina de miscare. Gaseste-ti stilul unic de miscare cu Pampers Active Baby! Este scutecul care ti se potriveste in 3 feluri:

1. În jurul mijlocelului,
2. Între picioruse,
3. În jurul picioruselor.
Distractie cat cuprinde! Speram ca vei participa si ne vei arata stilul personal de miscare al bebelusului tau. Va rugam confirmati prezenta la adresa de email andreea.rosu@121.ro! Pentru întrebari suplimentare puteti apela si numarul de telefon 0726 121 121.

Aici gasesti harta zonei unde se va tine întalnirea noastra. Mijloace de transport: metroul pana la statia Mihai Bravu de unde puteti continua înca o statie cu tramvaiul 34.

Va asteptam cu drag!
Echipa Pampers si 121

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Ralwka sper sa scapati de nenorociti cat mai curand, ce-ai povestit cu eliminarea mi s-a ridicat stomacul in gat, pe bune. E chiar asa sinistru cum imi imaginez? Saptamana viitoare ii iau si o copro (de fapt doua-trei), dar sper din suflet sa nu aiba ca mie mi-e frica de ei. Tu cum te mai simti? Tusea Iuliei la fel, nici o imbunatire?

OlgutaM multumesc de compliment. Visul meu de copil era sa am 2 copii cu diferenta mica intre ei, baiat si fata. Dar dupa Andreas n-am mai vrut alt copil, pana cand...mi-am dat seama ca nu vreau sa ajung la o anumita varsta si sa regret ca nu l-am facut si pe al doilea, pentru ca ma cunosc si stiu ce-ar fi insemnat un regret care probabil m-ar fi coplesit. Dan m-a batut la cap vreo 2 ani sa mai facem un copil, am pierdut 2 sarcini incipiente, in final a iesit...Bianca.
Nu e nici o graba sa iei decizia de a avea sau nu copii, acum poti sa nu-ti doresti dar mai incolo sa-ti schimbi decizia, cine stie ce-ti rezerva viitorul.
Nu pledez pentru 2 copii, pentru ca fiecare isi stie socotelile, dar ma gandesc ca ori vrei ori nu vrei, daca ai indoieli atunci trebuie analizat ce implica existenta inca unui copil, bineinteles ca multe le afli pe parcurs.
Ce-as mai putea adauga dupa tot ce-a spus Nelia?! Sa te accepti asa cum esti sau daca iti sta in putinta sa aduci imbunatatiri.
Si eu daca-mi iau la bani marunti viata nu sunt prea multumita, adica as fi facut multe lucruri altfel, dar la ce bun regretele, eventual sa inveti din ele.
Poate si lipsa unui servici te deprima, lipsa comunicarii, dar mai e putin pana la vara si vii in tara, te intalnesti cu prietenii si se vor mai schimba starea, sentimentele, eu asa zic.
Nu mai recitesc ce-am scris ca probabil as lua-o de la capat si tot n-as expune clar ce gandesc.

Fran citisem pe undeva ca tot papusile clasice/simple sunt mai indicate in primii ani. Sa nu i se dea totul de-a gata "uite cum face papusa", "ai auzit cum plange?", etc. ci sa le experimenteze ei.
Cel putin in cazul fetei mele am observat ca nu e incantata prea mult de "calitatile" papusii, le prefera pe cele care nu-i "vorbesc".
Mai incolo sunt sigura ca se va schimba raportul.

Daniela trimit si eu un pe ochisorii migdalati ai principesei sa treaca zgarietura.

Laura cum fu la Cocodrillo? Ati mai lasat ceva? Am gasit in mallul de langa mine o varietate de sandalute si papucei melania, care mai de care mai frumosi, cand oi avea finantele nici nu stiu la ce sa ma opresc, preturi 70-90 lei.

Dau drumul mesajului, crosetez de 2 ore la el.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Nelia ca vorbeai despre patinaj si test, irelevant, am un exemplu la indemana, Dan e paralel mai ceva ca doua linii, l-am convins acum vreo 10 ani sa patineze pentru ca nu-mi venea sa cred ca nu stie, cum sa nu "stie" sa alunece pe gheata cand mie mi se parea ceva firesc ca si mancatul, sa-ti mai spun ca arata ca un pui de caprioara proaspat iesit din burta ma-sii care nu stie nici cate picioare are?!
Cred ca testul ala ca multe altele sunt orientative, dar nu sunt relevante si categorice.
Da, pentru idei, cum spunea Fran, as accepta, dar nimic mai mult.
Cat despre gratia micii patinatoare ma gandesc ca nu vrei sa faca performanta, care implica enorme sacrificii, in primul rand a copilariei in sine, dar pentru recreere, placere, consumarea energiei, activitate fizica, de ce nu, rochite, e mai mult decat perfect.
P.S. In conditiile actuale cred ca nu te mai intereseaza cabanele, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Va multumesc iar de incurajari.
Elisor-ai dreptate cu papusa si eu stiam la fel. Asteia noi i-am taiat sonorul oricum, dar cred ca o uraste de-a dreptul. Daca ii atrag atentia la ea mi-o smulge din mana si o arunca. A, si NU se uita fix la ea sub nici o forma...desi in ultimul timp la noi se chioraste in mod rezonabil...Oricum eu una nu am de gand sa-i impun cu ce sa se joace-nici nu cred ca se poate...Poate nu o sa se joace niciodata cu papusi, sau poate o sa se joace mai incolo...oricum se joaca in draci cu alte jucarii si cu destula imaginatie-zic eu...
Ralwka, Monu-bafta sa scapati de intrusi
Olga-va tinem pumnii stransi sa fie bine Maya la control. te-ai gandit la o cura cu MAgne B6 sau ceva in genul asta? Poate mai ajuta si asta la ceva...
Am pus ceva poze si un fimuletz cu Iepu facand ordine la hotel:
www.dropshots.com/annelise_05" target="_blank">aici

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna!
Ma dor toate alea, a inceput sa ma doara si o ureche, sper sa nu fac otita!
Iulia e la fel, azi n-a mancat nimic pana la ora asta !
Nelia, sanatate multa fetelor si tie!
Laura, si la noi au trecut tot cam 3 saptamani, incerc metoda asta, cu clisma, dar daca nu vad niciun semn, adica sa-i revina pofta de mancare, o sa-i dau iar medicamente cred.
Eli, imi pare rau ca ti-am provocat senzatia aia nasoala... scopul meu a fost sa va impartasesc din entuziasmul meu ca totusi a dat roade tratamentul aplicat. sa treaca!
Nu ma mai lasa Iulia sa scriu. Ma apuc de aspirat, spalat, gatit... ce-am invatat
Va pupacesc!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Fran am vazut pozele si filmuletul, chiar voiam sa te intreb de ele.
Cu cata constienciozitate isi face treaba Iepu, ma amuza cum le aseaza, iar le schimba locul, alta asezare, a captivat-o pentru minute bune indeletnicirea, nu?
Imi place poza unde sta Iepu printre branduse, delicata si finuta...ca mama ei

Ralwka stai linistita, mi-a trecut cum am citit, important e sa nu-i vad live, sper !

Nelia sanatate fetelor si ai grija de tine!

Andreas are un coleg cu scarlatina si de dimineata le-a facut exudatul la toti din clasa, azi le-a dat tratament preventiv cu scarlatina. Sper sa nu faca nici unul din ei, m-a luat cu furnicaturi in stomac.
M-apuc sa caut pe net despre boala asta, in afara ca-i contagioasa chiar nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sunt terminata de tot! M-au zapacit fetele de numai! Alexia a inceput de aseara cu urletele si scandal ca ea vrea la Eme (Ema Adinei). O tine asa de o sapt. Vine la PC si tot zice Eme pana o pun la dropshots. Azi a fost agitatata si mai rau. Asta mica nu doarme si plange de burtica. Ca la nebuni.
Acum am terminat de vorbit si cu patronul de la gradi ca l-am bombardat cu intrebari de l-am zapacit. Maine mergem sa depunem dosarul si de luni domnisoara va merge la gradinita. Sper sa ii placa pt ca este deja innebunita dupa compania copiilor si e agitata in casa.
Uraaaa !!! a adormit pitik! Asta mica numai in balansoar serveste ! Dar decat sa imi urle si ea mai bine asa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...desi nu prea mai scriu va citesc cu regularitate.Am vazut filmuletzele cu patinatoarea grupului.Nelia eu oricum te admiram cate faci cu 2 copii si totusi mergi la scoala, copii au o ocupatie amandoi, examene, sotzul...etc.Acum pt mine esti cineva la nivelul careia nu o sa ajung niciodata.

Alex e bine, in schimb nu mai vrea sa manance singur.Ma asteapta cu farfuria in fatza pana ii dau eu .NU stiu ce de imi face lucrul asta.Poate e o faza.
Cu vorbitul..invata cuvinte noi dar nu leaga decat putin.Cum ar fifocul stins "focu tints)...multe cuvinte de ale lui + mamy, taty, car..brum, brum.asta ar fi cam o fraza.Cred ca vrea sa zica multe.

Am vazut mai de mult filmul cu Ema care recunoaste din poza.Alex nu zice decat la taica-su ca e "nenea" su=i il pupa .In rest nu stie bunicii, matusi di poza...sau nu zice.Nu stiu din care.

Am cautat in contul comun testul de care vorbeati da nu l-am gasit, si pe net nu am gasit nimic concret.Poate ma ajuta si pe mine cineva.

in rest stau in umbra si va citesc zilnic.
Va pupa

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Pentru cine vrea sa citeasca, am gasit un subiect interesant pe forum.Il puteti citi aici

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Oana lu' Alex intri pe autism.ro/revista/TestPortaje.pdf (pui tu cei trei w)

Mergi la inceput