Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Sssst, doarme Iulia!
Fran, ce pofta de plecat la munte mi-ai facut! Mi-au placut pozele, iar cele cu branduse si ghiocei sunt superbe! Filmuletul - mai, ce ordonata este, harnicuta, cred ca te ajuta mult acasa, asa-i?
Simiena, eu n-am primit invitatie de la Pampers asa ca... oricum nu stiu daca ajungeam cu virusii astia pe capul nostru !
Monu, moaaaamaaaaa, dai startul cu gradinita (pt fetele de aici), nu? Nu stiu daca ai scris la ce gradinita merge, parca imi amintesc ca am citit ceva dar... stii tu... neuronul obosit... Imi spui si mie unde e gradinita, e particulara sau de stat, cat costa, conditioneaza sa fie fara pampers si sa pape singura?
Laura, nu ne-ai spus, ai cheltuit tot ieri? Ce ai cumparat dragut?

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor am devalizat magazinul ...eu mai mult Lili mai modest...acuma ce sa zic pentru fetite gama era mai larga iar colectia asta noua era un pic unisex...asa ca am mai luat si de baietei cica...si apoi i-am luat si Biancai si mie un trening ca era frumos tare...si uite asa s-au dus toate economiile mele...mai trebuie sa le iau la fete incaltaminte si gata ...pana data viitoare

Ralwca eu am sa-i dau pastile ...chestia aia cu seringa nu pot sa o fac...ma depaseste pur si simplu...

Olgutza din Canada ma gandesc la voi si astept cu sufletul la gura rezultatul vizitei la doctor...

Olgutza din America inainte de a-ti face iarasi ganduri negre citeste cum spuneai chiar tu despre cum te gandeai anul trecut cand Maya nu mergea...Delia nu este nici la jumatatea unora de pe-aici insa stiu si simt ca este la fel de normala ca si ei,ca are toata tigla pe casa cum spun eu,are toti neuronii la locul lor si funtioneaza la capacitate...va vorbi cand va vrea,va face la olitza cand va intelege ce vreau de la ea...deocamdata este sanatoasa, vesela, sociabila,plina de viatza si cu chef de prostiute...ce sa vreau mai mult de la ea?!Sa ramana mereu asa...

Azi e ultima zi de servici ...am doua saptamani de concediu din cel pe anul 2006...imi este groaza ca va trebui sa stau acasa cu Delia...nu am mai stat de anul trecut de cand am inceput munca...femeia radea de mine cand ii spuneam ce fac eu cu ea toata ziua...pai ce sa faci,zice, dansati,chiuiti,va jucati ,desene...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dupa ce ne-am documentat de mi s-a acrit, si dupa ce am vizitat cateva a dat intamplator peste o gradinita particulara situata in zona Mall Vitan. Se numeste gradinita Camy. E deschisa de 3 luni. Si ne-am zis sa o vedem si pe asta ca nu avem ce pierde. Marti am fost in vizita cu Alexia. E o vila dragutza. Camere frumoase, caldura, jucarii, copii, o sala de dormit, la mansarda, foarte calduroasa si primitoare. Grupa de pitici e separata de restul copiilor, la mansarda unde este liniste si tare bine. Langa camera lor este o toaleta pt ei si cabinetul medical. Mi-a placut f mult. Nu te conditioneaza cu pampersul. A mea inca poarta pampers. Ii duc olitza de acasa si o sa o schimbe acolo. Cu mancarea la fel. O sa fie ajutata. Au sistem de supraveghere video asa ca o vad pe Alexia de acasa ce boacane o sa faca. Ce mi-a placut e ca sunt evaluati periodic si daca se va observa ca Alexia nu mai este de pitici o vor muta in grupa urmatoare. Adica grupa mica. ca asta e de pitici. Au si transport asigurat asa ca am rezolvat o problema spinoasa pt noi. In primele zile oricum o sa merg si eu cu ea sa nu se sperie prea tare in masina. Ce nu mi-a placut e ca au curtea de joaca betonata, dar asa e peste tot (cred) iar la mansarda se ajunge urcand niste scari cam... Dar mi-au spus ca usa este inchisa si vor sta 2 doamne cu copiii. Sper doar ca Alexia sa nu stea prea mult la pitici si sa treaca la urmatoarea grupa care e la parter. ca pret noi om da in jur de 5-6 mil pana la pranz plus o suma mica pt transport ca stam aproape. Inca nu ne-am hotarat daca va manca acolo de pranz. Sper sa ii placa pt ca acasa deja ma innebuneste. Nu sta locului o secunda pt ca ea de fapt se plcitiseste singurica. Vrea la copii.
Dar sa nu credeti ca am scapat de scaiete! aseara a urlat isteric ca nu am vrut sa stau langa ea, jos langa patut, ca sa adoarma.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Interesant subiectul, Simona! Multumim!

Mergi la inceput

Monu, pentru raspuns! Din tot ceea ce ai povestit pare minunat, pretul e cam ca si la celelalte gradi, pe noi insa nu ne avantajeaza zona, noi stam in Drumul Taberei, serviciul meu e pe Calea Grivitei...
Abia astept sa ne spui impresiile din prima zi... sunt eu emotionata, dar tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monica ce frumos pare sa fie acolo...daca s-ar acomoda Alexia ai putea sa o lasi sa stea programul normal sa poti sa te ocupi mai mult de Iulia,care nu sta pe loc ci creste...sa dea Domnu sa fie de bun augur si un inceput benefic pentru senioara ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Moamaaa! Am gasit un site cu bijuterii de Murano. Ce frumuseti! Ma gadila la degete sa comand ceva de pe acolo.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Salut!

Am semnat precontractul! Pana in 20 aprilie semnam contractul de vanzare-cumparare, la final de mai eliberam ap.!!!

Ralwka, ma poti ajuta cu niste info, pl? Ce taxe voi avea eu de platit la notari, la stat daca cumpar un ap.in val. de 80.000 euro? Si...caut un notar care sa nu aiba comisioane prea mari. La vanzare am lasat clienta sa aleaga si a mers pe mana notarului agreat de banca la care lucreaza. Dar au astia niste comisioane de nu-ti vine sa crezi. La cumparare vreau sa aleg eu notarul si sa fie unul mai ieftin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

De mult vroiam sa spun si eu cateva cuvinte referitoare la "jucariile complicate versus jucarii simple".Dragos are o pasiune imensa fata de mainutele simple, care nu fac zgomot, nu merg singure cu baterii sau care nu canta.Le uraste de-a dreptul.In schimb este atras de masinutele simple.Se joaca cu ele...pana le face praf.A primit un trenulet care canta, scoate aburi si merge singur pe sine...neintersant.Prefera sa plimbe camionul, sa-l umple cu te miri ce,da cu spatele, mestereste etc.La inceput am fost intrigata ca nu-i pasionat de jucariile complicate, cu telecomanda.M-a linistit sotzul, cica asa-si dezvolta imaginatia si cred ca are dreptate chiar daca nu-i un geniu in materie de psihologia copilului.
Asa ca ...parca si mie au inceput sa-mi placa mai mult "jucariile simple".

Laura sa inteleg ca maine dimineata bei impreuna cu noi?Concediu placut.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Adina o intrebare: taxa notarului se plateste doar la cumparare, nu?

Monu va doresc sa fie totul ok.

Laura sa purtati cu placere toate trei. By the way te-am vazut gravi cu Delia si pe Delia la baita, arata foarte, foarte bine.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput