Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Simona, Alexia e pasionata de jucariile cu butoane, care fac zgomot, care lumineaza si la care are ceva de mesterit. Se mai joaca cu lego, jucarii din acelea de sortat forme (dar si alea canta si lumineaza). mai nou, de cand are bb in casa se mai joaca si cu papusa. dar... are una cu care se culca la care are buton si canta (vocea shakieri) si lumineaza. deci.. tot la butoane si luminite revenim :)

multumim pt ca ne tineti pumnii cu gradi. am niste emotii!!!!
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata... la cafea! M-am trezit cu o stare de buna dispozitie pe care nu stiu unde sa o asez, ca de ieri pina astazi nu s-a intimplat mai nimic. Fetele au dormit surprinzator de bine asta-noapte, desi le auzeam cum tuseau si astazi sint binisor. Nu mai au febra, deci cred cred ca e totusi o viroza, mai ales ca tot am pipati dupa ganglioni umflati si nu am gasit nimic. Unde sint exact, unde sa caut? Dar daca au inceput sa se simta mai bine fara antibiotic (nici gitul Agatei nu mai e chiar atit de rosu), ma gindesc ca nu e totusi gripa. Sper sa nu ma imbolnavesc si eu, ca eu le-am ingrijit si pare imposibil sa nu iau un microb atit de pacatos. Agata e la scoala deja, ma mai gindesc daca sa o duc totusi si pe Tudora sau nu. Diseara am examenul final de la unul din cursuri si gata, am terminat cu el, ramin cu doua pina pe 18 aprilie.

Ah, stiu de ce sint binedispusa! Sint 10 grade afara si eu un soare frumoooos!!!! Cred ca e prima zi de primavara aici! Desi am inteles ca in weekend ninge (poate ca nu, dar scade temperatura din nou sub 0 grade)! Si ne propusesem intilnire cu fetele din Montreal!
Chiar, OlgaT, prietena ta vrea sa mai vina? Ca nu stiu unde sa dau de ea... Daca vrea, sa intre la Sezatoarea canadiana, ca sint scrise acolo datele intilnirii.

Elisor, da, ma intereseaza, cum sa nu... Pai ce are sula cu prefectura, cum spuneam acum vreo 10 si ceva de ani! Nu am mai scris nimic pentru ca gasisem o cabana in Busteni, o prietena de-a unui prieten o are si o inchiriaza foarte ieftin, e o cabana din lemn, cu tot confortul, numai ca mai rustica. Nu stiu la ce inaltime e, nu cred sa fie chiar la 1500 cum voiam eu, dar putem urca daca vrem. Cu Agata am fost la munte ultima data cind aveam sase luni si jumatate (si aveam deja un burtooooi si vreo 13 kile in plus) si am facut traseu greu, pe pietre (am urcat un horn!). Bine, ca nu am carat nimic in afara de burta, avea saracul Octav un rucsac in spate si unul in fata... Si ne-a prins si o ploaie... Aventura, ce mai! De atunci nu am mai facut nici un traseu! Deci, in principiu, avem rezolvat si cu marea si cu muntele, sanatosi sa fim si sa ajungem acolo. Abia astept! Ah, dar vin si in Brasov, ca e unul din orasele mele preferate si am si o prietena acolo.

Fran, Agata nu s-a jucat cu papusi pina dupa 4 ani! Si nici eu cind eram mica! Nici acum nu pot sa spun ca se joaca, dar ii plac sirenele si se joaca cu ele (mai ales daca o las sa le mureze cind si cit vrea ea - apa raminind in continuare elementul principal in joaca ei). Nici Tudora nu se joaca deloc cu papusile, decit daca vrea sao enerveze pe Agata, ii mai smulge cite o sirena din mina... dar se joaca (destul de mult zic eu) cu bebelusii si inca de mult timp. Ii cara, ii hraneste, le cinta, le vorbeste... ii arunca!
Am vazut pozele si filmuletul de la munte!!!

Monu, ce bine suna descrierea gradinitei. Ma bucur ca ati gasit-o, tinem pumnii sa se acomodeze si pitica bine.

Elisor, unde ai vazut tu poze cu Loreen si cu Delia, ca eu nu le-am mai vazut de asta vara, pe nicaieri!

Mi s-a terminat cafeaua si timpul, va pup si va doresc o zi-seara buna!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sa va arat o Eli din '94 si una din '97 si casa mea, draga mea casa.
Ehe, amintiri...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, da,doar cumparatorul da bani la notar. insa taxele impuse de stat, atat la vanzare cat si la cumparare sunt piperate rau. eu vand cu 110.000 si ma costa 57mil lei. Ma intereseaza acum sa aflu cat platesc daca cumpar ap. cu 80.000.te-am vazut in poze. moooama, sa nu te recunosc.are cu cine sa semene pitica ta cu ochii asa de frumosi.

monu a anuntat ca alexia vrea la ema, asa ca i-am invitat la noi. ii mai este cineva dor de papadia mea? hai, ca in mai ne mutam si pana va invitam la casa noua se face toamna.:) sambata asta este ocupat.;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, mie! Ne primesti intr-o vizita virtuala! Ca asa nu dam nici microbii!

Elisor, casa din poza e casa ta de acum!?! Ca eu parca stiam ca stai la bloc?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Adina, ti-am scris pe mess intr-o mare viteza, iti mai scriu si aici. Problema e urmatoarea: grila de evaluare a apartamentelor s-a actualizat, adica sunt foarte aproape de realitate, mai exact, tu poti cumpara un ap intr-o anumita zona, tu dai pe el de ex 80000 euro, iar el in grila este evaluat la 90000, motiv pentru care platesti taxele de autentificare eferente sumei de 90000 si nu 80000 care este de fapt pretul vanzarii. In concluzie, taxele pentru 80.000 euro, si asta daca cursul euro nu evolueaza, sunt 32 milioane.
Revin ca s-a trezit pisoiul meu.

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Eli, wow ce ochi aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Casa e cea in care locuiti acum, sau...? Frumoasa casa si zona in care e amplasata...

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
hai ca am prins un computer si m-am gandit rapid sa va salut!
sper ca toata lumea e bine, n-am apucat inca sa citesc nimic.
noi am ajuns in RO vineri seara, Alyssa a fost relativ cuminte pe drum, si pe aici e mult mai cuminte decat acasa insa cu programul de somn tot in plop suntem...a mai dat si o raceala romaneasca si o alergie ciudata peste ea saraca si arata de parca-i pui de aprozar jumulit, o s-o duc la doctor sa ne lamurim cu una alta.
cel mai rau e fara tati, il cauta toata ziua si deja ne stie tot aradul ca urla `papaaaa` peste tot cat o tine gura.
am trimis numarul meu de telefon pe adresa comuna de la yahoo, daca cineva vrea sa ne sune...
va pupam rau de tot ca ne-a fost dor de voi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

salut fetelor.

Eu sunt mult mai bine, nu ma mai doare aproape deloc.
Cu Tony am fost aseara la spital unde am stat 4 ore.... Ne-au chemat iar azi pentru niste teste si sa-i ia sange. I-au luat si exudat faringian. Ca si dincolo spuneau ca poate sa fie orice. Ingrijorarea era ca nu a facut febra(ceea ce e semn ca organismul a depistat un virus si lupta) si nu a fost racit, totul e ok la urechi, amigdalele sunt putin umflate si ele. Deci deocamdata nu au gasit un motiv palpabil si se pare ca tocmai asta e o problema. Ce sa zic sper din suflet sa fie doar un banal streptococ.

Merci mult de incurajari. Si sa stiti ca nici o clipa nu am incetat sa ma bucur de puiul meu. Chiar asa nedormicios si nemancacios si plin de energie si cu "anumite probleme" de sanatate ca orice copil. Tony a fost si este singura mea ratiune de a fi. Pt el ma ridic dimineata din pat, pt el ma ridic de n ori pe noapte, pt l ma culc la ore mici ca sa apuc sa fac totul....Si am zile intregi cand doar pt ca exista zambesc.

Va pup pe toate. Fug sa-l iau si sa plecam. Asa mi-e o groaza de luat sange iar....

Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

n-am plecat inca...
NELIA, felicitari pentru samburel si sa fie intr-un ceas bun! m-am gandit la tine, stiam io ceva!
Olga, sanatate tie si lui Tony, sa dea D-zeu sa scapati odata de probleme! daca te ajuta la ceva, noi `raspundem prezent` la toate intrebarile de la inceputul capitolului...io ma intreb cat mai rezist, pitika e in cea mai buna forma de parca ar manca baterii pe paine si ar dormi 12 ore beton!

Album Alyssa

Mergi la inceput