Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa, si raspund la intrebarile zilei:
- copiii mei sunt innebuniti dupa oua, mai exact sandvich cu omleta.
Ar manca non-stop, dar le dau decat de 2 sapt, maxim 3 ori.
- branzica nu am mai facut de mai mult de juma' de an.
Mancam Fagaras cu smantana, mamaliga tot asa de vreo 2 ori pe sapt. Si sandvich cu unt si branza,budinca cu branza la cuptor, cartofi cu branza si smantana etc.
Galustile le plac si lor, si oul in ciorba si smantana.

Ne mai gateste Victor seara, adik taie cubulete branza, sunca, rosie, castravete si mancam toti cu pofta ca deh, e specialitatea lui.

Cu vorbitul eu zic sa nu va ingrijorati decat peste 1 an.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

La pollurile de ieri: eu ii mai fac branza, de cele mai multe ori cu lamaie nu cu calciu, mi se pare simplu, si ii dau amestecat cu banana o zi da una ba. Iar ou mananca de 2 ori pe saptamana, respectiv miercurea si sambata, sub forma de omleta cu tot felul de legume.
Al meu are o tzaca cu albul simplu, sa nu vada in fata ochilor, asa ca nu prea mai vrea sa manance branza ca deh, e alba. In consecinta mananca branza cu ardei rosu. Cred ca baloteaza cate un ardei pe zi.
Pe mamaliga nu mai pune gura de cateva luni, pe iaurt mai e putin si se face anul de cand nu mai vrea
Orez cu lapte nu mai vrea ca e alb, asa ca ii pun fructe din compot. Desi mananca numai combinatii de-astea se pare ca are un stomac zdravan

Nicole, eu i-am dat kiwi de cateva ori, sa fie vreo 3. N-a patit nimic, dar dupa aceea a zis Anya ca mai bine ne mai abtinem nitel, asa ca nu i-am mai dat. Ii placea mult de tot.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nicole, poate totusi...cine stie? Tu mai ai embrioni congelati? Ai putea sa mai incerci peste o luna-doua, nu? Tin pumnii sa vina si un fratior sau o surioara pentru Ioana.
Eu stiam ca nu e voie sa dam fructe cu seminte mici, capsuni, kiwi, ca sunt alergene si chiar daca nu au nimic pe moment si mananca, aceasta alergie se poate dezvolta mai tarziu...
Anya mi se pare ca ne-a dezvoltat mai mult pe acest subiect, eu eram entuziasmata ca o sa apara capsunile si anul asta o sa pape si ea...dar nu, cica nu e voie!

Alina, eu nu cred ca a facut ceva de la ou. Era f proaspat si deja, la varsta asta, il pot manca si mai moale. Mai degraba de la apa cu fructe...cine stie, urmareste-l azi si poate ar fi bine un pic de regim pana te asiguri ca totul e ok.

Maine mergem la Varilrix, la madam Calapod. (Si sa imi iau la revedere de la ea, vad ca tot piticodromul o paraseste incet dar sigur). Mai avem, inteleg, si vaccinul Havrix, contra Hepatitei A sau B, habar nu am, dar cica e important. La ce varsta se face? L-a facut deja vreunul dintre piticotii vostri? Eu vreau sa i le fac pe toate ca sa pot sa o dau in toamna la gradi si sa stau linistita!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aseara am fost singura cu matei si la un moment dat m-am dus la baie. Cand am iesit era liniste si pace. Suspect de liniste. Ma duc in bucatarie si il gasesc pe fi'miu cocotat pe un scaun si balotand cu satisfactie cartofi prajiti facuti de bona pt. noi si lasati pe masa.
Deci asta a fost masa lui aseara, evident ca nu a vrut sa puna gura pe altceva. M-am resemnat si i-am taiat o bucata de ardei, macar sa bage si altceva pe langa cartofii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Kid nu mai am embrioni, iar intreaga procedura pentru fiv nu cred sa o mai fac. Sunt si riscuri...
Eu i-am facut Ioanei si Varilix si Havrix. Havrix-ul l-am facut vinerea trecuta.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, bine ca te-ai prins ca Matei nu mananca nimic alb.
Si bravo ca mancati ardei.

Anca mananca rosioare cireasa si ridichii. Cred ca ii plac chestiile mici.

Sa vi-l parasc si pe Victor care nu mai vroia sa bea sucul pe care si-la alesese in supermarket.
Cand il intreb de ce nu vrea, zice ca i-a zis 'tata ca are peste'.
Il cert pe tata ca de ce i-a spus kupilului asa ceva. El se jura ca nu i-a spus.
Il iau iar pe Victor la intrebari: "Spune-mi cine ti-a zis ca sucul are peste ca eu stiu sigur ca nu ti-a zis tata".
Luat mai tare, recunoaste:"Nu mi-a zis nimeni, am citi eu pe cutie".

Pe cutie scria "apple, peach and fruit of passion".
Cum el citeste in graba, a citit in loc de passion - poisson.
A facut legatura cu franceza, deci peste de care nu mananca in niciun fel.
Bine ca nu a citit 'poison'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ziua buna la Piticodrom!

Va mai amintiti de noi?

Am lipsit o perioada dar nu din motive foarte grave...mai mult am bantuit pe net dupa cocarde, decoratiuni, rochii de mireasa..alea alea.

Dar si pentru ca de vreo doua saptamani Noelia este cam caraita din cauza unui virus cu diaree si temperatura, apoi din cauza de raceala usoara ...iar acum din cauza de vaccin.(am facut si noi in sfarsit vaccinul care trebuia sa il facem la un an). Atat de urat a reacctionat acum...pana acum la vaccinurile facute in Spania nu a facut niciun fel de reactie(temperatura, caraiala, sau altceva) insa acum in seara cu pricina si a doua zi plangea in continuu si zicea ca o doare piciorusul , si schiopata incat chiar m-am speriat. Acum vad ca e bine e pare ca nu o mai deranjeaza.

Nici nu am mai citit mare lucru din urma asa ca nu am ce raspunsuri sa dau.

Am vazut ca se discuta de branza si iaurturi...ei bine Noelia nu vrea sa vada nici branzica, nici urda, nici iaurt...desi acum nici un an papa cate 4 iaurtele odata.

Va pup si sper sa reusesc sa intru mai des si sa fiu si activa!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa bine ai revenit. Sa ne arati si noua ce rochie ti-ai ales . Noeliei.

Cge simpatic foc Victor cu sucul cu peste

Nicole .

Am uitat sa ma laud ca in sfarsit i-am luat lustra lui bb. E prima din casa , poate asa ne vom mobiliza sa luam si in restul casei.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

sunt prin zona, dar nu prea am timp sa va citesc. am mai rasfoit printre randuri, dar nu am retinut mare lucru. daca aveti probleme si vreti sa imi stiti parerea, e mai simplu pe pm sau pe mail.

noi suntem bine.
anya creste, vorbeste toata ziua si spune corect chiar cuvinte mai grele ("papusha", "pardon", "buna", "bine", "hai noloc" - la "hai noroc", "de ce?", "pisica", "minina" - asta e varianta pentru "inima", "vezi", "cazi", "petitza" la "fetitza"...si nu-mi mai vin acum in minte).aaa, spune cifrele de la 1 la 4, iar pe 5 il aminteste doar uneori. ca sa-i pot pune pampersul, am invatat-o sa stea si sa faca gimnastica si cand ma vede ca il schimb, se aseaza pe spate si spune "unu-doi, tei-tatu".

are toti dintii de lapte iesiti si nu mi-a pus probleme la nici unul, n-a fost maraita, doar i-am gasit in gurita. doarme in continuare toata noaptea, cu mentiunea ca se culca f tarziu...dar deocamdata imi convine de minune, ca si noi suntem "pasari de noapte".

de mancat doreste sa manance numai singura, cu lingurita sau furculita (pe care chiar le tine corect in manuta, desi noi nu i-am aratat asta in mod special) si asta ma bucura foarte mult. as fi si mai fericita daca n-ar trebui sa o schimb de nenumarate ori pe zi si mai ales s-o iau in brate si s-o ridic la chiuveta sa o spal pe maini, fata, par...etc.
de mancat...tot clasicele mancarici de legume cu carne, ciorbita de legume cu ou batut (ei ii place doar albusul de la oul fiert si ma straduiesc sa ii pun ou in mancare, ca sa nu simta galbenusul). omleta nu i-am dat niciodata. branza calcica ii mai fac in continuare, cand imi vine cheful (nu se prea omoara dupa iaurt si branza, dar uneori mai vrea). in rest...multe fructe (ne-a zapacit si ne cere toata ziua "pala", "banana", "mon"-mar) si a inceput sa strige dupa mine si pe strada sa-i dau "buuuuuun" (de obicei ii iau felii de mar sau para cu noi in parc, dar mai scap si cate un biscuite). nu se omoara cu mamaliguta cu branza, dar eu mai incerc, din lipsa de imaginatie. in schimb, ciorba sa traiasca! (ce nu m-am omorat eu niciodata dupa ciorbe, uite ca n-am scapat)

ii place sa se spele pe dinti si cum ma vede cu periuta, striga si ea: "ditzii, ditzii". se incalta cu pantofii nostri si merge prin casa, asa ca trebuie sa-i spal pe toti pe talpa cu detergent si peria, ca n-am alta solutie . cred ca la noi in casa pantofii sunt printre cele mai curate lucruri .

despre olita...m-a tot intrebat "ce-i ata?" si i-am explicat. acum cand ma vede ca merg la toaleta, vione dupa mine si se aseaza si ea pe olita si spune "pipi", "caca"?. la inceput n-a vrut sa stea decat imbracata pe olita, mai nou isi trage de body si de pampers si i le scot, apoi se aseaza si ea pe olita. uneori face ceva, alteori...nu. se ridica si face pipi pe parchet. dar e si asta un inceput. taraste olita prin toata casa si se aseaza pe ea.

mai dificil este cu mersul la plimbare. ca am inceput sa obosesc, ea merge numai pe unde doreste si mai greu cu mine de mana. si de multe ori o mai iau si in brate pentru cativa metri, ca altfel nu mai plecam de acolo. cand oboseste se agata de mine si face o mutrita de rasfat apoi spune:"batze, batze". si nu rezist sa nu o iau. vin acasa rupta de spate si de oboseala, dar sper ca daca se mai mareste o sa-mi fie mai usor.

despre Arina...creste, isi cere si ea drepturile dand din maini si picioruse, numai ca saraca, mai uit de ea. sor-sa ma pupa mereu pe burta si ii face "mai, mai" lui bebe.

cel mai teama imi e intr-un fel de mine, atunci cand o sa apara si cea mica. pentru ca imi va fi greu sa nu fac comparatii. anya e un copil cuminte, nu mi-a pus nici o problema, si tare mi-e ca, in mod involuntar, am sa incep sa le compar, ceea ce detesta orice copil. sper sa am suficienta minte sa ma pot abtine.

va pup

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Hihi, Irina, si noi avem doar la Matei in camera lustra
In restul camerelor aveam dar le-am scos inainte sa renovam si nu le-am mai pus la loc, vrem sa luam altele. Si asa a ramas de 1 an si ceva .
Noi i-am luat un mare glob pe post de lustra.

Innaa, baga poze cu rochia. Deci si Noelia face fitze la iaurt.

Cristina, tare Victor

Mergi la inceput