Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va rog mult daca stiti sa ma lamuriti intr-o problema. Noi cum nu am fost racite numai acum am citit atent prospectul de la Nurofen Sirop. Cat trebuie sa ii dau: 5 ml fractionat in 24 ore sau 5ml de 3 ori pe zi?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna ziua la piticodrom si de la noi. Noi votam tot cu Calapod, s-a purtat bine de fiecare data, iar eu sau sotul putem sa ne invoim de la serviciu ca sa mergem la amiaza la Medicover; de fapt nu o duc pe Miruna la doctor decit sa-i fac vaccin, sper sa fie asa si de acum incolo.

Zina, sau cine mai are, vreau si eu o poza cu "bucataria" de joaca, ca nici nu stiu dupa ce sa ma uit in magazin. Multumesc. (am cautat pe net, dar n-am gasit)
Antonia, mai sperie-ma, mai povesteste un pic cum e cu 2 copii mici, sa stiu ce ma asteapta.
nanadana, da un semn, sinteti bine? Mai e tatal tau la voi sa va faca mincare buna?

Tocmai cind ma gindeam ca "surprind" Acorns-ul cu plecarea Mirunei, tot ei m-au luat prin surprindere: pleaca cele 2 'educatoare' pe care le-a avut Miru de la inceput. Noi am anuntat directoarea ca o retragem inainte de a afla de plecare, si nu intelegeam de ce e asa de impacata cu ideea; la citeva ore am aflat (dar nu de la directoare, cum ar fi fost normal).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, sunt convinsa ca o sa fii inteleapta. Ce de lucruri stie Anya ... cred ca e dulcica foc cu olita si cu batze batze .
Si eu ii dau lui Matei bucatele de mar si para pe post de "bun".

Ioana, deci scapati de Acorns. Ce faci, o duci la alta gradi sau ai convins-o pe bona sa se intoarca?

Codruta, doza e de 5 ml.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dupa vaccin sa nu depaseasca 5 ml in 24 ore sau oricand ii este administrat (desi la copiii mai mari doza e mai mare).
Locca, doza inseamna ca o data ii dau atata sau doza la 24 ore
Nu de alta, dar azi noapte la 3 i-am dat cam 4.5 ml o data
Editez: de fapt doza insemana o data

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, sper sa scapati de febra.
Nicole, noi tot asteptam vesti bune, sa stii ca nu ma sperie testele alea negative.
Ruxandra, am convins bona, i-am spus ca o sa-i dau fise de lucru, ce sa faca cu copilul, si a fost foarte incintata. Eu ma uit si dupa gradinite in continuare, imi mentin parerea proprie si personala despre ideal, si anume gradi dimineata 3-4 ore si bona in restul timpului. Mai trebuie doar sa-mi gasesc un serviciu mai banos.

Mergi la inceput

Codruta, noroc ca ai editat ca ma pregateam sa-ti scriu.
Irina Noeliei, spor cu pregatirile de nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sunt total de acord cu tine, Ioana, 3-4 ore la gradi, pentru socializare si pentru a invata diverse lucruri noi alaturi de pitici de aceeasi varsta, apoi acasa, unde are patutul ei si niste brate iubitoare si cunoscute...cred ca asa e cel mai bine pana spre trei ani cand va putea sa reziste mai mult la gradi. Dar, normal, asta inseamna bani de doua distractii, si gradi si bona, noroc ca preturile la program scurt si fara masa de pranz sunt mai mici, iar la bona clar nu renunt, chiar daca merge Alex la gradi. Nu cred sa mai gasesc o femeie ca ea, e extraordinara...si o iubeste pe alex ca pe copilul ei, am "prins-o" de multe ori singura cu Alex si exact asa cum se comporta in fata mea se comporta si cand nu sunt acasa. Alex o iubeste f mult si plange tare la 5 cand pleaca bona.
Acum isi renoveaza casa si mi-a zis ca daca am nevoie o mai ia pe Alex seara la ea, de drag, daca vrem noi sa plecam undeva. Ma bucur tare, ca mai bine o stiu cu bona decat cu soacra-mea care se plange de toate cele cand sta cu copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da, mai Ioana, problema cu serviciul banos o am si eu , ca vreau sa le am pe amandoua de la toamna, si bona si gradi. Pe de alta parte situatia actuala imi convine de minune la planul de inca un bebe soon.
Oricum, ma bucur mult ca ati convins bona sa se intoarca.
fise cu activitati? misto...

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ma apuc sa schimb capitolul...sa vad daca mai stiu, asa ca stop joc! va rog...5 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, si ce faci cu gradinita? iti trimit un PM.

Si Dinu a inceput sa spuna multe, multe cuvinte, la inceput le notam, acum, de cateva zile spune foarte multe/zi. S-a obisnuit clar cu Sa, are multe gesturi de dragalasenie fata de el, am auzit ca e si mai bine daca copilul mai mare e fetita, cica sunt mai putin geloase. Iar Sa e innebunit dupa el, la nimeni nu rade ca la el, numai cand ii aude vocea pedaleaza frenetic si e tot un zambet si se uita in directia lui Dinu. dar rezonabil tot nu e! Interesant e ca Dinu nu a trecut prin ce numesc psihologii "perioada de regres", adica sa planga mai mult, sa vrea biberon, sa se comporte in general ca un bb mic. Nu se atinge de lucrurile lui Sa, ii face ordine printre ele, le aduna de prin casa, fel de fel de zornaitoare (unele au fost ale lui), biberoane, tot ce prinde, le duce la Sa in camera. Si s-a prins ca orice jucarie mica si cantatoare e potrivita pt Sa, in magazin mi-a aratat vreo 4 spunand Sasa, asa ca a trebuit sa cumpar macar 2.

Mai citesc ca sunt in urma rau.

Karmenutza ce-o face, nu mai stiu nimic de nora mea...

Mergi la inceput