Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anto, felicitari !! Stiam eu ca Victor va avea o surioara sanatoasa.

Exact ca Victor al nostru. Si stii ca Anca e si Victoria.

Casiana, poate noi venim la Simfonia Lalelelor. Mie imi place mult, ramane sa vedem cum ne organizam programul.

Eu am facut cumparaurile de Iepuras, ramane sa vad cine imi face curatenie in casa. Poate vine zana cea buna.

Ma duc sa mananc, ca de foame aberez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna,

am citit si eu pe fuga si in diagonala si n-am retinut mare lucru.

Am retinut ca s-au facut multe cumparaturi de la BE, sa le stapaneasca copiiii sanatosi si sa se bucure de ele!

Mary,sa-ti traiasca nepotica!

Anto, felicitari pentru bebe ca e bine, sa stea la caldurica la mami pana la termen si sa fie sanatoasa si mancacioasa! Multa sanatate si tie!

Am vazut ca v-ati intalnit mamici si copilasi, ma bucur tare mult pentru voi!!!

Noi am fost la cumparaturi sambata si daca tot era in trend tricicleta ne-am dotat si noi cu un www.toys.ie/product_details.jsp?npc=B02795" target="_blank">Mud Monster.

Gata fug acum ca am treaba, mai revin mai incolo.

Pupici tuturor,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Cristina, mi-ar placea sa puteti veni la Simfonie.
Si eu sunt la capitolul curatenie.Raportez o prima victorie: am terminat baiaaaa!!! Uraaa!!
Meme foarte frumoasa tricicleta.Am mai ramas noi fara da las' ca o sa gasim noi una potrivita si pt. Alexia.
Antoanela felicitari pt. fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am vazut pozeleeee
Cele de la Ioana, cu intalneala de la City Mall (dar acolo era si o piscinuta cu tobogan mic pentru pitici, era prea mic spatiul, nu? eu am fost o data si ma gandeam sa o iau si pe Alex, dar daca nu e frumos, nu o mai duc- la Kiddy Land, parca), cu cei trei muschetari Miruna, Vladut si Maria (super frumosi toti trei si deja copiluti mari).
si pozele cu Mateiul cel scump, al Ruxandrei, mai mai ce zambaret frumos!!!

Ruxi, ca tu m-ai intrebat, i-a placut Alexandrei borcanasul Humana cu pui, de ieri. Adica, in felul ei, a mancat vreo 2 treimi, ceea ce inseamna ca i-a placut. Mi s-a parut piureul mai moale si mai lichid decat la Hipp, care e mai tzeapan. Cred ca sunt bune (si astea sunt bio).
Trebuie sa va spun ca i-am facut proba coproparazitologica lui Alex si i s-a depistat giardia (in nov. cand am fost in spital nu i-a iesit la analize). Asa ca acum trebuie sa facem tratament, habar nu am cum a luat asa ceva, si noi parintii am dus probe si noua nu ne-a iesit nimic. Unde e Anya sa ma lamureasca si pe mine. Ii dau Flagyl-ul ala prescris de doctor? Daca se reinfecteaza? Ce fac acum, nu o mai las sa atinga nimic in parc, inteleg ca se transmite foarte usor si ca cei mai multi dintre noi suntem purtatori sanatosi de asa ceva.
Drept e ca ea nu are nici un simptom (doar vesnica inapetenta, dar asa a fost ea dintotdeauna, mai mofturoasa). Sunt un pic indoita...mi-e sa nu-i strice copilului tratamentul acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anya, te astept si eu cu info Scuze, dar tu esti medicul pediatru rezident al grupului
Eu i.am facut copro alexandrei pentru ca dr nostru a spus ca dupa un an trebuie cautati copilasii, ca multi sunt purtatori de paraziti. Cand a auzit ca nu i-au iesit paraziti de nici un fel, a rasuflat usurat, si mi-a dat Flagyl si tinctura de propolis pentru ea (doar propolis pentru noi, familia). Mie imi vine acum sa cumpar tinctura de propolis pentru toti copiii din parc si familiile lor, nu mai zic de bunici, veri, musafiri si altii care ne calca pragul. Cred ca devin usor paranoica...

Gata, ma retrag, ca umplu paginile cu aberatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto , super vesti! Sa ne spui si nou ce-ati negociat .

La capitolul curatenie eu m-am declarat invinsa. In premiera am chemat o tanti care mi-a lustruit baia si bucataria, cu camerele m-am luptat eu ca-i mai simplu .

Kid .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, si eu astept parerea Alinei.

Si lui Victor pe la 5 ani i-a iesit Giardia.
Am incercat mai intai cu remedii homeopate, dar n-am scapat de ei.
Asa ca tot cu Fasigyl i-am invins.

Alte semne ar fi : lapte baut in cantitati mari, cearcane etc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Am vazut pozele cu scumpii din piticodrom! Dulci-dulci!Ce ma bucur pentru voi si pentru ei ca va puteti intalni. Acusi dau bac-ul si se sustin unii pe altii cu intrarea la facultate, iar mamicile "piticodrom la majorat" nu-si mai incap in piele de bucurie pentru fiecare in parte!
Antoanela, ma bucur pentru Victor ca va avea o surioara sanatoasa!
Kid, poate ar fi bine sa mai reptati testul. Sa fie bine!
M-ati bagat la idei cu Giardia... Maria manaca destul de mult lapte, cam 500-600 pe zi, dar asta de multisor. Si anul trecut, la copro, n-a iesit nimic. Poate nu e cazul sa ma ingrijorez, ca pare un copil sanatos.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si eu sunt curioasa ce zice Alina.
Adica poate sa aiba si Matei fara nici un semn? Ca el mananca bine, nu are diaree, lapte nu bea , cearcane nu are.
Si giardia asta nu e parazit?
Tinctura de propolis se bea?
Eu stiu ca sora-mea a avut, dar ea chiar avea cearcane atunci. Si pe langa tratament ii dadea mama mult usturoi (sper sa nu aberez, sa fie vreo 20 de ani de atunci).

Editez ca s-o rog pe Kid sa nu devina paranoica . Ii trece lui Alex, stai calma.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pinacolada, mercic pentru sfat! Se pare ca totusi n-o doare. Am apasat pe-acolo si dac-ar fi durut-o cred c-ati fi auzit si voi. Ori ea n-a spus nimic.
Irina, Ioana, !
Alexutza, eu am fost sambata dup-amiaza la BE, cine stie, poate chiar ne-am ciocnit.
Ruxandra, lasam pe week-end-ul viitor; sambata nu stiu cat timp o sa am ca tb. s-ajung la aeroport s-o iau pe soacra-mea si ma mai intalnesc si cu nasa Anei cu fetita ei. Dar duminica am liber. Sa nu-mi spui ca tu esti ocupata duminica si libera sambata.
Aaaa,am vazut pozele, super dulce trio-ul de pitici.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput