Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 20
country girl spune:
Buna dimineata piticodrom!
Am vizionat si eu fotografiile intalnelilor voastre (care intalneli cu pitici si mamici mie tare imi lipsesc; aici ne intalnim mai degraba la aniversarile piticilor).
Vad ca ati avut spor la cumparaturi WE asta. Noi probabil ca ne vom uita saptamana aceasta dupa cadouri de
si cred ca ne vom orienta tot spre un carucior de papusa (papusa am primit-o din Romania si desi e imbracata in roz are partile anatomice ale unui baietel foarte fidel redate, probabil in scopuri educative, pentru a elimina orice prejudecata cum ca baieteii nu s-ar putea imbraca in roz).
Pe mai tarziu ca abia am ajuns la birou si trebuie sa-mi organizez ziua.
b_irina_c spune:
Neatza!
Mary sa-ti traiasca nepotica! Si
lui Iaris!
Eu n-am reusit sa ajung la intalnire... Sambata a fost zi de curatenie si pana la 17-18 nu mai eram buna nici sa ma adun de pe jos
.
In schimb duminica am vizitat-o pe cuscra unde m-am intalnit si cu Ramona. Copii s-au jucat foarte frumos. Miruna si Maria sunt niste scumpe
. Miruna m-a dat gata cu stilul de dans. A trecut la o noua etapa. Stie pasi de dans in lateral, inainte si inapoi. E mortala
, ca sa nu mai zic ca o lua si pe Maria de manuta sa danseza amnadoua. Vladut a realizat ca dansul e pentru fete
, nici macar n-a schitat vreun gest. In schimb le-a strans in brate pe fete si le-a dat pupici
.
Trebuie sa va povestesc faza tare
. Duminica dimineata il aud pe Vladut ca s-a trezit, dar cum nu se foia prea tare si nici nu facea galagie nu m-am grabit sa ma duc la el. Cand intr-un final ma cheama am ramas perplexa in usa camerei lui. Baiatul era in fundul gol, se schimbase singur de kk
. El are chilotei pe care stie sa si-i rupa din laterale, asa ca s-a dezbracat singur. Pampersul murdar era intr-un capat de pat impachetat in 2. Patul era murdar intr-un singur loc unde se asezase in fud
. Si Vlad era extaziat de mareata lui fapta. Daca la olita nu vrea, macar se schimba singur
.
Mary Ilie are probleme cu netul acasa. Sper sa se rezolve cat mai curand!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
b_irina_c spune:
Mifloricica am avut intr-adevar probleme, dar ale mele au fost grave ca n-am scapat cu betadina.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Pinacolada spune:
Miflore- o doare? e coltul de la unghie sau s-a lovit? Daca e colt trebuie scos...Eu patesc des, e f neplacut.Da betadina e buna si un unguent cu tetraciclina, si dupa ce scoti coltul speli cu putina apa oxigenata care nu ustura si cicatrizeaza.
Succes si tinem pumnii sa fie fara durere!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
diplodocus spune:
buna dimineatza si de la noi, pt toata lumea!
Vad k la unii a nins
, la noi a fost aproape vara ieri...Am fost la tzara, Luca-Mihnea s-a bucurat sa vada puisorii abia iesiti din ou si alte animale domestice pe care le-a fugarit in voie...Catzelul in special cred k a fost foarte fericit cind am plecat ![]()
Luca-Mihnea Cel Voinic
Ioana75 spune:
Zino, imi pare rau ca o doare unghia, sper sa-i treaca repede!
Miruna si Maria au dansat, dar Vladut le-a asigurat cadrul necesar: apasa pe o jucarie care cinta sa aiba pe ce dansa fetele, si le-a cintat si la chitara
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Neata
Mie imi pare rau ca nu am putut sta mai mult sambata sa-i vedem si pe Milan si Radu, dar ai mei baieti erau cu fundul in sus, mai mult baiatul cel mic. Care vrea afara cu orice chip. Am inghetat sambata in parc si el tot mai vroia sa stea. Imi pare bine ca am vazut-o pe Miruna care e foarte cuminte si frumoasa, are niste ochi 
Cum i-ati facut sa stea la masa? Ioana, al meu nu se incardreaza la categoria 'cuminte', din ce am vazut in poze ![]()
Mifloricico, ieri nu am mai ajuns in militari, l-au adus ai mei pe Matei seara. Dar w/e viitor sigur sigur o sa fiu prin zona. Stiu ca sunt floriile, dar poate reusim sa ne vedem si sa se joace copiii. Imi pare rau de unghie.
Ege, bafta cu maselele, sa iasa repede!
Mary, sa-ti traiasca nepotica! Deci se mai intampla surprize la nastere
. Cum o cheama? Sanatate multa lui Iaris!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Antoanela23 spune:
Buna dimineata la pranz,
Gata, s-a confirmat, bb2 e fetita, am vorbit cu dr si a primit rezultatele finale de la amnio, au iesit bine
.
Acum putem sa incepem negocierile pt nume.
Ege, nu-ti face griji cu dintisorii, asta e ritmul ei, dar nu inseamna ca-i ceva rau.
Sanatate multa, sa scapati repede de dureri.
Miflore, cand ii dai cu izobetadina, incearca sa bagi si sub coltul unghiei. Sper sa-i treaca repede, sa nu fie nimic complicat.
Pupaturi la mamici si pitici,
Anto
24 si
Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Anto, felicitari pt. fetita si rezultate! Ce frumoooooos
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Anto
! Succes la negocieri
.
Ruxandra, copiii au stat la masa doar o perioada, apoi au mers pe o scena, undeva mai in spate, tot la etajul ala. Sigur rezista si Matei
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)