Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara!

Mary, hihi, noroc in viata nepoatei.
Casiana, sa va fie de bine cumparaturile.

Noi am avut intilniri de piticoti si ieri si azi, poze puteti vedea aici. Ieri ne-am vazut cu Matei, Ruxandra & tati foarte putin (am fost la City Mall la locul de joaca, dar nu era potrivit deloc pentru copii sub 3 ani, asa ca Ruxi n-a putut sta), cu zina, cu Milan si Bianca si Radu cu Kristina & tati; si eu cu Miru & tati. Dupa cum se poate vedea in poze, am mincat mincare 'sanatoasa' de la KFC, feriti insa de fumatul pasiv. Toti copiii sint frumosi, destepti si cuminti, mai ceva ca parintii lor. Azi ne-au vizitat Maria Ramonei si Vladut al Irinei, incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine. Am si citeva poze de luna trecuta cu trio-ul aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Va multumesc fetelor pt urarile de sanatate pt Iaris si pt cele privind-o pe nepotica mea .Am aflat in seara asta ca se va chema Carla Maria,si abia astept sa o vad,pana acum a vazut-o doar mami a ei,nici tati nu a reusit sa o vada.Iaris a mancat mai bine azi,adica 5ooml lapte,dimineata si seara,un polonic de supa cu o galusca de gris,la pranza,12og iaurt pe la 15,un snitel pe la 18,fara garnitura,si cateva boabe de strugure.Sa speram ca buba a trecut.A fost mai linistit azi,probabil si pt ca a fost tati cu el acasa mai mult timp,ca inrest,ma termina,o saptamana e un cosmar,mai ales daca ploua si nu iesim la joaca.Azi l-am scos desi a batut vantul.
IOANA,faine pozele,dar copiii sunt superbi,iar pozele de luna trecuta le-am vazut de ceva vreme ca imi era dor de voi si am intrat sa vad daca ai pus poze noi si mi-a placut Miruna imbracata in rosu,e o dulce

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mi-e dor de MAry Ilie,Olgutza,Pitu,Gina,ANYA,Nanadana,Carmi,ce faceti fetelor,pe unde umblati?
ANTOAnela te pup si eu si sper ca vei fi bine sa nu mai treci prin astfel de momente,iar bebe sa fie ce o fi numai sa stea cuminte si sa creasca
Va pup si eu si ma retag

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Marinela, multa sanatate lui Iaris si sa-ti traiasca nepotica.

Ioana, am vazut pozele, ca frumos ca v-ati intalnit, sa va fie de bine. Copii frumosi si scumpi , ptiu sa nu-i deochi. Vad ca Miruna se imprieteneste cu chitara, il monesteneste pe tati?

Sa va fie de bine tuturor cumparaturile, vad a ati avut un weekend activ.

Sanatate multa piticilor bolnaviori.

Pupici, somn usor,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Am intrat un pic sa subliniez cat de frumosi si cuminti au fost copilasii aseara la intalnire. Si parintii la fel.
AM fost la BE inainte, d-aia nici n-am luat-o pe Ana cu mine; n-am gasit trici, se terminasera. Am luat cateva maruntisuri, body-uri, caciulite, biberoane,tetine si perie ca nu i le-am schimbat de mult, pampersi, servetele, o crema pentru vant, cana cu cioc si cana cu pai, 2 puzzle-uri din lemn si cam atat. A fost o aglomeratie ingrozitoare, am facut juma de ora pe dealul ala.
Azi i-am luat Anei de la benzinarie un pachet de carti de joc colorate, cu imagini cu Winnie, f. dragut. Se joaca cu el la greu. Dar apogeul il constituie un carucior mic de papusi pe care i l-am luat tot azi dintr-un butic. Vrea sa doarma cu el in pat!!!
Va pup, somn usor sa recuperam ora pierduta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetele din buc ,va invidiez,ca va puteti intalni!!!
lu ege ii ies maselele care ar fi trebuit sa-i iasa la 2 ani si...imi e asa mila de ea.isi baga toate jucarioarele in guritza.sper sa nu aiba probl cu dintii,ca prea repede i-au iesit.imi spunea cineva ca i-au iesit asa repede din cauza ca o alaptez.dar eu nu cred
miflore,deci am facut mai bine ca am fost joi la be
kid,ce se aude cu b.e?vine si la cta?
va pup,noapte buna

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

ege, nu te mai gindi la probleme cu dintii iesiti mai repede cu citeva luni, sint babisme. Parca ce conteaza citeva luni la durata de viata a unei masele?
zino, noi avem pachet de carti de joc de mult, un succes intr-adevar. Deci am ramas singura fara carucior de papusi ...
Anto, tata lu' Miruna ii pune rock de fiecare data cind lipsesc de acasa, si ii arata cum se cinta la chitara. Daca nu contrabalansez in urmatoarele luni cu niste samba, o sa stau cu dopuri in urechi in casa in citiva ani.
Mary, ce bine ca e mai bine Iaris. Eu stiu de Carmi ca vine in romania in vizita, deci nu are prea mult timp de net in perioada asta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'
Ioana stai linistita nici Alexia nu are inca un carusior de papusi.
Am vazut pozele si tare mi-au placut!
Trebuie sa recunosc ca am tras cu ochiul sa vad ce jucarii mai are Miru, ca sa ii cumpar si eu Alexiei.
Ia uite domne' noi nu avem carti de joc!Daca au asa succes atunci o sa-i cumpar si eu.
Ege nu trebuie sa-ti faci griji legate de timpul in care ar fi trebuit sa-i iasa maselele.Alexia e la polul opus i-a iesit primul dinte la 1 an si 2 luni si am auzit si eu atatea povesti: cum ca are lipsa de calciu, etc.
Miflore cand ai fost la BE?
Sa nu-mi spui ca oi fi trecut pe langa tine si nu te-am salutat macar!Ca eu sunt tare priceputa la faze de astea, sunt uneori asa de aeriana!
Mary sa-ti traiasca nepotica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutam piticandromii!!!!!1111
Da, dealul inspre BE a fost memorabil, dar pana la urma a fost placut!
BB s-a bucurat tare mult de cadourile primite.
Sa le stapaneasca sanatosi si sa se bucure de ele toti copiii alintati (deci toti):))

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Mi-e atat de somn incat m-as intinde pe mocheta sa dorm.
Ana s-a culcat aseara pe la 1 noaptea...si nici n-a dormit stralucit dup-aia, s-a mai trezit de vreo 2 ori si dimineatza la 7 era treaza. Am vazut aseara ca s-a inrosit si umflat langa unghia degetului mare de la picior. I-am dat cu betadina, voi aveti vreo idee ce sa-i fac? Sper sa-i treaca. Irina, stiu ca parca tu ai avut probleme.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput