Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 18
marinela79 spune:
MDa,revin am o nepotica de 2,5kg,mai ce ti-e si cu ecografele astea si noi asteptam feciorul.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
kristinutza spune:
casiana, pai trebuia sa ne vedem! dar la ce program incarcat ai avut...
marinela, deci yannis... cum se numeste acum?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
andreeeea spune:
Marinela, sa va traiasca nepotica
! Sanatate lui Iaris si racelile sa nu-l mai viziteze asa des!![]()
Vizitatoarelor BE si Ikea, sa va bucurati de ceea ce ati cumparat!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Pai da, a fost cam incarcat programul.
Da pe la Pitesti nu veniti?
Am inteles ca la sfarsitul luni aprilie e Simfonia lalelelor.
Parca am vazut o poza cu tine Kristinutza facuta in Pitesti la Simfonie, sau ma insel?
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragelor,
Ce bine ca aveti weekend de shoping si ca nu ati scris mult
.
Ruxandra, am papat prajiturele bune, cum altfel; Victor e bine, frumos, scump si destept
.
Cge, mersi, asa sa fie; inca nu am ales nume pt fetita, mai ales ca inca nu stim sigur-sigur ca e fetita, asteptam rez de la amniocenteza;
Sofia, mersi mult, sunt ca nina-balerina cu ciorapii mei de lebada; ma bucur ca Nuka nu are nimic grav, ce atmosfera naspa e in spital, brrrr...
Irina, Diplodocus,Diana, Kristinutza, Nikole, Andreeeea, Tonia, mersi, pup fetele dragi.
Nikole, felicitari pt et, sper ca vei avea un bb2 sanatos peste 9 luni.
Pupaturi, we placut,
Anto
24 si
Victor (8 octombrie 2005)
kristinutza spune:
da, casiana, am fost la o simfonie de lalele (bine, s-a nimerit sa coincida cu nusht ce training, seminar nu mai stiu). intr-adevar, frumos orasul plin de flori
.
cand anume exact e? intre ce date?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
oaana spune:
buna fetelor,nu prea am timp sa intru ,dar va citesc...
MARY sanatate lui Iaris....
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kid2003 spune:
Si? Pana la urma cum fu la pizza Mifloricicai si ce ati cumparat? Eram si eu curioasa!!
Sofia, uraaa

Noi ne-am intors acum de la munte unde a nins mama-mama (la Fundatica, acolo ninge cand mai jos ploua de rupe), prima zapada adevarata a Alexandrei, a fost in extaz. O sa pun poze. Am facut si om de zapada! A fost de vis numai ca mama nebuna a plecat cu ghete de piele intoarsa pentru copil...nu mi-a trecut prin cap ca va ninge, asa ca Alex a stat in zapada cu pungi de plastic peste ciorapi si apoi bagati in ghete. Noroc ca nu a racit!

Petra Alexandra