Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 13
miflore spune:
Ruxandra, tu ce faci? Hai la o ciorba calda, ca pe ploaia asta merge!![]()

Te admir cu iesitul afara pe ploaie, eu nu ies nici sa ma tai dar o pacalesc indoor.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
zino, imi convine miine dupa-amiaza, la orice ora vrei tu si in orice locatie. Nu ma lasa pe mine sa aleg ca sint balantza
.
Ruxandra, stiu de care triciclete zici, nu m-am uitat dupa asa ceva. Gasesti cu siguranta la Kidex peste o luna, din lemn, facute de firma Flaro din Botosani (nu, nu-i cunosc personal
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Si poate mai ieftine decat alea de la h&d ![]()
Mihaela, io nu pot sa promit de acum ca vin dar vorbim la telefon. Ezitarea mea vine din faptul ca nu am cu cine sa-l las maine pe Matei, deci ar trebui sa-l car cu mine. Pe la ce ora a ramas?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Antoanela, stai linistita ca o sa fie bine.
Are Doamna-Doamne grija de voi toti 4.
Vei recupera cu Victor, sunt sigura.
Si eu (am stat fara Victor de la 1 an jumate la 2 ani jumate), si Kristinutza, iti confirmam ca perioada asta se recupereaza.
Sanatate multa si ai grija de voi fetele.
Cum o sa cheme pe sora lui Victor ? Victoria ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
sofia_misicu spune:
Hei! Multumesc mult pentru sustinere. Intr-adevar simt ca mi s-a luat everestul de pe inima, intr-atat incat am intrat intr-o relaxare colt cu coma...Nu am dormit in ultimele zile asa ca acum picotesc in fata calculatorului.
Anto, am citit povestea ta si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta...Bine ca ai intervenit la timp. Iti tin pumnii in continuare...Gandeste-te ca ciorapii aia stransi te apara si de varice, celulita....
La spital m-au chemat la ora 8 ca sa pazesc culoarele. Cu mine mai pazeau si alti parinti cu copilasi cu probleme adevarate: unul dintre ei era saracul orb, altul avea o dezlipire de retina iar altul ochiul scos. Asteptam profetica doctorita care trebuia sa masoare tensiunea intraoculara. Dupa o ora si a aparut cu o falca in cer si una in pamant, bodoganing tupeul mamelor de a se pune pe lista ei. Injura ca un tigan la usa cortului si, spre socul meu, striga dupa mama copilului orb:"care e cu chiorlaul asta?" Asteptam cu nerabdare sa imi zica si mie ceva, insa s-a abtinut. Mi-a zis insa cuvintele magice: copilul este normal. Mi l-au pasat adormit in brate (sinistra experienta) si l-am dus acasa. Imi doresc doar sa nu mai ajung niciodata acolo.
Nuka si Mama la Nuka
locca spune:
Sofia, ce porcarie. Noi am avut bafta si am dat peste un tip ok acolo, foarte ok, atat de ok incat cand l-am intrebat cat ii datorez (habar nu aveam daca se plateste ceva sau cum se face, era 1 ian, eram cazuta de pe alta planeta ca sa mai gandesc ceva) mi-a zis "cel mult, recunostinta" si mi-a urat un an bun.
Bine ca a rostit cuvintele magice, restul uita! Si picoteala placuta ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
oooffff Sofia, ce experienta...bine ca nu are Nuka nimic. Penrtu alte investigatii mai bine te duci la un cabinet particular!
Alexuta, eu zic ca poti sa iei un carut ultra basic , asa la 1 milion. Noi am luat unul din asta cand am fost la mare anul tecut, in ideea ca cel mare ar fi fost greu de manevrat si oricum s-ar fi umplut de nisip in toate husele si buzunarele....ti l-as fi dat pe al nostru, dar deja m-am promis unei verisoare. Noi l-am luat de la Carrefour, si a tinut bine zic eu...l-am mai folosit si dupa aia si nu a patit nimic...
Miflore, daca mai vrei detalii despte standul cu trici iti pot zice ca se cheama ceva cu Sibiu
Ah, locca vii cu Mateiul? pai as veni si eu cu Milanul... pana la urma pe la ce ora vreti?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Norina, cand veniti la Bucuresti? eu o sa fiu la inceputul sapt la Braila si ma gandeam sa ne intalnim, daca aveti timp...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Ca sa complic si mai tare povestea, cu Mateiul nu pot sa vin decat dupa ora 5
, pana atunci doarme si mananca. Cat imi mai ia sa ajung de acasa la ciorba ... se face sigur un 5.30-6.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Gata si a doua zi de shoppinguiala la BE. Dar v-am zis, m-am dus cu treaba (adica job). Asa ca nu sunt chiar disperata. In weekend nu ajung.
M-am intalnit cu Jadi, Anya simpla, Raluca Costiurin. Am stat la un hot dog si o cola...foarte bine arata Jadi, careia i se vede burtica binisor. Celelalte doua frumoase sunt trase prin inel.
M-am luat dupa ele si am cumparat o tablita magnetica de la Tommy, din aceea de desenat pentru ea.
Apoi borcanele de la Humana (eu nu le-am vazut in oras, doar in reviste, in reclame) si de la Hipp (am luat 8 borcanase si am avut dreptul sa imi aleg 4 cadouri, aveau biberoane, castronas, bavetele si ciorapei. Foarte dragut.
Norina, nu e Ortopedica...m-am exprimat eu gresit (dar am si corectat pagina urmatoare). Standul este Bebetom- Ortopedi, este cum intri in sala principala (aceea din centru, dupa ce cobori scarile, cea mai mare sala, aia e sala principala) in partea dreapta cum intri. Deci e usor de ajuns. O sa ii vezi acolo, vizavi e Miniblu parca, cu hainute si carucioare.