Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto am citit si eu... o sa vezi ca o sa fie bine!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Update: la cresa de fitze a fie-mii s-a dat alarma generala ca bantuie enterocolita.
Io stiam, ca aseara a facut un scaun moale si cam mirositor si a si vomat iar azi dimineata a mai facut un scaun moale. Ca urmare azi dimineata am trecut-o la regim si l-am trimis pe tat-su cu ea la cresa via infirmerie sa anunte sa-i dea mancare de regim si sa caute sursa enterocolitei. L-a facut doctorul cu ou si cu otzet ca dam vina pe cresa dar la amiaza l-au chemat s-o ia acasa, fiindca e epidemie generala in cresa si si-a cerut si scuze pentru episodul de dimineata.
Le-am transmis sa nu sape prea mult ca le spun eu de la ce e: meniul de miercuri in care un anumit fel n-a fost prea proaspat. daca se mai adevereste si asta, au sa ma declare mama Omida a Belgiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pt. plictiseala il puteti viziona pe fi'miu in activitatile din ultimul weekend www.hps.ro/foto/" target="_blank">aici.
Simo, daca citesti, vezi ca pe ultima pagina sunt pozele cu Luca.
Ina, nasol cu enterocolita. Sper sa-i treaca repede.
Kid, asa interese de serviciu as vrea si eu. Sa ne zici cum sunt borcanasele humana.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Anto,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea.Le vei uita cand iti vei tine fetita in brate.

Ina,sa va treaca iute kk-ceala.

Ruxi,waw ce poze faine ai "impartit" cu noi.Multumim!
Profit de ocazie s-o treag de urechi(mai bine ar fi de limba)pe tanti mama lu' Filosofu,cum ca de ce n-a mai dat pe la noi.Noroc cu Ruxi ca ni l-a aratat pe Luca,uitasem cum mai arata.

Chiar asa(ia am mai intrebat),Olguta pe unde-i?Ma duc sa-i scriu un mail sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Diana, vad ca in ultima vreme ne incrucisam pe la subiect, numa' nu ne nimerim.
Ce face Mihnea?
Pan' la vara cand venim noi la Cluj, oare s-or mai recunoaste pruncii astia?

P.S. kk-ceala noastra nu e grava. grav e ca e generalizata la cresa. noi ne dregem cu hidrasecul stramosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi pozele sunt absolut superbe si zau ca matei nu pare terorist deloc

Alina, Sofia cum mai merge treaba cu soferia? Eu mai am o singura sedinta si apoi la examinare cu mine .

si WE placut tuturor!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Azi pe la pranz m-am intors de la Brasov. Am fost o saptamana cu colegii de serviciu sa dezbatem problemele auditului de sistem. A fost OK, cu exceptia vremii care ne-a cam stricat programul de plimbat. Am reusit sa citesc ceva din urma intr-o viteza...
Sofia, bine ca s-a terminat tot cosmarul, oricum nu credeam ca Nuka sa aibe asemenea probleme. M-am bucurat tare mult cand am citit spre ultimile pagini ca ai primit raspunsul asteptat.
Cge, sanatate la cei doi rebeli. Alex, mi-a replicat acum ceva timp, ca uneori doreste sa dispara adultii ca sa scape de cicaleala
Ioana, pupici pt tine si Miruna, imi pare bine sa te revad din nou activa pe forum.
Locca, tare scump Matei,si ce cuminte sta cand mananca!
Miflore, am un program super incarcat pt maine, dar la urmatoarea intalnire sper sa ma primiti si pe mine. Imi place ciorba la nebunie
Maine vreau sa merg la Bexpo si la Ikea, sper sa reusesc. I-am luat si eu lui David de la firma Melania niste ghetute de primavara foarte frumoase, a fost saptamana trecuta in WE expozitie de Textile la ROMEXPO si am gasit acolo producatorii. Am dat pe ele 70 lei.
Si in Brasov, saptamana aceasta a fost un targ de incaltaminte, marochinarie si pielarie, de la care mi-am cumparat o geanta super si o pereche de pantofi eleganti din piele intoarsa la preturi de producatori.
Va pup pe toate , mai intru maine sa va povestesc si eu ce am mai gasit pe la Bexpo, in afara de aglomeratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, am incremenit. doamne ajuta sa fie bine!

antonia, rezista pe baricade!

antoanela, la multi ani!!!

casiana, chiar nu stiu de afta lui radu. pana la urma nu l-am dat cu nimic, dar nici nu m-am mai uitat in gurita lui sa vad cum mai e. iar la ce pofta de mancare absolut fara precedent are... nu mi-am mai facut griji.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxi, super poze, super Mateiu.
Treaba e clara: propun intalnire atunci la ora 17.30-18.00 ca sa ajunga si Ruxi. Ioana, Bianca, e bine?
Pana atunci o sa am timp sa golesc si BE. Eu am zis ora, voi spuneti acum carciuma.
[u]As merge undeva unde n-am mai fost. Propuneri?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, Irina, nu veniti? Haaaaaideti!
Medy, de data asta te iertam dar data viitoare nu mai scapi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput