Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
kristinutza spune:
recunosc ca am trecut cam in diagonala prin ultimile pagini. mifloricica, expliciteaza-mi ca pt prosti: ne vedem maine dupa-amiaza, dar singure la o
vorba sau cu cupiii?
eu m-as prezenta
, desi maine ar fi ziua unei prietene... dar vad ca nu da semne de vreo cinste
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
n-as manca o ciorbitza, dar o pizza sau o salata... si un desert...
. haideti ca deja vizualizez si salivez.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
vad ca nu mai raspundeti. ma duc la culcush.
maine intru pe net dupa ora 13.00. poate pana atunci stabiliti ceva. id-ul meu de messenger e cristina_balanean.
kristinutza spune:
moama, voi ati vazut blogul meu pe prima pagina!?
credeti ca daca-l comentez, primesc un tricou? 
chiar ma duc la culcare, total bulversata.
poate ne vedem maine!
nicole74 spune:
Sofia ma bucur ca Nuka e ok. Cel mai probabil e o conjunctivita, care nu e grava. Multa sanatate!
Ina multa sanatate, sa treaca repede kk-ceala.
Anto stai cumintica si va fi bine. La multi ani si nastere la termen!
Noi tocmai am facut vaccinul havrix si Ioana a adormit. Ma duc si eu ca sunt rupta. Noapte buna!
Nicol&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Kristinutza, fifty-fifty. Eu si cu Ioana cred ca venim fara cupchii, Bianca si Ruxi, cu. Parca asa am inteles. Am nr. tau de telefon asa ca nu scapi asa, cu una cu doua.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
andreeeea spune:
Antoanela, La multi ani, bucurii si o fetita sanatoasa pe langa dragalasul de baietel! Va fi bine acusi! 

Sofia, bravo
! Bine ca a trecut partea urata si nu s-a adeverit suspiciunea! Sanatate si pupam ochisorul Nukai sa treaca repede, fara probleme!
Ina, sanatate Budincai!
Locca, e scump tare Matei! 
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Tonnia spune:
Of, Anto,prin ce-ai trecut! Doamne ajuta sa ajungi la termen sau cat mai aproape! Iar cu Victor, ai sa vezi, o sa intre totul in normal dupa ce nasti! la multi ani!
Sofia, ma bucur atat de tare! ce spaima ai tras!
Kristinutza, eu te-am citit, ma enerveaza ca nu scrii mai des, ca imi dau o stare de bine mesajele tale!
Va pup!
PS Ina, da' tu cum stii cum a fost mancarea de miercuri?
miflore spune:
Te-am prins, Tonnia!
Daca vii la ciorba cu amandoi copchiii, ti-i luam noi in grija si tu capeti liber. Ce zici, tentant, nu?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Am intrat sa vad ce zice zina de mincare
. Deci ora e 18, dar circiuma? Va rog nu ma lasati pe mine sa decid
. Ar trebui facuta si o programare, merge si cu citeva ore inainte.
O tai spre Ikea, cred ca va fi nenorocire azi.
Rux, vizionat Mateiul
.
Medy, si noi avem pantofiori de la Melania, dar luati la un pret mult mai mare. La BE am gasit cu 110 ron, nu s-au ingramadit la reduceri.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)