Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 16

miflore spune:
 Aaaaa, Ioana, stai nitel! Ca eu dupa ora 12 plec de-acasa si nu mai intru pe net. Oricum vb. la telefon, nu-i problema. Ce spuneti de Doina, Thalia, la Picadilly a fost cineva? Ioana, tu vrei la Thalia? Eu n-am fost niciodata da' stiu ca tu esti de-a casei. Sau propuneti altceva, fetele. Ca mie mi s-a ras toat memoria restaurantelor.![]()
Ar tb. un loc unde sa stea ok si copiii. Ceva zona Herastrau? Ruxi, hai ca tu esti umblata prin carciumi.![]()

Edit ca sa-i urez Ioanei shopping fructuos!
Aaaa, ce bine ca mergi, o sa te descos ce si cum.![]()
Mihaela si 
 Ana Maria 
Poze AICI

codruta_grg spune:
 Buna dimineata 
Noi ne-am trezit la 6.30 pentru laptic. Ea cam doarme dezvelita si azi noapte mi-a zis frig, frig si am invelit-o si a dormit mai departe 
Codruta &
 Petra Alexandra 
asa crestem noi 

codruta_grg spune:
 De cateva zile incearca sa bage in gura tot felu de prostii: cuburi, creioane,. Trebuie sa o supraveghez fff mult. Eu sper sa fie de la dinti si sa ii treaca. 
miflore si apa imi cere prin somn (eu sper ca nu viseaza 
 sau visez eu). 
Cateodata, seara dupa ce a adormit la vreo ora incepe sa vorbeasca prin somn unele cuvinte....E asa haioasa...
Codruta &
 Petra Alexandra 
asa crestem noi 

BiuMil spune:

deci 5 jumate 6...eu incerc sa vin, daca nu dau un mesaj uneia dintre voi...ar bine sa fie ceva ok si pentru copii,sa nu fie fum, da sa zica Ruxi unde, ca ea e umblata prin carciumi ![]()
![]()
![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

mihaela_specht spune:

piticodrom
ce mai faceti?
va doresc o duminica frumoasa!!
 mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

norina spune:
 Bianca, sigur ca vreau sa ne vedem
  iti trimit PM cu nr meu de tel si cand vii ne intalnim sigur si poate ne faci si o vizita. Vedem in functie de cum vei avea si tu timp, ca eu deocamdata am  ca nu merg la serviciu. Deci, keep in touch!
Kid, am vazut ce ai scris tu dar sa stii ca exista si o firma Ortopedica( mi-a zis tipa unde faceam kinetoterapie) si cica sunt super incaltarile de acolo, sunt concepute perfect pt piciorusul bebeilor. Chiar vroiam sa-ti cer detalii cand ai scris despre ea, dar am vazut apoi ca ai rectificat si de asta am intrebat celelate fete. Din informatiile pe care le am eu se gasesc la Bucur obor si costa cam in jur de 1 mil. Sper sa reusesc sa iau si eu cat de curand.va pup si wend placut 
Teodora Sara (norina)poze

godzila spune:
 Salut fetelor,
Am citit tot si am uitat ce cine si cum.
Va salut si sanatate multa voua si bb-lor.
Vera  & 
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

godzila spune:
 Ah, era sa uit, BIANCA ramane pt data urmatoare.
Vera  & 
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE