Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, daca iti pica para, sa mi-o dai si mie, ca vreau si eu adidasi de la ortopedica.
Casiana, pentru jumatate de an ar merita sa imprumuti un carucior mic; cauta la amici sau vecini.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana, eu as vrea sa imprumut dar prietenii nu au copii.Noi ne-am casatorit primii din grup si tot noi avem primii copil.
Cel mai probabil noi o sa-i imprumutam pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI,Antoanela!Multa sanatate si fericire.Sa treaca repede si cu bine perioada asta mai grea.

Sofia,ma bucur mult ca Nuka nu are glaucom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza la amiaza,

Anto, la multi ani! Si felicitari pentru fetita!!!

Sofia ma bucur mult ca nu e glaucom. sa uitati repede experientele horror.

altceva n-am retinut

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codru, sunt cu totul de acord cu Ruxi. Raspuns avizat, ce sa mai.
Ioana, da detalii. De unde ai luat trici, unde e standul?
Si maine cum facem, Bianca, unde esti? Eu oricum am numerele voastre de telefon in agenda.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

am scris un mesaj lung si frumos...pe care l-am pierdut .
asa ca reiau.

Nu v-am mai scris si nici citit de multisor. Probabil stiti ca am fost la spital pt 2 sapt pline de emotii si incercari. Povestea detaliata e aici,ultimul mesaj de pe pagina, pt cine are timp sa citeasca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96292&whichpage=17 .

Diana30, mersi ca te-ai gandit la mine .

Ca sa trecem la lucruri placute, va multumesc din suflet tutoror celor care s-au gandit la mine in ultma perioada si mai ales azi.
Codruta, Miflore, Cge, Ina, Sofia, Alexuta, Ioana, Ruxandra, Diana, Irina, va multumesc pt urari si va doresc si voua numai bine si multa sanate si bucurii.

Nu e greu de imaginat ca nu vom face nimic deosebit azi iar daca peste minim 3 luni voi avea un bb sanatos si la termen, inseamna ca am primit tot ce mi-am dorit.

Pinacolada, felicitari pt bb2, cand e dpn? Te-ai inscris la odisee? Sarcina usoara si bb sanatos.

Sofia, ma bucur ca Nuka e ok si-mi pare rau ca a trebuit sa treceti prin experiente neplacute.

Va pup pe toate si sper sa revin mai des de acum incolo,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

zino, nu stiu numele standului, incerc sa explic babeshte. Cum intri, cobori scarile alea multe si mari. Nu mergi inainte, in sala cu Avent, ci cotesti dreapta, si iar dreapta, si mai cobori niste trepte; acolo faci stinga, si gasesti triciclete dupa standul cu mobila roz de printese, BabyConfort. Standul e pe dreapta, are masini pt copii si 2 feluri de triciclete. Noi am probat mai multe feluri de triciclete, cred ca de la vreo 4-5 standuri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare piticodrom!
La noi ploua si am stat toata ziua in casa..Dupa ce se trezeste Luca o sa mergem la singurul loc de joaca din sat, sa mai schimbam atmosfera

Va invidiez bucurestencelor pt BE...Abia astept sa vina si la Cluj

ANTO-LA MULTI ANI!!!!!!!
SOFIA- am tinut si eu pumnii, bine k nu e ce ne-am temut!
PINACOLADA- bine ai venit! Sarcina usoare cu bb2

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Anto, sa-ti primesti cadoul dorit! O felie de tort sper ca mananci, dansul anul viitor . Ce mai face Victor?
Ioana, ai vazut cumva si "biciclete" fara pedale? De-alea la care trebuie sa dea copilul din picioare ...

Deci Matei a fost afara, a mers prin toate baltile, a venit plouat si fericit. Sa vedem ce mai facem dupa-amiaza. M-am saturat de ploaia asta.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, multumesc frumos. Mi-e clar locul.
Tie la ce ora ti-ar conveni maine?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput