Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, de cand ne-ai povestit experienta voastra, de fiecare data cand povestesc cu cineva de gradintia ma gandesc la Miruna si la tine si aper ca ai rezolvat-o (pe educatoare)

Stiu ca sunt multe dintre voi soferite experimentate, poate ma sfatuiti in "problema" asta: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=97131

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Anto, la multi ani! Sa treaca usor perioada asta si sa ai un copil de nota 10! Chiar, e fetita sau baiat?

Sofia, uraaa! Bine ca ti s-a luat cataroiul de pe inima, ca ti s-a asezat la loc craca sub picioare etc. Sper sa nu fie nimic grav. Pt. ce vor sa-i puna ochelari?

Mihaela poa' sa ninga poa' sa ploua, vant, furtuna, noi tot iesim afara. Si aseara am fost si am luat absolut toate baltile la rand. Matei se uita pe geam si zice 'poua', dar tot se duce la usa sa-si care hainele. Numai ca acum nu iese cu mine, ci cu bona. Eu sunt in tura dupa-amiaza.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Sofia,bine ca nu e glaucom, offff, te cred prin ce ai trecut. Sper din toata inima sa fiti pe drumul cel bun si sa treaca okisorii Nukai Vreau si eu la BE sa cumpar kestii , chozuri... nu mai ma jocNu-i corect! Asa ma apuca un dor de targuielei cand vad ce mai de lucruri frumoase gasiti voi acolo...Apropos, am inteles ca la Bucur Obor e un magazin cu incaltaminte pt copii- Ortopedica- cu talonete si tot tacamul . Macar o pereche de pantofiori sa reusesc sa-i iau cand ajung in Buc.Dar pt asta am nevoie sa stiu exact unde anume in BO ca sa nu ametesc vreo 2 ore aiurea.Asa ca va rog cine stie sa-mi spuna si mie cum dau de Ortopedica asta , pliiiz.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana cat a costat tricicleta?
Fetelor eu nu stiu ce sa fac: mi-ar trebui si un carut sport mai usor si o tricicleta.
Sa cumpar o tricicleta mai scumpa si sa renunt la ideea de carut?
Eu nu renunt la carut definitiv, ca nu pot sa o car pe Alexia in brate si asa ma doare spatele.Da nu stiu ce sa fac, sa ma mai chinui cu asta?Am un carut super rezistent,de la Chicco.Si-a meritat banii, am dat vreo 5 mil pe el.E de acela cu ozn-uri pe el.Da e cam greu are 11 kg.Vreau sa va spun fetelor ca e asa de rezistent, toata vara am facut piata cu el, am pus si 10 kg in cos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta. Parerea mea e ca 120 cai putere sint suficienti.
Ruxandra, Anto asteapta o fetita.
norina, magazinul bucur obor e chiar in intersectia mare de la obor. Daca veniti pe DN2, tineti Colentina pina ajungeti in piata Bucur Obor. Daca veniti pe autostrada, trebuie sa-ti explice altcineva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Codruta, uite eu iti raspund aici, se simte diferenta de 30 CP. Daca ai bani si un stil de condus mai sportiv si iti place acceleratia merita, daca nu, ramai la cei 120, care oricum sunt arhi-suficienti.
Noi avem acum un opel astra clasic caravan, care are 80 CP (sotul vrea s-o tuneze dupa 10000km si o sa aibe mai mult atunci), dar inainte am avut un opel vectra cu 130 CP. Diferenta este cum ti-am spus la timpul de ajungere la viteze mari.
Este mai comoda una cu putere mai mare cand vrei sa depasesti.
Dar sincer, ce avem noi acum mi se pare ok, mai ales ca am devenit mai prudenta de cand il am pe Matei. Si daca mie mi se pare ok 80CP iti dai seama ca 120 e super ok :)

Editez ca sa spun ca da, mai bine pui dotari suplimentare de banii aia.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, tricicleta costa 150 ron fara batz sau 200 ron cu batz de impins de la spate. I-am luat si batz desi nu cred ca o sa-l folosim vreodata cu Miru, poate cu bb2. Alexia nu vrea sa mearga de minuta frumos?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asa ma gandesc si eu, ca mie mi-ar fi de ajuns (nu stiu daca voi avea curajul sa o conduc, ca nici nu-i vad fata si e cam mare)-asa ca de 450 euro mai bine pun senzor de parcare cu spatele

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Multumesc Ioanapt informatii . Faza e ca stiu unde e Bucur Obor, dar comoda cum sunt vroiam sa stiu mai la sigur cum ajung la standul ala cu Ortopedica ca sunt o droaie de rahatzele pe acolo si altceva nu vreau din zona aia.Ma gandeam ca poate o fi fost cineva la ortopedica si- mi da si mie "para malaiata in gura lu' Natafleatza Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana, multumesc de inf.
Alexia nu merge de manuta, e foarte independenta.Ma tine de manuta numai cand are nevoie sa depaseasca o groapa, ceva , altfel nu.
Cand iesim in centru daca merge pe jos trebuie sa intre in toate magazinele.In carut ii place si eu imi mai rezolv si unele treburi: platesc facturi sau cumparaturi.
Acum nu pot sa o tin in carut pana s-o marita da macar o juma' de an parca as mai vrea.

Mergi la inceput