Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anto, "La Multi Ani" si multa sanatate.
Trece timpul, si sa vezi ce fain e sa fii de 2*mamica.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Antoanela! Si multa rabdare pana la termen!

'neata piticodrom!
Eu tot in cofa cu melancolie. Ilinca iar a racnit azi noapte din ora in ora. Psihopedagoga de la cresa are tot fel de teorii legat de asta si ne explica cum trebuie sa procedam. Bref, teoria ei nu prea tine in practica si pana una alta eu nu dorm noaptea.

Zic si eu ca Tonnia, daca as avea vreo garantie ca sunt rezonabili, as mai face alti copii, dar deocamdata Ilinca trece printr-o faza in care nu e catusi de putin rezonabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata!
Am venit de la spital dupa o experienta horror dar, din fericire, copilul nu are glaucom. Am scapat de grija asta majora. Insa tot nu am aflat ce are la ochi... Oricum, nu va recomand sa mergeti la spitalul de ochi, decat daca aveti pile majore. N-am vazut in viata mea doctori urland la oameni in halul asta. O sa ma duc pana la urma la un cabinet particular, ca cica mai trebuie sa ii vada fundul ochiului. S-a aruncat in vorba si cuvantul ochelari. Cica ar putea sa faca ochelari pentru un copil de 1 an si cinci luni?!!?

LA multi ani ANTO!! multa sanatate, fericire si un copil cuminte si cel putin la fel de dragut ca Victor.

EU nu servesc BE primavara asta. Nu am sa nimic urgent sa ii iau Nukai si, oricum, fondurile s-au dus pe luna asta...

Revin, trebuie sa imi trag sufletul...poate, daca se aliniaza planetele, sa si muncesc...

Olgutza pe unde e?

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Miflore s-ar putea sa ajung si eu sambata la BE dar nu promit.
Irina, Alexia seamana cu mine, vorbeste non-stop, numai ca rar inteleg ce vrea sa spuna!
Ioana ai gasit tricicleta?
Anya ce ai cumparat de la BE?
Sofia sanatate multa Nuka-i sper sa nu fie ceva grav!
Ina, bafta multa sa gasesti apartamentul potrivit!
Toniace dragut e Dinu.Multa , multa putere sa treci peste perioada asta mai grea, sa mai creasca un pic Sasha, ca apoi ai sa vezi ce usor o sa fie!
Kidule si eu tocmai sambata sau duminica o sa ajung la BE!Sper sa nu fie asa mare aglomeratia.
Miflore eu nu am nimic pe hol, numai gresie.Si acum mai pleaca Alexia desculta pe ea, da nu a patit nimic.Are mai nou o mare pasiune.Se pune pe burta pe gresie.si eu turbez.
Codruta ce mult mananca Petra!
Ege da ai facut ceva cumparaturi!

Mergi la inceput

Uite domne' ca am ajuns si eu la zi:
Antoanela La multi ani, multa multa sanatate si toate visele sa se implineasca!
Carmi zapada zici? Oauuu...La Pitesti e asa urat, ploua si bate vantul!
Miflore, uff da ce patanie.Bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Ina haide, iesi din butoiul ala cu melancolie!Lasa ca o sa fie si Ilinca rezonabila.Poate vrea o surioara si e suparata pe voi ca nu-i faceti, mai sti?
Sofia bine ca nu e glaucom!Sanatate multa Nukai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sofia, bravo! Ti-ai luat pietroiul de pe suflet. Cu ochelarii mi se pare un pic ciudat la varsta asta. Nu stiu cum s-ar putea convinge un copilas de 1 an jumate sa-i lase pe nas.
Alexuta,tu ai nr. de telefon pe adresa comuna? Ca sa putem vorbi in cazul in care reusesti sa ajungi. Dar ciorba nu ravnesti?
Mai, mai, mai, ce vreme scarboasa. Ruxi, la tine ma gandesc cand vad ca ploua si bate vantul si nu-l poti scoate pe Mateiu afara.
Ioana, ai sau n-ai trici?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Da, am nr. de tel. pe adresa comuna!
La ciorba nu poftesc ca nu prea sunt amatoare de ciorbe!Da as vrea sa ne vedem, nu stiu sigur cand ajung.
Eu o sa vin si cu frati-mio si cu a mea cumnata, asa ca probabil la o sa putem sa ne vedem numai la BE.Dar altadata cu placere mergem si sa mancam ceva.

A, mi-am amintit, fetelor voua va plac florile?
Ca daca da, in curand o sa fie Simfonia Lalelelor, poate veniti la Pitesti, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sofia, bine ca nu trebuie operata. Si eu sunt ingrozita de spitalele astea (nu am fost si sper sa nu ajungem)

Si la noi ploua asa ca a plecat Pepe cu Petra la plimbare cu masina. ca Petra are un volan de care invarte tot drumul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am fost ieri seara la BE, de la 6 la 7 jumate (chiar daca se inchide teoretic la 7, comerciantii care au interes sa vinda stau pina pleaca lumea). Am luat tot ce aveam pe lista mai putin papucii (am cautat firma Ortopedica, kid; acum am vazut ca de fapt numele magazinului era altul). A fost foarte lejer, ca sa nu zic aproape gol.

Anto, la multi aaaaaani! Sanatate si bucurii, si cadouri multeeee!
Bianca, deci tu vrei cu Milan la intilnire? Ca daca sint si copii se schimba locatia.
Codruta, si eu am ramas "interzisa" din prima luna la gradinita, n-am crezut ca poate fi atit de rau pentru 300 de euroi pe luna, dar am zis ca poate de fapt e bine si vad eu distorsionat.
ege, sa folositi sanatosi lucrurile de la BE.
Sofia, ma bucur mult ca nu e glaucom! Lasa ca daca poarta ochelari nu e asa tragic (zic eu, o ochelarista).
Casiana, am luat tricicleta, de fier, nemtesca, pare foarte trainica (pe noi trebuie sa ne tina mai multi ani) si copilului ii place

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sofia, bine ai revenit cu vesti mai bune. N-am vrut sa par dura si insensibila (cum de fapt sunt; madam Popescu, pe unde-mi umbli?!) dar eu nu ma panichez prea usor cand vine vorba de diagnostice d-astea dramatice. Mai ales dupa experientele cu doctorii din Romania care, uneori in ciuda bunei specializari profesionale, n-au pic de pregatire psy si sunt plini de tact ca foca de gratie.

Nu stiu daca te ajuta, dar eu folosesc pentru Ilinca, atunci cand are scurgeri alb galbui din ochisor AUREOMICIN (clortetraciclina + hidrocloryd in compozitie) pe care mi-au recomandat-o la maternitate cand am nascut. In doua zile nu mai are nimic daca o ung cu crema dimineata si seara, putintel la coltul intern al ochiului. Poate gasesti ceva similar la farmacie.

Mergi la inceput