***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 17
vlada spune:
De ce cod vorbiti fetelor ? si la ce produse merge ? adica poate fi cos pestrit sau numai din gama aia ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ella_74 spune:
vlada, daca te referi la codul lui madau, este 64718 si-ti da 15 eur reducere la PE 2007 chiar si pe articole prix mini; da' vezi ca mai e valabil pana la miezul noptii. Hurry up!!!!
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by madau
Astept sa-si mai dea si restul cu parerea, nu comand inca...fetelor pls dati-mi un sfat ref. la treaba cu cizmele
eu una nu comand incaltaminte pe net.Mai ales pt Mateea. Cand i-am cautat ghetute de primavara am probat o gramada.Care ii veneau da nu se inchidea fermoarul, care ii erau prea mari.De ex are gete de iarna mar. 21 si acu i-am luat ghetute de primavara mar. 20 de la Melania, ca in 21 plutea frate!!! Depinde mult de marimile firmei nr. la incaltari.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
Seara buna! M-am intors din calatorie, am hranit copiii, am imbaiat copiii, am culcat copiii, am mancat si noi ceva si repedeeeee sa vad ce ati mai facut azi!
A fost soare si cald la Bacau, am auzit ca aici a plouat de a rupt. Si acum, sa trec la ce era mai important: am cheltuit fabulaosa suma de 120 lei si mi-am luat (din hala aia mare si neincalzita) asa:
- 2 perechi pantaloni negri eleganti , din materialul ala finutz, care cade greu (are 70%lana..)dar nu e gros- cred ca il stiti-
- 2 fuste - una de blugi scurta a ales-o sotul meu (Lee) si cealalata e gen gipsy, lunga, pe nuante de bej si
- o camasa superba, portocalie cu broderie pe piept (asa a fost cea mai scumpa 30 roni)
Vreti sa va pun poze cu ele?
Sunt Mark&Spencer, La farfalla, H&M si Lee. Am vazut pe f multe produse etichaeta aia argintie-gri cu R intr-un cerculet (ca pe produsele Redoute)...
Am mai luat din piata din Ramnicu Sarat, ceapa, usturoi, seminte si fasole boabe dar cred ca asta nu va intereseaza (oricum si aici preturile erau mai mici).
Spor la shopinguit cine mai sopinguieste in noaptea asta...vb maine.
Aaaaaa si am un aviz primit azi, maine aflu despre ce comnada e vb.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ancatrana spune:
fetelor, ceasul cu curea maro e dragut ca model, da al meu are cadranul pe margine ruginit. asa ca nu-l pot purta. geanta mie una nu-mi place modelul, portmoneul e ok in schimb. asa ca trageti voi concluziile.
addya spune:
hihi claujuro, daca stiam ca ajungi in piata la mine coboram si eu sa vad ce ti-ai luat
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet