***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Io am luat balerinii aia crosetati, sunt super comozi, mie imi plac la nebunie, eu port 37-37.5 la noi, dar m-am masurat dupa ce dau ei pe site si ma incadrez la 38. Asa am luat si-s taman buni. Daca vreti vi-i masor
Cin am fost la Cora Pantelimon, eu stau in Vitan, mi-e comod sa ajung acolo.
Nushulica hai ca azi am avut gura aurita, ti-am zis eu ca vine coletul?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
La mine toate comenzile au venit in cutii pe care scria clar nr trenului si al vagonului.
cred ca povestea aia cu pachetele mari se refera la colete voluminoase,de exemplu daca iti trimit un aparat electrocasnic sau ceva mobilier.
Mi-a venit si mie un aviz,cred ca e pt comanda din 7 martie.N-am mai avut chef sa ma duc la posta pe ploaia asta,o sa ma duc maine seara.
madau spune:
pe 26 martie
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Bai astia-s total nebuni, auziti ce-mi spun cand dau sa validez comanda "Vous n'avez pas renseigné de mode de contact pour la livraison de vos produits. Merci de nous donner votre choix."
Jasmine spune:
parca trebuie sa bifezi ca preferi sa fii contactata pe mail.Pasul asta e chiar inainte de validarea finala.
ella_74 spune:
Pai Nushulica comnda din 13 tre' sa-ti vina maine daca ma gandesc ca io am primit-o azi pe aia din 12
cin spune:
astea nu le-am vazut pana acuma...ce-i drept ca nu cred ca m-am uitat
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4786734&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6594417&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Gata am reusit..nush ce dracu avea, era de la ei ca era bifata casuta aia cu emailul..daca tot era codul ala de 15 euro mi-am mai luat si eu balerinii crosetati gratis (pe argintiu acum)..pe langa cizmele Mirunei, pai nu era pacat?
Fug sa-i fac baie pupezei mici, revin dupa
vlada spune:
Nushulica zi-mi si mie te rog cat ai luat fusta cu 3 volane ca nr si cat raiatii...ca fusta o am si vreau sa stiu pantalonii ce nr sa ii comand...merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea