***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mersi Cin . Am vazut si eu codul de pe prima pagina dar nu se deschid pozele.Eu am alt cod, banuiesc ca e personalizat. Stiu sigur ca s-a vorbit despre setul asta. Mie imi place mai ales ceasul. Ma mai gandesc ....ca la bafta mea la cadouri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aissa ce adidasi ai comandat pentru tine ca ma bate si pe mine un gand insa nu ma pot hotara

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushulica sunt unii de la Adidas, cu talpa rosie, la 45 euro, ii caut acum in lista de pe prima pagina ca sigur i-a mai luat Andreap si inca cineva, nu mai stiu cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lilupep, uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_pavel78/detail?.dir=b850scd&.dnm=9322re2.jpg&.src=ph

uitati si adidasii http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117073&documentid=344706&categoryid=22911858&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu am luat adidasii!Sunt super,numai ca nu sunt cu talpa rosie ci roz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushulica, fusta aia maro brodata am primit-o si eu in seara asta si sunt superincantata, mi-am luat-o 40 desi port 38 la fuste, ca sa vina cu talia mai jos, ca in poza.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103535&documentid=201206&categoryid=22905245&single=&hasNext=1&hasPrev=1

In colet mai erau 2 sutiene de alaptat, le-am comandat 90 C si mi-au trimis 85 C, niste magari , ca atunci cand o sa am si lapte , n-o sa-mi mai intre; in plus, le-am luat si mai scumpe, cred ca le mai comand odata; oricum sunt de calitate, din bumbac, foarte frumos lucrate :
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324057618&documentid=207607&categoryid=27904585&single=&hasNext=1&hasPrev=0

Ama primit cadou pilota; e ok pentru pat de copil ,ca mincinosii astia spun ca are 140 x200 dar are de fapt 130 latime, am masurat-o fiindca mi s-a parut suspect de ingusta.

Nu stiu ce sa mai cred despre LR: am primit aviz azi pentru comanda din 12 MARTIE , in schimb n-am primit aviz pentru comanda din 6 MARTIE.

Astia au luat-o razna, saptamana trecuta mi-au trimis comanda din 5 martie ianintea celei din 3 martie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorenza roz, rosu....eu rosu ii vad in poza dar nu conteaza. Numai sa ajunga la mine. Acum ma distrez cu sotul ca ne testam norocul...el zice ca eu sunt ghinionista asa ca acum am comandat pe numele si cardul lui.
ella nici eu nu stiu ce sa zic cu comenzile, eu am intrebat-o pe Sabine ce crede ca s-a intamplat cu cele nesosite si zice ca pot fi delayed, ce delayed nene ca daca imi da banii inapoi ea stie clar ca nu ajung la mine primele ca doar n-ar risca sa imi dubleze nu?
Pe comanda pe care o sa o dau maine pe fax am pus si eu cod pentru pilota portocalie, chiar mi-ar folosi la fata. Offf, acum iar incep sa astept, o sa am comenzi in 15, 20, 21 si 22 martie. Or veni pe la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce-mi zice un amic de-al meu care are shi el sit shi vinde online:

in functie de gabaritul coletului (nu de valoare) trimite in diverse moduri, coletele mai voluminoase de multe ori ajung mai greu pt ca vin cu tren marfa, chestii mici merg si cu tren de persoane la bagaje, nu stiu, dar s-ar putea sa fie o explicatie de ce e bulibaseala asta la datele de sosire a coletelor

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106258&documentid=201206&categoryid=22911867&single=&hasNext=1&hasPrev=1
iaca asta am vrut... numai sa vad daca merge codul, ca i-am comandat in alta parte... ti-am aratat mada.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Buna fetelor, am gasit un cod superpt colectia toamna iarna 2006, la articole nereduse si pret verde reduce cu maxim 65% in functie de produs.Merge si pe treningul de mai sus si la adidasi ( dar reducerile nu sunt cu acelasi procent. Codul este 62812.

Bafta si spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

addya,

nu stiu ce sa zic despre modul de trimitere...ca pe ale mele scrie fara exceptie "avion" iar coletele, toate se incadreaza la "scrisoare pachet mare" ca toate au fost niste pungi de plastic cu greutate intre 1 si 3 kg.

Io cred ca nu au in stoc toate produsele sau poate au mai multe depozite si asteapta de la fiecare produsele.

Anyway, daca nu-mi ajunge comanda din 6 martie, am zis, io cer banii inapoi...

Mergi la inceput